Cafea cu aroma de femei 80***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna seara fetele

Pana la urma care mai participati la concursul ala cu poze ca sa stiu si eu pe cine mai votez ca mai am 40 de puncte.

Am inteles eu ca Ina a nascut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iahim

Gata, ati plecat!?Eu sunt racita,tusesc de se cutremura tot blocul,iarAdi face nani cu tati!!!

Si eu sunt racita.Deabea am dormit aseara,m-am foit toata noaptea.Am facut si febra am crezut ca dau ortul,asa de rau ma simteam,ma dureau toate oasele si inauntru asa.Am bagat nurofen forte in mine o gramada si mi-am revenit.

Mergi la inceput

Printesa mea s-a culcat de la 7 acum dupa amiaza si doarme si la ora asta.Nu stiu ce o fi patit.Isi face somnul de dupa-amiaza pe la 6,7 si pe la 8 se trezeste dar in seara asta nu s-a trezit.Nu stiu ce o fi patit de este asa de cuminte,ca in alte seri stateam sa alerg dupa ea prin casa,Stau si pandesc pe la usa ca o tzatza sa vad ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Iuliana,mai toate avem poze:
aida,10 gherute-pg 1
Principe,broscuta si brotacelul-pg 9 si inca una,nici eu nu o gasesc....
Ramy,mare si cu batic
eu-bucuria verii(pg 9).

Daca mai stai pe aici caut si pag.la fete si iti spun!

Mergi la inceput

Iuliana,sanatate multa!Anul asta afost o viroza tare urata!Ai grija de bebelina ta!Al meu a facut si el o viroza tare urata la sfarsitul lui februarie,a fost infiorator,am ajuns la perfuzii,nu-i scadea febra si nu manca...

Mergi la inceput

Da,a nascut.Are o fetita,parca de 2kg si ceva...Intra pe la mamici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Iahim,acum tu ce iei pt. raceala?
Ina a nascut o fetita?Ca ieri cineva a spus ca a facut un baietel.Oricu a treia posibilitate nu exista,in afara de gemeni.

Mergi la inceput

Iau antibiotic,AZITROX(azitromicina),1 la 24 de ore!Acum 2 saptamani am fost iar racita...Cred ca mi se trage de la servici...Prob. este ca o aduc acasa...

Mergi la inceput

In plus,ceai cat pot,cu miere si comprese calde/fiebinti pe piept,numai astea ma linistesc...cu toate antitusivele pe care le-am luat,apa de ploaie!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Iahim,acum tu ce iei pt. raceala?
Ina a nascut o fetita?Ca ieri cineva a spus ca a facut un baietel.Oricu a treia posibilitate nu exista,in afara de gemeni.

W

Eu am inteles ca este fetita...Imi cer scuze!

Mergi la inceput