Casnicute sexy (169)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
atelocin74 spune:
Monicaaaaaaaaaaaa , unde esti ? te-ai suparat pe noi ?
ca nu ne mai zici nimic de cum a decurs astazi programul la gradi , si cum s-a prezentat Ruxita .
Lianaaaaaaaaaaaa, tu ? te-am asteptat sa vii , dar din partea ta poate murii omu . Offff ce vecina mai am ?![]()
si
multe voua tuturor.
gyongyi
monica-elizabet spune:
buna dragelor,
azi am fost boschetareasa
de-aia n-am prea aparut pe-aici
la 7,30 ne-a dus sotul la gradi, a intrat de buna voie ruxita fara sa o trag sau imping ![]()
am stat acolo pana au cantat imnul si alte cantecele apoi a preluat-o d-na si au intrat in clasa.
ramasese stabilit sa ma duc dupa ea la 9,30
am halaiduit in 2 ore pana mi-a venit rau
am cumparat tot felulde nimicuri de care nu aveam nevoie, am baut cafele peste cafele si-am mancat numai sa treaca timpul mai repede
la 9,30 m-am prezentat la gradinita sa iau fata...cand colo ruxi zice...mami acum am tiaba...desenez
asa ca mi-am luat catrafusele si am iesit afara...dar nu am mai rezistat mai mult de 45 de min...era f cald si eu ma enervez sa stau degeaba..asaca m-am gandit eu ca mai bine o scot vesela si fericita decat sa mai stea si sa o apuce iar plansul
si a vrut si ea sa mearga asa ca...am dat o runda prin parc amandoua si am plecat pe jos spre casa...cu promisiunea ca si maine o sa fie cuminte.
va
si va multumesc ca v-ati gandit la noi
monica
Liana30 spune:
gyongyi avusei musafiri breee,,dehhh persoana importanta
nu spui..si fusei sa'i arat orasu..dehh bagaboanta
apoi dormii ca valiza in gara
hai ca te pupp sa iti treacaa![]()
monica ti'am mai zis si o mai zic ai fata mare si dashteapta semana cu mas..va pupp
Danelutzoooo te puppp rezolvasi problema?![]()
vorbii cu doina va pupa pe toateee
hai ca sunt in zona..ma duc sa ma pregatesc..
fac un dans
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
mariussimiuc spune:
Bravo Ruxita!
Ce fain ca-i place si s-a acomodat atat de repede...
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...