Casnicute sexy (169)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
sunt acasa, fara copilul ruxi
am mers astazi mult prea de dimineata, directoarea nici nu venise si nici nu apucase sa vb cu profesoara.ruxi s-a dus si s-a asezat si ea in rand cu ceilalti copilashi si daca au vazut-o asa dornica dupa ce au cantat imnul afara si alte cantecele au luat-o si pe ea in sala...cand a plecat nici macar nu s-a intors spre mine sa-mi zica ceva apoi a venit directoarea si ne-a spus ca Da o accepta ne-a intrebat daca deja e in clasa i-am spus ca da...apoi ne-am apucat de facut formele de intrare in gradi, am fost am cumparat materialele pentru tot anul si am mai urmarit-o prin curte ca-i scosese la joaca...nu era suparata delok...si sotul m-a luat acasa a zis ca nu are rost sa pierd vremea pe-acolo singura si de pomana...dar n-am stare...stau imbracata am lasat nr de telefon si le-am spus daca Doamne fereste plange sau altceva sa ma sune urgent ca ajung in 10 min...
am sa va povestesc impresii cand o sa ne ducem dupa ea la pranz...sa vedem daca si maine o sa mai intre tot de una singura in grup si in sala...fiindca erau multi care plangeau cand intrau pe poarta si strigau dupa mamicile lor si ei vin de ceva vreme pe-acolo...
cam asta este pana la ora asta...sa-mi tineti pumnii sa fie bine
n-am citit nimik din urma revin mai tarziu
pe toate

EDIT
rasturnare de situatie
e aproape 11 si suntem amandoua acasa
au sunat de la gradinita si mi-au spus ca plange dupa mine, asa ca am dat fuga si m-am dus sa o iau acasa
imi pare rau ca am plecat si nu am stat acolo...de maine nu mai plec
ruxi a zis ca s-a jucat cu fetitele cu papuselele dar apoi vroia la mine si de ce eu nu eram acolo??/de ce am plecat??/
maine a zis d-na sa o las doar de la 7,30 la 9,30 ca a fost prea mult asa din prima

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nebunelor!
monica, felicitari pt prima zi de gradi! e bine chiar si pt citeva ore, tinind cont ca e prima zi.
liana, te-a lovit creatia?:)))
sunteti tare tacute:( nu ami am si eu foiletoane de citit.
noi papam si plecam afara, ce-mi place anotimpul asta!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

alinutza, plimbarica placuta
eu fug dupa alex la scoala, ruxi zice ca maine merge la gradi...sa vedem daca asa o fii

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Liana, Monica multumesc de urari

Am iesit si noi o tira dimineata, am scos ploada in parc la copii, copii putini ca-i cam rece afara, iar acum vreo trei ore a inceput sa ploua si cica tine vreo citeva zile. Soata miine pleaca la Roma, iar noi "consemnate la domitiliu" din motive vremelnice

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alinutzooo asa m'a nascut mama lovita rauuu
monicoooo felicitari lui Ruxi
Danelutzoo te puppp

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

danelutza, LMA mamei tale
miha.
io pap chec cu cioco, cu alexa. nu putem iesi la plimbare cu burta goala:)

alexa simami

Mergi la inceput

Alina multumesc . Noi papam pop corn la cererea Isabellei, ii facusem pop corn cu ciocolata, aduse din Brazilia de vecina, dar nu i-au placut, a zis "mama nu bune pop con ciocolata, alunca-le" . M-am conformat, i-am facut altele cu sare, noroc ca aveam graunte

Cuscra dar ce serioasa esti, saluti si atit... sau ai plecat la zezeu...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Mergi la inceput
Mergi la inceput