Megastar (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Anina_n spune:
Mie mi-a placut Octavian cum a cantat si nu-mi vine sa cred asta, ca tare m-a dezamagit cand a falsat la piesa aceea a lui Bryan Adams si cum s-a purtat atunci.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Mirona spune:
mi-a placut Octavian - insa ma stiti ca eu am ceva cu baiatu asta - imi place si gata.
stiu si faptul ca voua nu va place - dar nu ma impuscati, oki?
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Anina_n spune:
Mirona, eu incerc sa fiu obiectiva. Nu am nimic, cu el.
Anto, nu e el de 10, dar interpretarea de azi a fost placuta.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
crinuta spune:
Deci Oana nu mi-a placut azi, in schimb mi se pare extraordinar de talentata, si o vad o actrita desavarsita. In ceea ce priveste cantatul, nu prea cred, nu acum.
Octavian, nu are voce, dar a cantat frumos, ceea ce pentru mine este insuficient. Cumpar CD-uri doar cu voci care ma emotioneaza, voci puternice, timbre deosebite, PIESE ( mai greu la noi ) valoroase.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Trebuia sa cante piesa mai jos ( la Alexandra ma refer).
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Mirona spune:
mie mi s-a parut prea tipata piesa - si normal sa o taxeze si pentruu acel inceput in pripa.
frumoasa piesa!
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Anina_n spune:
Mie mi s-a parut prea grabita in interpretare. Dar are o voce deosebita.
Anina_n spune:
Andrei a cantat...simpatic, dar nu impresionabil.