Iasule, mandra cetate (72)
Raspunsuri - Pagina 16
l_carmen2003 spune:
Mihaela, eu am auzit numai lucruri bune despre dr. Galearschi.
Si cred ca daca ii dai - s-ar putea sa refuze dar la fel ar putea sa primeasca - ceva inainte, la ultimul consult, iti vine orice dr. vrei.
kisstherain999 spune:
Multumim pt urari 
Gata am facut un an. Parca ieri o colega gravida imi spunea de acest site, apoi vestea ca sunt gravi, apoi am nascut si acum Horia are un an. Nu pot sa cred cat de repede trece timpul.
H e bine, e vesel, nu are nici un dinte, inca il mai alaptez, ieri a facut primii pasi singur, ii place in parc la copii, la topogan, pe bicicleta, ii plac aspiratorul, pufuletii, pixurile lui tati din buzunar, cerceii lui mami, azi si-a descoperit in oglinda limba albastra de la violet de gentiana si sta numai cu ea afara si multe altele. Dar de o luna avem o problema ca plange dupa mine. Mi se pare normal
ca de luni ma duc la serviciu si pe langa toate gandurile negre pe care mi le fac mai trebuie sa il mai aud si plangand cand plec. Dar sper sa fie ine.
Astea m-au interesat pe mine de la tort.
iulia-stefy spune:
La multi ani, Octavian!
Gabriela, sa-ti traisca baiatul si sa fie sanatos!
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Mihaela, aici mai gasesti mamici si gravidute de Iasi.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119715&whichpage=1
Pe prima pagina, la unele dintre ele scrie si la ce doctor au mers. Asteptam vesti de la tine. Sarcina usoara
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI OCTAVIAN! Sa fii sanatos si numai bucurii! 
Here It Goes Again
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
miki68 spune:
Ne-am dus de tot "la fund"! Eu dau si azi cafea. Daca vreti, poftiti si luati. Sa aveti o zi buna!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mephala30 spune:
Buna dimineatza. Io sunt pregatita, ca de obiceri, cu ceaiul verde.
Kiss, foarte frumos tortul si Horia a crescut, e baiat mare! 
Iti doresc sa te acomodezi repede si usor la servici.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim, 
adi69 spune:
Buna dimineata si de la mine!
La multi ani(inca o data ) Octavian!
Gabriela,sa ne spui cu v-ati petrecut ..
aime spune:
Buna ziua!
Fetele ce mai stiti de Liliana (lgireada) ca n-am mai "vazut-o" de multisor pe la noi. Raluca si tu intri asa rar, ce mai faci?
O zi buna si un w-e la fel!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Noi am fost putin pe afara, deci suntem mai bine. E asa frumos, sper sa tina mai mult vremea asta. Va dorim un week-end frumos si linistit.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica