Megastar (4)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirona spune:
Andrei - ca si Florin - ce putea face mai mult pe aceasta pisa.
zau ca nu stiu, de ce i-a dat Mazilu 10?
dragut - si atat. (desi imi place Andrei)
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Anina_n spune:
Acum, sa vedem cum voteaza publicul, care are mai multi fani !
Alexandra si Octavian, mi-au placut cel mai mult in seara asta. Dar n-as vrea sa plece Florin.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Edessa spune:
Eu tot cu fixurile mele; referitor la Octavian...acolo chiar consider ca piesa ii oferea mult mai mult!
De Florin mi-a placut.
Andrei...cam fara istorie...
http://www.youtube.com/watch?v=E9y-ItYxnLk <<Te asteapta un om>>- Dan Spataru
Edessa spune:
...Editia trecuta, in momentul in care au ramas patru concurenti, parca au cantat cate doua piese fiecare. O sa se repete aceeasi chestie se de data asta??
Acum parca se termina prea...abrupt spectacolul!
april spune:
Cu exceptia pieselor Laurei Stoica celelalte nu ofera mare lucru. As vrea sa vad o editie cu piese frumoase, care sa le puna in valoare talenul, nu piese aiurea care nu spun nimic.
Anina_n spune:
Concurentii nu cred ca mai canta.
Pe site-ul PrimaTv, era trecuta si melodia "Da, Doamne, cantec!". Aceea e o melodie mai grea. Vad ca nu s-a mai cantat, pana la urma.
Cristina trebuia sa fie in finala finalei, e clar !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Mirona spune:
quote:
Originally posted by mihaeladm
Pana la urma a cantat cineva melodii ale lui Gica Petrescu??
Mihaela
NU.
cam sec, nu?
e ora 22 - la 23 au anuntat TOP GUN - oare ce mai vedem pana atunci? publicitate?
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006