Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri
Raspunsuri - Pagina 20
mav spune:
Remaliss, ma bucur ca sunteti ok! Felicitari si multa sanatate!
Stefania, chiar daca uneori nu ti-am raspuns, sa stii ca mereu te-am citit si ti-am admirat pozele (si cele cu burtica si cele cu bucatele
si cele cu bebita frumoasa)! Chiar am vazut ca aveti poze noi! Stefania-mica a crescut si s-a rotunjit la obrajori!

11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Pepsi spune:
ioana, am fost colega cu michelle la odisee, am parasit prea devreme fiecare aceea odisee unde erau fete minunate care mi-au facut galerie la nasterea a doua.....am fost alaturi de ea cind o avea pe micuta in burta, cind ne rugam sa fie bine, voi avea toata viata imaginea ei in cap cind tipa de ce i-a luat=o pe micuta, cuvintele ei le tin minte si acuma. am fost alaturi de ea, sint si voi fi tot timpul!si cu mine impreuna multe alte fete, care si ele au pierdut bebei la 40s. ca in orice alta parte sint afinitati, nu toata lumea place pe toata lumea, faptul ca se muta michelle pe alt forum nu o va ajuta mai mult sau mai putin, din cite o stiu eu pe ea, nu ii este usor si nu va da cu piciorul la tot ce a construit aici! a investit mai bine de 1 an din viata ei in subiectul durerea, locul ei este alaturi de noi, cele care tinem la ea. daca va fi pe alt forum crezi ca nu vor mai fi discutii? ma indoiesc, pe orice forum la un moment dat discutii in contradictoriu sint, si ea se baga trup si suflet, si risca din contra sa sufere si mai mult!si eu am avut impresia ca ne descrii ca un grup de monstrii fara suflet! ai putea sa respecti durerea fiecaruia de aici, ptr ca nu te-am vazut incurajind=o pe michelle cind era rau de tot!dar crezi ca solutia e sa fuga pe alt forum!nu ajunge sa fii cadru medical ca sa intelegi CUM iti schimba viata un asemenea "eveniment" ci trebuie sa-l traiesti pe pielea ta! si si atunci......fiecare il traieste diferit, de acolo si discutiile!michelle a fost tot timpul sustinuta si incurajata la durerea, cind avea ceva de zis verde-n fata da care deranja si e normal, fetele treceau cu vederea ptr ca ea suferea asa de mult, citeste capitolele cam din noiembrie anul trecut si fa-ti o parere proprie
irene, ma simt rau si nu am mai avut chef de facut liste dupa atitea discutii, da ti-am scris si la durerea, dar era prea lung sa-l rescriu dupa ce l=am pierdut, ma bucur oricum ca esti si aici, si eu voi ramine in ambele parti
jojo, alea cu printesa le-am vazut!spor la renovari, si eu sint pe slabit!bafta
vreau neaparat sa scot in evidenta un lucru!faptul ca cineva a scris ca avea "invidie" pe colega ei de servici(care nici nu-si doarea sarcina) haideti fetelor gravidute, sa nu va supere! va rog eu frumos sa va analizati in profundul cel mai profund al vostru si sa-mi ziceti toate sincer si cu mina pe inima! VOI NU ATI AVUT ACEST SENTIMENT? imediat dupa pierderea sarcinii? eu, recunosc ca l=am avut!chiar aveam o prietena f buna si era gravida, si nu o ma puteam vedea....o evitam, pina mi-am dat seama ca vederea cu e e o terapie ptr mine, si am fost si i-am tinut pe bebe mic in brate si am plins! cind eu eram gravida am auzit fraza asta de n ori! si ptr aia nu mi-a sarit asa mustarul, nu mi-a picat bine, da fetele ziceau ca de noi cele care am pierdut ingeri nu le era ciuda.....si gata.nu vreau si nu-mi place sa fie pusa ignatica la zid, nu e momentul, ea chiar sufera f tare si noi, trebuie sa o ajutam sa treaca peste aceasta durere, va rog eu frumos, fiti fetele mele dragi!
