Informatii utile Constanta 14

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

FETELOR, unde se poate face o histeroscopie in Constanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Fetelo sunt tare suparata, nu mai am nici o speranta - mi-a venit CM azi dimineata. Am tot simtit dureri de vreo doua zile, insa m-am amagit singura.
Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce trec eu.
Cred ca am sa trec la subiectul "depresive".
Nu ma pot stapani din plans, plang la serviciu, plang pe strada, cand vad mamici cu copii, cand povestesc colegele de micutii lor..............

Mergi la inceput

BUBU 73, eu iti inteleg perfect starea de spirit in care esti, mai ales ca si eu am trecut prin momente de depresie maxima si chiar am fost la un pas de acte necugetate. Eu zic sa ai puterea s-o iei de la capat, sa renasti din proprie cenusa si sa faci un al doilea fiv. Gindeste-te ca eu am 41 de ani si daca nu-mi reuseste fiv-ul din prima, chiar ca nu mai am nici o alternativa, pt. ca nu am bani de al doilea si pt. fiv-ul asta ramin datoare la banca 10 ani, fie ca-mi reuseste, fie ca nu.si ai incredere in Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Mari_lolutza, nu stiu ce sa-ti spun vis-a-vis de ce ai intrebat tu, imi pare rau, mai intreaba fetele sau suna la un cabinet medical.
Sa dea DD sa reusesti si sa-ti vezi visul implinit.

Nu mai stiu, tu la ce medic mergi, sunt convinsa ca ai spus, insa......

Mergi la inceput

BUBU 73, eu am mers pina acum la dr. Lutescu, dar acum mi-a dat de la Bucuresti sa fac histeroscopia si nu stiu unde as putea s-o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bubu....incearca sa te linistesti...
mari_lolutza:nu stiu sa se faca histeroscopie in C-ta...Cel putin pana acum 2-3 ani nu se facea. Eu am facut 3 la bucuresti la sp Polizu. Poate insa de atunci si-0o fi cumparat vreun medic histeroscop, dar eu stiam k se poate face doar in spital...
Imi pare rau sa aud k fivul asta e singura ta sansa, dar totusi nu inteleg de ce imprumutul trebuie sa fie pe o perioada asa mare de timp... Intr-adevar 2-3000 de euro e o suma destul de mare...dar nu trebuie sa gandesti k e imposibil de achitat mai repede.. Eu iti doresc din tot sufletul sa reusesti din prima,dar e foarte rau sa stii k prima sansa e si ultima..trebuie sa fii mai optimista!

Noi suntem bine, incercam sa ne adaptam noului program cu 2-3 treziri pe nopate...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

MADALUTA, imprumutul e pe o perioada asa mare de timp, pentru ca sotul meu are salariul de 9 mil plus bonuri. Vrem sa luam suma maxima pe care ne-o acorda banca. In plus, am nevoie de mai multi bani, pt. ca noi trebuie sa facem in plu cariotipul pt. amindoi si microdeltiile pt. sat, ceea ce insumeaza vreo 13 mil. Apoi mai e tratamentul, manitorizarile, drumul, consultatii, fiv, ET. In plus, m-au costat si inseminarile mai mult de 22 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Bubu ce sa-ti spun decat ca inteleg foarte bine cum simti si sunt alaturi de tine..imi pare foarte rau..te inteleg perfect si eu am avut aceleasi depresii, foarte greu am trecut peste ele, dar gandul ca voi mai face un fiv, deci inca o sansa m-a facut sa depasesc pana la urma perioada aia (insa chiar si acum, mai ales ca s-a facut deja un an de atunci, cand ma gandesc tot mi-e greu )Iti doresc sa reusesti sa o iei de la capat. Te si te imbratisez!
Mari poate nu va mai fi nevoie de alt fiv, nu te gandi la asta de pe acum. Te
E tare greu cu banii, statul asta nu ne ajuta cu nimic..din pacate..
Daca vreti sa intrati la subiectul campanie pt responsabilizarea autoritatilor aici incercam sa facem ceva, poate acum ca e an electoral, se va misca ceva si la noi, in alte tari de mmult se suporta din bugetul asigurarilor sociale mai multe incercari de fiv.
Referitor la histeroscopie, nu pot sa cred ca la noi in oras nu se face asa ceva, se face de ex la Timisoara, Craiova, iar la noi nu.. ma gandesc ca poate totusi Lutestii fac. Cat timp am fost pacienta lor, nu m-am gandit sa intreb, nici ei nu mi-au recomandat, desi poate ar fi fost cazul..

Va pe toate!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor.....

nu v-am mai scris de multa vreme...este adevarat....dar va citesc...va rog frumos as vrea si eu un doctor ginecolog sau o doctorita din constanta buna....si cu ecograf intern....va rog ....in afara de lutescu si la care sa nu stai prea mult pt programari.....ca nu as putea sa dau 1 milion cum zicea cineva mai sus unui doctor incepator pe infertilitate....eu am doctorul la bucuresti dar am nevoie de monitorizari aici

va pup

multumesc tare mult

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Iar am chiulit!
Intru destul de des pe fprum dar de obicei stau maxim 10 minute si mi-e greu sa scriu peste tot. Asa ca m-am rezumat la a scrie la "FIV in Ungaria" dar si acolo destul de rar.
Despre mine..... ma mut. Am vandut apartamentul si am luat o casa la Valu. Sunt foarte incantata si abia astept sa o terminam si sa ne mutam.
In ceea ce priveste planurile cu si despre bebe.... urmeaza FIV nr 3 in toamna: septembrie sau octombrie. Dar in paralel caut informatii despre adoptie. Este o idee care creste in sufletul meu din ce in ce mai mult. Nu ca o ultima optiune pentru ca nu as renunta la a face un copil daca as adopta unul. Dar consider ca avem sufletul suficient de mare ca sa incapa si un bebe adoptat si unu, doi naturali. Suntem inca la stadiul de vorbe, dar eu una cred ca as putea face asta.

Sa stiti ca va citesc chiar daca de scris va scru rar. Sunt la curent cu tot ceea ce faceti si oricand puteti apela la mine cu orice. Va pup pe toate!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput