Cafea cu aroma de femei 80***
Raspunsuri - Pagina 18
iahim spune:
quote:
Originally posted by Dodo-puiquote:
Originally posted by iahim
Si apoi,spune-mi,cate concursuri ai vazut tu sa fie corecte suta la suta????buna gluma
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui BogdanCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Te pup,intru mai tarziu!!!
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by iahimquote:
Originally posted by Dodo-puiquote:
Originally posted by iahim
Si apoi,spune-mi,cate concursuri ai vazut tu sa fie corecte suta la suta????buna gluma
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui BogdanCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Te pup,intru mai tarziu!!!
ok si eu te pup

Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
No iaca ma intorsai da cica mi un somn........vai, vai
Cine da o
?
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
Dodo-pui spune:
Uitati mey aici
[cafe]
Ajunge?!![]()
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
Alice
mersi 
Am mai scris una alta pe aci, pe la perlute
ca la cate mi-a facut bandita mea nici nu le mai tin minte
da am scirs ce mi-am amintit![]()
Acum imi beau
ca si asa imi pica ochii in gura![]()
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
ramyteo spune:
DA dodo multumim
Teo
Perlute
Vrem si noi cate un vot
Dodo-pui spune:
Mey bine ai venit
.
Ce "mojmandesti"pe acolo de nu esti si pe aici
?
Varsta lui Bogdan
ramyteo spune:
Apai...tot scriu si nu mai gat
ce sa fac si io![]()
Teo
Perlute
Vrem si noi cate un vot
Dodo-pui spune:
Oricum nu o sa le termini niciodata
.
Varsta lui Bogdan