liana, ai gasit lustra?tine minte unde e cind oi avea nevoi
ehe, alinushca, pai nu stii cit si cum ma suporta mamicile mele de la david
ca le scriu mesaje de 3 ore si saracutele il mai si citesc!bafta luni la eco, multam de urarile de sanatate, nici voce nu am sint rau de tot, sa nu maninci tot la gratar lasa si la cele mai grase
vivela, ce frumos e david, sa va traiasca
mav, ochii albastrii se iau de la vecin
cind nu sint alte optiuni
dana, sotul meu s-a operat pe maxilar, avea 3 dinti de scos, dintre care 2 masele de mine tare infipte, si a mers la maxilo cu anestezie ca era risc sa-i paralizeze fata daca nu o faceau bine.atit de rau ma doare gitul cind inghit.....de imi dau lacrimile.ai sa fii pe lista atunci, asa e cu virusii, se dezgheata acuma primavara in canada si tabarasc pe noi. irina era cea cu sfatul. atentie la ligamente ca se inmoaie acuma cind te apropii de nastere
dany, nu ti-am scris ca eram obosita, ma bucur ca esti si aici
atentie cu dieta la fetele care alapteaza sau vor alapta! nu e voie sa se piarda mai mult de 1.8 kg /luna si nu e voie sa se faca mai mult de 20 min sport de 3 ori pe zi, in medie, acuma +/- mai ales in primele luni cind bebe este alaptat exclusiv, si apoi bineinteles ca sa ramine laptele de calitate, scuze comparatia da daca nu dam sa pape la vacuta are lapte bun?
unducthable, sigur mai sint fete care au pierdut din prima prima sarcina, ma uit pe linsta cind am timp si-ti si zic cine. nu pot sa te ajut cu info ce ceri
remaliss, fetele au tot intrebat de tine, banuiam ca ai nascut, am avut incredere ca va fi bine ptr tine pina la capat!felicitarile meme ptr fetita ta, cum o cheama? sa va traiasca si sa fie sanatoasa! cum sa nu te ajut, cu mare placere, da=mi pe mess ca acolo putem fi life(sgflavia)bine ai revenit!te trecem pe lista?
irina, pai s-au dezghetat virusii canadienilor, de nici nu pt vorbi, ce sa mai zic de david saracutul, cum plinge si se uita cu ohii mari la mine....na e bun si becu daca n-ai lustre, bafta mare
ioana, la michelle am incercat cu blindete cu tact si da eu una si cu duritate, le incerci pe toate sa vezi ce merge, sa se ridice sa mearga inainte ca eu nu-i dau voie si nu o las sa se adinceasca in depresie, este o fata tinara, frumoasa, care sufera si suferinta va fi prezenta, dar care trebuie sa mearga inainte, sint convinsa cind va ramine gravida lucrurile se vor mai aseza, in plus de suferinta dupa fetita mai este incercata si de perioada asta cind nu ramine gravida. citeodata un sut un fund poate face bine, citeodata nu.incearca sa citesti mesajele lui michelle la durera chiar la inceput, ca eu una am crezut o data ca se sinucide! era rau de tot, si uite azi! e o luptatoare, citeodata prea le zice vrede-n fata si cind i se raspunde la fel ies discutii si e normal, dar eu zic ca a evoluat tare mult in bine de cind scrie la durerea, ea ne-a ajutat pe multe dintre noi, pe mine stiu ca mi-a fost clar alaturi si m-a incurajat, de aceea si eu sint aici ptr ea, si unde si cind va avea ea nevoie de mine.e drept ca s-au mai iscat discutii, cu diferite fete la durerea, mai ales in ultimul timp si nu prea inteleg de ce? poate mesajele sint repede citite, poate michelle nu exprima ce vrea ea, da eu stiu un lucru, ca NU este fata cu rea intentie si nici una din voi de aici nu e, uneori nefiind in timp real discutia mesajele pot fi interpretate! da va rog eu fetelor sa terminam discutiilea astea, ca altfel va mai fac un subiect!
slimatei, eu te iau in consideratie si pup printesa
sa aveti weekend frumos eu fug la farmacie ca abia ma mai tin pe picioare
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
slimatei spune:
ok, mai mersi...![]()
pai stai acolo la lustra daca ai nevoie de un sprijin mai solid viu si eu ca ramasa-i de suta de kile...![]()
![]()
deci sunt destul de solida...ce zici apelezi?![]()
parca dana intreba de dieta..pai se poate ..alaptex exclusiv..si am dat jos.. destul dar n-am facut de capul meu am fost la dietolog..numa' 70€ m'a costat..
dar am slabit sincer se vedea la pantalon..nu zic de cantar.. dar dupa cu botezul lui fiimea am dat totul peste cap... si nu m-am mai apucat...![]()
sper ca in curand sa-mi pun iar abitia sa pot... pai la mine e de slabiiiit ..ca am pus cam 30 de kile..sa fie copilu' bine..nu m-am mai uitat cat ea..basta ca am copil sanatos..si acum tot de asta manac de toate..de parca dulciurile si tartele l'ajuta pe copil..
dar nu ma pot abtine.. mai ales ca le fac cu mana mea...(adica imi fac rau cu mana mea
)
eu iar ma lungesc...
inca un subiect unde ma intind la povesti si la plictisit lumea..
daca am timp mai incolo si vreti am sa pun si poze
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
slimatei spune:
mav tu esti o dulcica si stii sigur ca nu la tine ma refeream... va
aveti grija de voi si mai ales de burtic..s i scuza-ma ca nu am vrut sa-ti fac vre-un rau mai bine as scoate pozele alea de acolo..am sa le pun in alta parte sa fac rau numai la cine trebuie..![]()
flavia stiu ca si tu mai ieiin consideratie ..si tu ai fost tot timpul langa mine .. va
si multa,multa sanatate!
