Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri
Raspunsuri - Pagina 21
sufletistele spune:
Dragi fete, va astept AICI la un capitol nou.
Scuzati, prima oara nu am pus linkul
. Acum e bine.
Lau
jojo_miha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Michelle81 Daca e cum spuneti voi atunci de ce si azi se vorbeste la durere de burtici?Si nu sunt cuvinte de incurajare pentru Ignatica si alte fete care sufera?nu mai inteleg nimik! Danangie-eu nicioadata nu imi voi mai plange durerea aici sub nici o forma daca nu ai observat nu am facut.o de foarte mult timp si nu am sa o mai fac! Some people only dream of angels...I held one in my arms |
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
21+tot cu 
jojo_miha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mav
Eu nu judec pe nimeni! Stiu cum se simte Ignatica, am trecut si eu prin asta. In situatia data, eu nu pot sa vin sa mai scriu nimic, pt sa simpla mea semnatura, cu simbolul , ii provoaca cuiva suferinta. Dar asta este starea mea de acum, sunt gravida!!!! Asta e prezentul si viitorul meu! Daca vrei sa-ti fie bine, lasa trecutul sa fie trecut si priveste inainte! Daca te incapatanezi sa ai numai ganduri negative, nu vor veni prea curand lucrurile bune la tine! Si asta nu e o lozinca ieftina, ci este experienta de viata! 11+Mami de Sebi (04.02.2004) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS "Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown) |
21+tot cu 
jojo_miha spune:
| citat din mesajul lui Michelle81 Nu prea am inteles ce s.a intamplat cu forumul nostru de la"durere" pentru ca inainte era altfel...lumea vorbea deschis de suferinta sa,apoi fetele care ramaneau gravide ne spuneau scurt ca sunt bine ele si copilasii iar detaliile le dadeau la Odisee,pe cine interesa mai mult intra si citea la odisee!nu stiu de unde aceasta schimbare brusca...in fine! Some people only dream of angels...I held one in my arms |
21+tot cu 
jojo_miha spune:
| citat din mesajul lui danangie CRISTI sunt multe femeile care pierd prima sarcina , dar nu e zis ca abslout prima sarcina o pierzi. De obicei, e o greseala cromozomiala, si corpul cunoaste acest lucru, adica isi da seama ca gravidantza nu e ok....si asa expulseaza embrionul. Cred ca asa s-a intamplat si la mine. Ca embrionul avea activitate cardiaca, era totul ok....pana cand sarcina s-a oprit in a mai evolua. Tu stai linistita. Sa iti faci toate analizele, ma refer la alea infectioase tipul: toxoplasmoza, clamidya, listeria. Cat despre RH diferit de cel al sotului. Nu e asta una din cauzele pierderii primii sarcini. Dimpotriva, la prima sarcina nu este risc de pierdere a sarcinii...mai degraba la a 2-a. La primna sarina vei face recoltari de sange ca sa vezi daca au aparut anticorpi antihemoglobina. Pe la sapt. 27 se face un vaccin,parca. Oricum ne trebuie sa te preocupi de asta. Iti doresc mult noroc si sa vii repede cu vesti pozitive. MICHELLE nimeni nu-ti spune sa nu scrii de durere. Doar ca tu vrei sa iti spui offul dar nu vrei sa auzi offul si altora, un off diferit de al tau. Asta e tot. mult asteptat |
21+tot cu 
jojo_miha spune:
citat din mesajul lui mav[/i mult asteptat |
Michelle, hai sa incheiem discutia asta.
Eu am nevoie sa pot discuta cu voi deschis, inclusiv despre sarcina si despre Sebi, ca asta e viata mea acum, dupa pierderile celor doua sarcini, fara sa-mi fie teama ca te voi rani pe tine sau pe altcineva.
Tu, sincer, de ce crezi ca ai avea nevoie de la noi (fara sa ne acuzi sau sa ne ranesti)?
11+Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
[/quote]
21+tot cu 
jojo_miha spune:
| citat din mesajul lui musettepink Mav ce dulce ai fost!!Mi-ai readus zambetul pe buze caci sincera sa fiu m-am enervat f tare cand am vazut postarea lui MIchelle. asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! ![]() 18+![]() ![]() |
21+tot cu 
jojo_miha spune:
| citat din mesajul lui Michelle81 Nu prea am inteles ce s.a intamplat cu forumul nostru de la"durere" pentru ca inainte era altfel...lumea vorbea deschis de suferinta sa,apoi fetele care ramaneau gravide ne spuneau scurt ca sunt bine ele si copilasii iar detaliile le dadeau la Odisee,pe cine interesa mai mult intra si citea la odisee!nu stiu de unde aceasta schimbare brusca...in fine! Some people only dream of angels...I held one in my arms |
21+tot cu 
jojo_miha spune:
| citat din mesajul lui L5845 Michelle chiar nu te poti abtine? A fii directa, din punctul tau de vedere inseamna a arunca cu venin? Crezi ca e bine ce faci? Iar la faza cu "nu mai scriu" cred ca e deja de notorietate, ca sigur cu toate stim ca citesti din umbra si apoi vii cu fraze de genul " ...am vazut ca nu mai intreaba nimeni de mine...". Cum iti permiti sa ne tragi la raspundere unde si ce scriem? Oare trebuie mereu sa fii in centrul atentiei? Daca nu-ti place, nu mai scrie, sau scrie acolo unde te simti bine, chiar nu te gandesti niciodata ca ceea ce scrii tu supara sau deranjeaza? Ce ar trebui sa se scrie ca sa-ti placa? Pentru ca daca se scrie de durere, nu e bine, ca tu nu poti sa uiti si nu vrei sa uiti, daca se scrie de bucurie, nu e bine, ca uite, mai sunt fete care sufera, daca esti incurajata, nu e bine iara, ca noi nu ne inchipuim cat suferi tu? Daca esti intrebata de zi sau de ce mai faci, ca de ce te intrebam, ca tu vrei sa te detasezi...si asa mai departe....chiar daca te va supara cele scrise de mine si nu vei mai vorbi cu mine, nu mai pot tine in mine, tocmai ca sa fiu directa asa cum zici tu. M-am abtinut de foarte multe ori, ca m-am gandit la suferinta ta, m-am gandit sa fiu o doamna si sa iti spun cate ceva asa, mai pe ocolite, ca sa nu ti se para jignire ( si cred ca nu doar eu m-am abtinut) dar se pare ca tu poti sa-ti permiti sa intri cu bocancii in sufletul oricui, dar daca cineva iti zice ceva....te umfli....asa ca, deh, ce sa mai zic?....nu mai comentez....ca am obosit deja... Imi cer iertare daca deranjeaza pe cineva cele scrise de mine mai sus, dar chiar asta a fost picatura care a umplut paharul... ![]() ![]() ![]() ![]() .Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Lau-Meli si ![]() " Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta " Concediul visat www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste Doi zapaciti! |
21+tot cu 

mult asteptat

si