Informatii utile Constanta 14
Raspunsuri - Pagina 11
madaluta spune:
quote:
ma gandesc ca poate totusi Lutestii fac. Cat timp am fost pacienta lor, nu m-am gandit sa intreb, nici ei nu mi-au recomandat, desi poate ar fi fost cazul..
Ioana: dina pacate nici lutestii nu fac histeroscopie...Eu ma gandeam la dantes si la spitalul portului..parca auzisem ceva de genul asta dar nu stiu dc despre histeroscopie sau laparoscopie era vorba. Lutestii fac un fel de HSG, dar altceva nu....
Crisis:cred k trebuie sa ai un suflet tare mare si bun daca te gandesti la adoptie...Esti a treia persoana pe care o cunosc si si cu care am vorbit luna acesta si au aceleasi planuri... esti de admirat, serios...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
krika spune:
Buna fetelor,
In urma eco.vag.dupa multe tratamente si controale, dr.lutescu mi-a zis ca nu am ovulatie si mi-a dat sa iau clomifen din a 3 zi de ciclu si gonal f inj.din a 7-a zi.
Am auzit ca gonalul nu e foarte, bun in sensul ca poate provoca cancerul?
Voi ce stiti?
Cristina
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Krika, in general tratamentele pentru stimularea ovulatiei nu sunt bune pt organism,mai ales daca sunt facute pe termen lung si in cantitate mare, dar nu este vorba numai de gonal, oricum nu s-a stabilit ca pot conduce la cancer, pot duce la hiperstimulare ovariana, cu diverse complicatii, sau la aparitia unor chisturi, dar daca se monitorizeaza corect se reduc aceste riscuri. Iti doresc mult succes si sa ne tii la curent!
Cris, felicitari pentru casuta! Sa o stapaniti sanatosi si sa fie cu noroc pentru voi! Si felicitari si pentru puiuti!
Iti doresc sa reusiti sa treceti peste toate birocratiile si sa adoptati copilasul mult dorit si apoi sa-i faceti si fratiori!
Cami, pot sa ti-l recomand pe dr. Chazli Fawaz, de la pol. Provita, sunt date despre el pe prima pagina, ultima oara cand am fost un echo intravaginal era 50 ron si mi-a placut de el ca este foarte rabdator si atent. Numai ca trebuie sa suni cam cu 2 sapt inainte, are doar 2 zile nprogram in Constanta si e cam aglomerat, mai ales cu gravidute care prefera sa nasca la Cernavoda ca sa nasca cu el. Succes! 
Mada, dr. Dantes face intr-adevar la spit port laparo, insa nu si histero, stiu de la o fata draga mie care mai scrie si pe aici si ea a facut laparo cu el si apoi histero la Buc.
Te
si ma bucur mult ca , desi esti foarte ocupata cu micutii tai, iti faci timp si intri si pe la noi! 

toate fetele!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
madaluta spune:
quote:
Te si ma bucur mult ca , desi esti foarte ocupata cu micutii tai, iti faci timp si intri si pe la noi!
sunt dependenta de voi... abia astept sa am putin timp sa intru pe forum si sa mai aud vreo veste buna...sunt alaturi de voi si stau cu sufletul la gura pentru fiecare, chiar dc nu ma manifest...imi doresc din tot sufletul sa reusiti cu toate si sa inchidem subiectul asta, caci ma doare cand vad k mereu apar alte si alte fete cu probleme...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
crisis81 spune:
Ioana multumesc
! Sincera sa fiu, nu am rabdare sa trec prin toata birocratia, adica sa ma indragostesc de un bebe si sa stau doi ani cu sufletul la gura ca cineva mi l-ar putea lua. Asa ca incerc sa merg un pic pe langa lege si s-o rezolvam mult mai repede si mai usor. Plus ca asa e singura sansa sa iau un bebelus nou nascut.
Aseara ii explicam sotului procedurile care vor trebui urmate si zicea ca el nu poate sa stea 6 luni cu un copil si pe urma sa se razgandeasca cineva si sa incerce sa i-l ia ca e in stare de orice

. Si sunt de acord cu el![]()
O sa va chem la un gratar cand e gata casa
! Sa mai facem si noi o sueta.
Madaluta
mamica si bebeii frumosi!
Cam slaba activitatea pe la voi pe aici. Eu sunt intr-o alergatura continua si tot tre sa vad ce mai faceti. Va pup pe toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
Kerstin spune:
Am o intrebare, am varicela (varsat de vant)... sunt la stadiul de cruste (a3a sapt)... stie cineva daca este contraindicat sa ramai insarcinata in urmatoarea luna dupa varicela... am intrebat mai multi medici si mi-au zis ca nu, dar am citit mai multe pareri pe alte site-uri si am inteles ca 1-2 luni dupa varicela nu e indicat sa ramai insarcinata...
Pupici la toate fetele!
crisis81 spune:
quote:
Originally posted by Kerstin
Am o intrebare, am varicela (varsat de vant)... sunt la stadiul de cruste (a3a sapt)... stie cineva daca este contraindicat sa ramai insarcinata in urmatoarea luna dupa varicela... am intrebat mai multi medici si mi-au zis ca nu, dar am citit mai multe pareri pe alte site-uri si am inteles ca 1-2 luni dupa varicela nu e indicat sa ramai insarcinata...
Pupici la toate fetele!
Kerstin
Este important sa nu ai varicela cand ai ramas insarcinata. Dar pana luna viitoare iti trece asa ca poti sa ramai fara griji. Si sa te bucuri ca ai facut acum.
Ioana trece te rog pe lista de medici pe D-na Dr Rusu Elvira. Are cabinetul pe Aurel Vlaicu nr 103, langa Silvian. Este doctora care ma supravegheaza pe mine aici. Daca suni si ai o problema te cheama imediat nu te programeaza cine stie cand. Si nu e grabita sa te expedieze cum se obisnuieste pe la noi. Ea mi-a descoperit mie chistul si m-a trimis la Bucuresti la operatie, cand D-na Lutescu a zis ca este doar un pic inflamat ovarul. Numarul pentru programari este 0341-176668.
Va pup pe toate si astept sa mai scrieti si voi.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
mihutzas spune:
Buna ziua la toate fete! va citesc de mult timp,dar nu am scris mai deloc.Am nevoie de sfatul vostru in ceea ce priveste un doctor ginecolog bun.Doresc sa imi gasesc un doctor dedicat cu care sa imi formez o relatie, ca mai tarziu cand ne hotaram sa avem bebe sa stiu ca am la cine apela.
Nu imi plac nici cei la care trebuie sa iti faci programarea cu o luna inainte.
1.Ce stiti de Dr. Peteanu? Ca nu am gasit nimic pe forum de el. Am inteles ca la el cam intr-o saptamana te primeste.
2. Dar de Dr.Rusu ce ziceti?din mesajul lui Crisis81 am inteles ca ar fi Ok dar chiar nu stiu pe nimeni in afara de tine care a fost la ea.
Crisis81 te rog daca ai mai multe detalii despre Dr.Rusu,ai recomandari facute catre ea,pare intresata de pacienta, ce varsta are, ce preturi are... ?