Iasule, mandra cetate (72)
Raspunsuri - Pagina 17
mephala30 spune:
Lacramioara, un wek. frumos si tie!
vreau sa multumesc fetelor care mi-au apreciat, pentru a doua oara, poza din concurs.
Duminica se va incheia votarea si suntem pe un loc 3, onorabil: clasamentul provizoriu
.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim, 
herra spune:
LA MULTI ANI, HORIA!
LA MULTI ANI, OCTAVIAN!
sa fiti sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!
si scuzati intarzierea, am fost putin pe alte meleaguri in ultimele 3 zile...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by aime
Raluca si tu intri asa rar, ce mai faci?
Bine, multumesc de intrebare.
Dar stii vorba ceea: mai rarut, ca-i mai dragut. Din pacate, sau din fericire, ca nici nu stiu cum s-o iau, ca sa zic asa.
pentru Vladut, dar si pentru tine
!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by herrasi scuzati intarzierea, am fost putin pe alte meleaguri in ultimele 3 zile...
Plimbaretilor!

Eu in ultimele 2 zile am facut tratament pentru mastita.
Acum is mai bine si m-am mai linistit stiind de unde mi s-au tras starile de cacao pe care le-am avut. 
Here It Goes Again
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
iulia-stefy spune:
La multi ani! pentru toate floricelele sa aveti o zi frumoasa si sa fiti fericite.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mephala30 spune:
La multi ani tuturor celor care poarta nume de floare! 
La multi ani si de Sf. Gheorghe! 
hit me with stars!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
herra spune:
Miha, nu stiu daca ... stii, eu am facut 2 mastite in primele 2 luni ale lui Vlad, ultima oara la ambii sani; asta chiar in zilele dinainte si de dupa botez, o intreaga distractie;
pt ca el nu a supt deloc in primele 2 luni, ma chinuiam doar cu pompa de san...
daca vrei sa-ti impartasesc din experienta, astept PM.
sanatate multa si sa nu mai ai nevoie!
mephala30 spune:
noi suntem cu muci, febra si frisoane, of, ne-au terminat racelile astea,
.
hit me with stars!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii