ANTICORPI ANTISPERMATICI LA FEMEI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

anadomnica eu am facut analiza chiar astazi si iti voi putea spune mai multe abea luni seara cind voi avea rezultatul deci pina atunci multa rugaciune la Dumnezeu sa fie bine!
Curaj totul va fi bine!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

anadomnica.....buna sunt cami_antonia...ma stii deja....vreau sa-ti spun ca-mi pare bine ca ai deschis acest nou subiect la care am si un raspuns frumos pt tine si incurajator...

avem o prietena de familie care este in japonia....care a scris mult timp pe site....care si-a facut multe cercetari si nu stia ce are....5 ani de chinuieli....pana s-a prins un medic sa-i faca acest teste care cred eu ca se mai numeste si test postcoital.....adica se recolteaza din vagin in jumate de ora de la actul sexual.....sperma si secretie....astfel incat sa se stie daca tu ai aciditatea mult prea mare si omori spermatozoizii inainte ca acestia sa-si faca treaba...

bunnnnnnn......prietena noastra a facuty stimulare cu naturiste caci acolo nu se mai dau pastile cu hormoni ca la noi....totul se incearca cat mai natural....si apoi si-a facut inseminare artificiala.....si a ramas din prima incercare.....si iti dai seama ca 5 ani a plans ca si noi.....

apropos....si eu trebuie sa-mi fac acest test....si va fi primul lucru care il voi face dupa Pate cand se termina postul....

sper ca ti-am fost de folos....
cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

camiesti o draguta, celelalte fete: marryan,iaura21 . Va multumesc din suflet pentru indicatii sfaturi si incurajari. Cred ca am sa astept si eu trecerea postului dupa care ma duc sa-mi fac aceasta analiza sa vedem cum iese. Doamne ajuta sa fie bine. M-ati incurajat foarte tare, mai ales cu ideea ca se poate face si IA... Doamne ajuta!!
la toate si sa ne vedem voioase cat mai curand la Odisee!!!

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

anasomnica asa cum ti am promis azi miam luat analizele la anticorpi antispermatici si val mea este 48 U/ml din 60 U/ml val normala, adika eu nu am anticorpi si testul postcoital care lam facut rezulta ca nu este relevant acum am scos toate suspozitiile posibile care ne ar impiedica sa avem un copil si am inteles ca numai Dumnezeu ne poate ajuta in cazul nostru, nici medicul nustie acum ce sa mi spuna daca pina acuma se mai gindea ca ar fi o cauza acum eliminam toate si raminem cu un ? destul de mare!

O sa mai fac luna viitoare testul Anticorpi Zona Pellucida, sa vad care va fi rezultatul, acesta tot este un test important, si daca te hotaresti poti sa le faci pe ambele chiar iti recomand.
Succes mult si ai mare incredere in Dumnezeu ca intro zi va fi soare si pe stada noastra!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

marryan - poti sa-mi spui daca tu ti-ai facut testul din sange sau ai facut test... postcoital??? Ca eu nu mai stiu cum trebuie sa-l fac? Sau le-ai facut pe ambele. Multumesc

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput