Grup de suport pentru mame surmenate

Grup de suport pentru mame surmenate | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
ma plangeam acum ceva timp de aici ca simt ca nu mai pot..si asa cum sunte multe in situatia de a fi mama, sotie, copil, colega, sefa, sora, etc...va propun un grup de suport, fiecare sa spuna cum reuseste, fie si ptr putin timp sa mai iasa din nebunia zilnica, cum facem ptr a supravietui, cum facem sa ne putem relaxa putin, intr-un cuvant, cum incercam sa traim..ce ziceti? poate chiar facem front comun si-o punem de o intalnire de relaxare intr-un club ...
aa? ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Ma inscriu si eu, as scrie mai multe, dar sunt prea obosita. Foloseai un cuvant, relaxare...parca, ce e aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Daaa......... relaxare, somn o noapte intreaga, cosmetice, masti de fata...ore in sir la shopping..Unde au disparut toate astea!?

Tatiana&Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Psihic ma mai relaxez la birou cu cate o tura de ras printre hartzoage : http://www.hazdenecaz.ro/filmulete-hazlii/filmulete-haioase-idioti-1.html
Fizic ... odata pe saptamana masaj si astept vara sa mai scot nasul la un strand sau la padure ,sa mai inot sa mai joc un badmington ...
In rest ,ma mai joc cu fiica-mea cand apuc.
Nu mai am timp de o carte buna,rar de cate un film.
Aaa era sa uit,ma relaxez zilnic la ora 20 cca jumate de ora, cu serialul ala haios: "Dadaca" . Ce mai conteaza ca-l vad in timp ce ma calareste Diana,sau se baga in fatza ecranului sau nu-i tace gura

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Monica,
e bestial site-ul..multumim..
cat despre relaxare..apoi..la mine situatia sta asa : sunt mama de 2 fete cucuiete si nazdravane, sotie de barbat perfectionist, copil de parinti bagareti, nora buna, sefa de oameni diversi, sora de doamna floricica..detinatoare de casa de ingrijit..so..timp liber = - infinit ..so...
din cand in cand ma revolt, ma inchid in baie, imi iau ceva bun de mancare(de regula inghetata)..o carte..si o ora nu ma scoate nimeni de acolo...alte metode...cred ca in afara de imaginea pe care o am pe retina, cu copii marisori care sa se descurce singuri...nu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Roxanal, eu cred ca usa ta de la baie are cheie pe dinauntru...(fericito!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An-ka. spune:

Eu solutii n-am. M#259; înscriu în club pentru c#259; #351;i eu le caut.
Mam#259; tot de 2 fete cucuiete #351;i n#259;zdr#259;vane, una de 8 luni #351;i una de 2 ani #351;i 7 luni.
Dar am a#351;a o speran#355;#259; la orizont: vine vara #351;i abia a#351;tept s#259; m#259; retrag cu fete cu tot la casa b#259;trâneasc#259; de la #355;ar#259; m#259;car o lun#259;!

Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)
Poze cu noi: http://picasaweb.google.com/ilieancacristina
Blogul meu: http://ancailie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An-ka. spune:

Scuze, am incercat sa scriu cu diacritice romanesti si vad ca a iesit o chestie de necitit!

Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)
Poze cu noi: http://picasaweb.google.com/ilieancacristina
Blogul meu: http://ancailie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey io am doi copii mici pe care ii cresc 8 luni pe an singura + un job mai mult decat full time.. cu toate astea cred ca surmenarea asta e o chestie de atitudine. Daca vrei sa fii surmenat esti , daca vrei sa ai o viata o ai.

Daca e sa iau la comentat mesajul initial al roxanei...am renuntat la a fi sotie in sens de gatit, curatat casa , menaj de orice fel, imi exploatez parintii cu mici sarcini gen ia-mi copiii de la gradi , cainele de la veterinar (dar sunt total contra crescutului copiilor de catre bunici), imi exploatez sora in acelasi mod dar la schimb cu faptul ca si ea ma exploateaza cand are nevoie ( sa ma vezi cand am grija si de copii ei). Cred sincer ca in viata totul e chestie de echilibru si de prioritati. Asa ca nu ma consider surmenata ci mami fericita :) Maine e vara avem in program patinaj si sarmale de la bunica. Daca nu ne aduce sarmale in 15 min bagam niste paste EXCEPTIONALE. Nici un stres

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Marina draga mea, eu am nefericirea(sau fericirea, cum vrei s-o iei) s anu am nici un parinte aproape, ba inca acum trecem printr-o perioada foarte grea cu socrul meu, care este in stadiul terminal cu un cancer de colon, care este internat in spital momentan...so..mai multe probleme..ca la un moment dat sotul zice : se poate oare si mai rau? ...eu cred ca se poate..se poate sa-ti fie copii bolnavi...sau unul din noi sa cedeze presiunii...da..speram, cu ajutorul lui DD sa reusim sa trecem peste toate..ca viata este in definitiv frumoasa..problema vine din realitatea faptului ca momentan nu avem scapare..ca nu avem nici un fel de sustinere din alta parte..si ca ne este foarte greu..realitatea este ca suntem foarte obositi..si ca nu se intrevad schimbari majore pe parcurs..
acum suntem la dilema existentiala : o dam pe Teo la gradi, cu program prelungit si renuntam la bona?? sau mai bine nu?
off..greu tare greu..mie mi se intampla des sa nu mai vad padurea din cauza uscaturilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damone spune:

Ma inscriu si eu, cu copil de 11 luni alergic la lapte si conservanti, sot care face a doua facultate, socrii la Buzau... Ca sa nu mai pomenesc de stresul ca am tot 10kg in plus, la un an dupa nastere
Dar apare o mica speranta la orizont: tata, care se retrasese la tara, intentioneaza sa vina in Bucuresti 2 saptamani pe luna
Visul vietii mele e sa ies cu sotul la un film, la un suc .

Mergi la inceput