inseminare la medlife

inseminare la medlife | Autor: florela30

Link direct la acest mesaj

buna, fetelor. desi va citesc de cateva luni de abia acum mi-am facut curaj sa ma alatur voua. Povestea mea seamana cu a multora de pe forum : eu si sotul meu ne dorim un copil si incercam de 6 ani sa-l concepem. Dupa multe experiente si doctori schimbati, luna aceasta am recurs la inseminare. Inseminarea am facut-o la medlife si as dori sa stiu daca mai este cineva printre voi care merge acolo. Eu sunt destul de multumita de ei, avand in vedere ca a fost prima data dupa 6 ani cand mi s-a dat o lista completa cu analizele pe care trebuie sa le fac( si nu au fost putine). Sa va mai spun ca acum 3 ani la municipal mi s-a efectuat laparoscopia fara macar ca sotului meu sa-i ceara sa efectueze spemograma dupa care m-au trimis acasa sa mai incercam 6 luni? as avea multe povesti cu doctorii de pana acum, dar mai bine las totul in spate si-i multumesc lu Dzeu ca am gasit o clinica unde se pare ca doctorii chiar isi dau silinta sa-ti rezove problemele. Acum stau ca pe jar si astept sa vad daca s-a produs minunea. inseminarea am facut-o pe data de 28 .03 si au trecut 11 zile. mi s-a spus sa astept 14 zile si sa fac un test de sarcina. va dati seama ca nu am putut astepta si ieri am facut un test care a fost "foarte" negativ . stimularea am facut-o cu clostilbegyt, doua pastile pe zi din ziua 2 a Cm pana in ziua 6 a CM ,la monitorizare in zilele 9, 12, 13 si 14 s-au vazut doi foiculi unul pe ovarul stang si unul pe dreptul care in ziua 14 erau de 20 mm, am facut injectia cu pregnyl de 10 000, iar inseminarea a avut loc la 38 de ore de la injectia cu pregnyl. Mi s-a spus ca sotul a avut o spermograma f buna, 50 de milioane de spermatozoizi. Dupa inseminare mi s-a dat sa iau utrogestan, cate 2 capsule de doua ori pe zi, acid folic si aspenter. Acum mai am putin si ma urc pe pereti de nerabdare, mai ales ca am dureri de burta ca si cum mi-ar veni ciclul, sanii ma dor ( ma dor de obicei inainte de a-mi veni, deci nimic nou). Nu vreau sa mai fac test de sarcina ca sa nu fiu iar dezamagita. sper ca nu va plictisesc cu povestea mea si astept sa-mi spuneti daca mai e cineva pacienta celor de la medlife, daca ati reusit cu inseminarea sa ramaneti "burticoase" si daca voi ati avut asa simptome ca mine? va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

bafta si tie florela30

si eu tot la medlife fac inseminarea. e doctorul foarte ok si conditiile in general. te-a durut ceva la inseminare sau nici nu ai simtit ?

dupa 2 luni de stimulare (in care am raspuns bine la tratament) nu am ramas gravida. Acum fac prima mea inseminare pe ciclu natural.
eu aseara am facut pregnyl si maine dimineata fac inseminarea si vineri dimineata. (dubla procedura)
eu zic sa nu te grabesti cu testul de sarcina ... ai rabdare cele 14 zile.

http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Buna,leonardo2007. Sincer la inseminare m-a durut putin, dar nu ceva insuportabil. Doctorita mi-a spus ca ma chinuie ptr ca nu m-au asezat asistentele bine pe masa.Oricum a fost mult mai rau la histerosalpingografie si la instilatii. In legatura cu testul nu cred ca o sa-l fac decat la 35 de zile de la CM avand in vedere ca eu am un ciclu neregulat, de la 29 pana la 34 de zile. nu mai vreau sa fiu iar dezamagita si sa ma apuce disperarea. Iti doresc multa bafta si sa-mi spui cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

florela bun venit pesi multa baftaaa
leonardo si tie multa bafta!!
puteti sa va continuati discutia aci..http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118227&whichpage=12
dupa cum stiti
baftaa multaaa va doresc!!
Ale poate apari acumca e nevoie

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

buna. Se pare ca nu sunt prea multe fete aici pe forum care merg la medlife ( desi eu am vazut la ei f multe ). As fi vrut sa aflu si eu mai multe despre ei : daca au inregistrat reusite, cum sunt doctorii,etc. Stiu ca ei au deschis de curand centrul de medicina materno- fetala si probabil asta e cauza. eu pana acum am fost multumita de ei, singura problema ar fi ca nu prea respecta programarile, dar conteaza prea putin totusi atat timp cat te trateaza cu seriozitate. Chiar m-am linistit de cand am ajuns la ei, simt ca stiu f bine ce fac.SUCCES fetelor care fac luna asta inseminare oriunde in lume.

Mergi la inceput