Regasiri (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by kokorina

am pus poze pe link in mailul comun.iar sant amestecate,dar nu trebuie sa cautati mult,dupa pozele cu papuceii lor sant si pozele cu palariile buclucase..

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D

sandokanii cu palarii

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Angi, vazut poze cu Iulia frumusica si cu mami a ei tunsa, mai bine zis inscarita, ca prea mult nu ai luat din par. Doua frumoase,

TLD, inca o data, multa sanatate!
Sa fie infectie urinara? Iustin mi-a facut un episod urat cu febra peste 39, de-am ajuns la urgente in toiul noptii. Am refuzat internarea cand am vazut conditiile mizere...a fost infectie urinara cu E.coli, la doar 5 luni jumate.

Kokorina, si noua ne place ft. mult mazarea, .
O seara faina, duamna cu picioare lungi, .

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetele,
azi am stat mai toata ziua la bucatarie - sunt deja rupta.
acum pe seara m-am destrabalat nitel la subiectul cu megastarul si acus ma duc la nani.

va pup pe toate.

Dolores ne gandim la tine - ma bucur ca sunteti home totusi. pupici la David si multa multa sanatate.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Salutare

Am reusit si am facut fara sa se trezeasca Antonia ,norocul meu ca era obosita,azi am fost la bunici si a alergat toata curtea

Mayaione-si Antonia are crize si cred ca toti copii aunu e Ana isterica
Desiree-si eu am vazut emisiunea de pe Euforia
Dbunny-inainte de a o avea pe Antonia imi ziceam ca eu o sa am un copil cuminte,care nu face crize si nu se tavaleste pe jos,eram f buna la teorie ,dar acum practica ma omoara
Angi-scumpa ca de obicei Iulia ,multa sanatate
Mirona-ce ai gatit bun?

n buna

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dolores...cate episoade de febra ati facut voi in 16 luni mami?..ca dupa cate imi aduc eu aminte ati cam facut...speram sa va depisteze problema cat mai repede si sa va dea tratamentul adecvat.

koko nu rade...da-mi si mie reteta de mazare sote...ca niciodata n-am facut, azi i-am dat ficatei de pui..a mancat mai bine decat cand ii dadeam blenduit cu verdeturi...cu ce te ajuta Andi la ora culcarii copiilor?
Vazut filmulete de Iulia si mami ei sexy cu fustita rosie
miro..ce-i megastaru ala?

noi: numai ce-am venit din orash..am tot cutreierat si-am cinat la McDonalds...asa de dieta, am ajuns tarziu acasa, 10.30 Dani aproape adormit in masina...l-am bagat cu grija, dar a trebuit scutecait si pijamaluit si s-a trezit...buuuun, l-am lasat in patut-in picioare- oleaca singur la el in camera pana m-am pijamaluit si eu...si surpriza! mi s-a culcat pruncu! l-am intrebat pe paco daca l-a culcat el si-a zis ca nu...na?...

Mephala...secretul meu...hmmmmm....un blush(cred ca asa se numeste makiajul de obraji, pudra) de Channel culoare teracota-bronzata...fara ala nu ies dom'le din casa..la cat is de alba...
Bambo tu nu ne mai delectezi cu vreo poza cu caprita turbo? un filmulet ceva?
merg sa vad poze noi cu sandokanii...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Nu s-a trezit nimeni duminica dimineata de am ajuns pe pagina 2?
Am fost ieri la baby expo, vai de aglomeratie, nu mai mai duc niciodata sambata, mai bine vizitam joi. Plus o caldura groaznica, am transpirat rau de tot, bine ca nu ma imbracasem prea gros. Ana s-a simtit tare bine, ii placea atmosfera cu copilasi multi si galagiosi, cu clovni, baloane, era in lumea ei. Am pus cateva poze cu noi doua in mailul comun.
Dolores imi pare tare rau ca iar aveti probleme, va pup dulce si multa sanatate puiutului!
Koko si Ana adora mazarea si puiul...ii pun si in ciorbita, in orice aproape mazare.
Miro si eu urmaresc Megastarul, chiar ma relaxeaza.
Dbunny e un concurs de muzica usoara. Se acorda o sansa celui mai talentat concurent sa ajunga star.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

n-am disparut din peisaj, cel putin nu inca, dar avem cateva zile f.pline. n-am mai citit... vineri treaba, sambata treaba, shopping, musafiri la noi, apoi vizita la o aniversare de 1 anisor... si-am obosit de atata alergatura. azi tre sa vina pe la noi o tanti, sa vorbim, o posibila bonapt marc... am asa emotii, efectiv simt fluturasi! offff

see you! :)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragi regasite,
sunt prin zona Bodo a plecat cu ta-su pe afaraiar eu imi fac de cap pe aici.
Dolores insanatosire grabnica puiutzului si doctori competenti care sa afle cauza si sa nu mai trateze doar efectul,
Dbunny era sotul la PC.Noi suntem cum ne stiti doar cu ceva cuvinte mai multe in vocabular.
In rest mult mai multa munca din partea mea si parca timpul este prea putiniar eu uneori parca nu mai am putere.
Koko am admirat sandokanii,
Miro ;
intregul al regasitelor fara exceptie.
O sa intru cand pot de intelegere.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TLD spune:

febra,febra si iar febra..dbunny nu stiu cata febra a facut in 16 luni dar bolnav a tot fost de la 8 luni incoace.

la 6 dim a adormit, ieri nu a inchis ochi.a urlat efectiv toata noaptea de m-a bushit plansul ca nu stiam ce sa-i mai facem. la 1 noaptea am ajuns iar la spital. azi am reusit sa-i dau sa manance ff putin caci in 48 de ore nu a pus STROP de mancare in gura. acum l-am adormit insa se pare ca iar arde. abia maine iese rez la urocultura. in spital i-am facut eco abdominala,renala..si alte analize. vsh-ul e cam marit.maine o ecocardiograma.intre timp antib la 12 ore in vena caci branula e in manutza..nu l-am vazut niciodata pana acum sa urle de durere asa cum a fost zilele astea. in jurul ochilor i-au aparut punctuletze rosii, ca niste pistrui, dupa episoadele de plans, opunere de rezistentza.

infectii urinare a tot facut si de aceea vreau sa merg cu investigatiile mai departe, urm pas se pare ca e cistografie..vedem

de mine nici nu are sens sa comentez..sa imi dea putere cel de sus si rabdare.atat

mami de nazdravan

"nu lasa greselile trecutului sa umbreasca felul in care vezi viitorul. concentreaza-te asupra lucrurilor bune ce vor urma"

Mergi la inceput