Copilasi din 2002 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
Sinzi, multam de urari! Inca elimin ceva suspect (ca nu mai e ca o meduza...), dar contractii, nu, inca. Stii cum fac? Ma mai bag putin la nani si apoi merg dupa Stefan... mai fac o plimbare... sa vedem daca voi convinge barza sa vina (zbura ieri una pe la 4 deasupra cartierului...)!
Sa aveti o zi super.
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR putiiiiiin (sper)
cristina22 spune:
NICO!!! 
Sa-ti dea DD numai bine !!!
E vineri!!!
Vinerea e ziua noastra de facut de cap. Adica a mea si al lui Andrei. Merg dupa el la gradi, colindam prin oras, mergem la Mcd etc.
Sper sa pot si azi si sa tina si vremea cu noi, ca acum e tare noros!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
Multumesc, Cristina, si eu azi cred ca merg la cofetarie (e una in Centru ca nu stii ce sa iti iei mai intai...), sa simt si eu ca e ziua mea, desi am asa niste stari si emotii, de la asteptare...
Las ca vine ea si ziua aia!
Nicoleta
Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.
katty spune:
Buna!!!
Nicoleta, simt eu ca vine bebeloi! Sa dea DD sa vina azi, maine sau cand o fi! Mai ai putin si intri in saptamana 40, nu?
Iti urez si eu un sincer LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sotul tau si comorile tale, si sa vina cadoul mult asteptat de ziua ta!! Adica BB Matei!!!
Suntem multe care iti facem galerie!!!
Aoleu, m-a chemat sefu', revin!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Cristina_C spune:
La multi ani, Nicoleta si tot ce-ti doresti sa se implineasca
!

Hai, Matei, pui mic, vino pe lume, ca mama vrea sa te tina in brate
!
Concursul "Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil ![]()
Francisca spune:
La multi ani Nicoleta,multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai ! ![]()
Iti dorim din tot sufletul sa primesti azi cadoul cel mai de pret
adica pe
Matei 
Suntem alaturi de tine
NASTERE USOARA ! 
HAI MATEI ! 
Imi cer scuze, nu prea am timp sa scriu, am ramas in urma si cu cititul
acum am intrat special sa vad daca a nascut Nicoleta si sa o sustin 
O zi frumoasa tuturor mamicilor si piticilor ! 
Francisca
si Vlady 
Anina_n spune:
La multi ani, Nicoleta ! 

Hai, Matei, cel mai frumos cadou de ziua mamei ! 
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Dodo-pui spune:
La multi ani! NICOLETA
sa fii sanatoasa,sa ai o nastere usoara ,
iar BB Matei sa fie sanatos,alaturi de fratiorul lui.
La multi ani !pentru cei ce sarbatoresc onomastica duminica
.
intregul
.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Anina_n spune:
Nicoleta, ce faci, cum esti ?
Te-ai prajiturit cu Stefan ?
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Nicoleta spune:
Prajiturit, prajiturit, cum nu? Cate 2, sa nu slabim (mai ales eu). Si i-am dus apoi si lui tati la serviciu. Dar Matei nu a fost impresionat... poate isi fac prajiturile efectul mai incet... sau poate nu asta e solutia...
Nicoleta
Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.