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
mav spune:
Flavia, tocmai tie am omis sa-ti raspund, acum mi-am dat seama, scuze!
Va trimit multa, multa sanatate!!!!!!!!
remaliss spune:
Danangie, Irinabobe, IreneCam, L5845, Liana, Mav, Pepsi, va multumesc mult pentru felicitari si pentru reprimire!! Vreau sa felicit si eu pe cele 2 gravidute, pe Danangie si Mav, care au reusit!! Ma bucur fetelor pentru voi si va doresc sa duceti sarcina pana la termen si fara probleme. Se poate sa fi omis alte fete care au reusit, dar eu nu am mai intrat pe forum...Am suferit prea mult de-alungul perioadei celor 9 luni, iar faptul ca mai intram si citeam la "Durere..." imi provoca si mai multa suferinta, pt ca vedeam alte fete noi, alte visuri spulberate, iar asta (nu stiu, poate din egoism) nu ma ajuta deloc sa trec peste problemele ce le aveam...Eram cand acasa, cand in spital si nu puteam tine pasul cu evenimentele de pe forum. Imi pare tare rau ca am regasit din fetele de la "Durere..." care inca nu sunt gravidute! Tare mi-as dori sa ramana cat mai curand insarcinate!Sa dea Dumnezeu! Pentru mine a fost un miracol divin ca am reusit!! Puterile mele erau mult prea limitate, psihicul mult prea oscilant...Veti reusi fetelor, nu va descurajati!!
Flavia, da, trece-ma pe listuta. Cred ca fetele au mai intrebat de mine, dar dupa cum spuneam vizitele mele pe forum erau extrem de rare din cauza deznadejdii mele, iar daca citeam si alte povesti triste, o luam razna! De incurajat alte persoane nu eram capabila. A fost un fel de autoprotectie...
As pune niste poze, dar deocamdata nu ma pricep, mai "forez" in instructiuni.
Alina, o mamica fericita!!
miruna22 spune:
ufff...era sa nu va mai gasesc!
noroc ca mi-am amintit ca ati cerut sa mute moderatorii subiectul!

Pepsi spune:
am uitat sa multumesc moderatorilor ca ne-au mutat subiectul! merci mult!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
miha74 spune:
Buna fete dragi!
Si eu v-am cautat o groaza, citeam la "durere..." si nu pricepeam ce se intampla, dar iata-va

Vreau si eu cu voi...mama de ingerasi sunt, aspiranta (mai speciala) ma numesc...astept sa imi iasa dosarul de adoptie...sunt de manuta cu Irenecam.
Am citit din urma, si am ramas masca...lau-meli, mav, musette, ninia-
si nu in ultimul rand Flavia- te felicit pentru idee!
Si sa curga vestile bune!
Miha
http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
unducthable spune:
quote:
Originally posted by miruna22quote:
Originally posted by unducthable
va rog mult, am nevoie de ajutorul vostru
stie cineva un cabinet , un nr de telefon, am mare nevoie pe 17 aprilie , 18 aprilie de un cabinet ginecologic in Drumul Taberei , sector 6 unde sa fac ecografie intravaginala , sa vad cum stau cu foliculii, endometrul , e la perioada fertila, recunosc ca psihic acuma sunt obosita si deaceea am apelat la voi ...
restul , stim noi ce avem de facut
va multumesc anticipat si daca nu aveti raspuns sau v-am deranjat , imi cer scuze
diana
p.s. si mai am o interbare ca am impresia stupida ca sunt unicat , ..., mai e cineva care a pierdut din prima , prima sarcina ?
si la cat timp a ramas gravida ?
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
nu pot sa te ajut cu detalii despre cabinet, ca sunt din Ct....dar pot sa-ti raspund la p.s. : eu am pierdut prima sarcina, oprita in evolutie la 7 S....de ramas, nu am cum sa raman inca, am abia 2 sapt de la chiuretaj...insa sper sa raman imediat dupa perioada de pauza
sunteti extraordinare , toate , si cela care inca sufera cumplit dupa pierdereile suferite , si cela care acuma au mai primit o sansa si sunt gravide
va multumesc, maine voi reveni sa va multumesc cum se cuvine
Miruna , sunt alaturi de tine, acum o saptamana si puiul meu traia ...
tin cont de informatiile primite , revin , sanatate si Doamne ajuta !
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp