Copilasi din 2002 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nicooo, inca odata la multi ani... vad ca te-ai batut cu prajiturile, nu gluma:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gabi, da, m-am batut si... le-am invins! Apoi le-am mancat!

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nicoleta, sa-ti fie de bine !
Daca era o pizza, probabil il impresionai si pe el !
Gabi_K, Nicoleta, ce faceti la ora asta ?
Eu urmaresc "Dansez pentru tine" si scriu la subiectul respectiv de la "Zona artelor". Iar la reclame, mai hoinaresc pe forum.
Ia, uitati, ce am gasit !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Ador cantecul asta!!!

Mergi la inceput

Raportez inca o noapte linistita... ma resemnez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, eu zic ca azi-maine-poimaine-raspoimaine se intampla. Numai bb Matei stie ce planuri are, poate nu vrea sa fie berbecut ci tauras (ca se schimba zodiile).
Si eu bantuiam pe aici aseara, am vrut sa va dau un semn dar pana la urma m-a luat somnul... Si m-am uitat si la Dansez, am intrat si pe linkul Ninei, chiar ca emotie adevarata! Robert a adormit aseara in sufragerie si l-am dus apoi in camera lui.
Weekendul asta sper sa nu fie numai ploios acum cand, in sfarsit am fi putea iesi toti 3 cu bicicletele.

Weekend placut va doresc!

Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil

Mergi la inceput

Buna, fetelor !
Nicoleta, inca nu s-a terminat ziua !
Ce faceti ?
Cristina_C, cum a scris o scorpiutza la subiectul nostru, la asa artist, asa public ! Referitor la Lara Fabian si aceea interpretare super emotionanta.
Eu trebaluiesc prin casa cu mama, iar fetele sunt afara cu bicicletele. la noi e vant, dar soare !
O zi cat mai faina, va doresc !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Salut.

Am expediat baietii mari cu bici afara, asta micu nu vrea sa iasa si pace buna! Taur, berbec, nu-mi pasa ce va iesi, nici macar ora de shopping prin Unirea nu l-a putut urni spre iesire! Asteptam...

Mergi la inceput

Nicoleta, poate asteapta sa intram in Saptamana Mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nico io votez cu copiii tauri
Nina mie-mi place sa bantui pe net cand fiecare adoarme deja, si am liniste in casa:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput