Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54
Raspunsuri - Pagina 14
Andreuk spune:
Buna fetele!
Vad ca toata lumea e in standby....Presimt ca de Pasti vor incepe sa curga vestile acelea bune cu ochisori....
Vreau si eu sa va intreb ceva. Dupa cat timp de la laparoscopie vine menstruatia?
Adik mie ar trebui sa-mi vina pe 18 aprilie dar simt de cateva zile niste intepaturi in ovare si in uter si chiar si sanii ma dor putin.Ceea ce, pentru ciclu e cam devreme...Pe mine ma dureau toate astea cu 3 zile inainte de termenul la care trebuie sa vina menstruatia.
Eu am progesteronul foarte mic, ar fi bine sa iau niste utrogestan???
Credeti ca e posibil sa fie bb?????
Va pup, multa sanatate!
magdita spune:
Buna iubitele mele,
In sfarsit am ajuns acasa inseminata ! Azi dimineata, dupa lupte " seculare", reusii sa fac inseminarea. Sper sa fie intr-un ceas bun si sa va dau vesti II peste doua saptamani. Cum o vrea DD
.
Intr-adevar, am stat aproape doua saptamani in Bucuresti, insa nu prea am avut acces la internet, am mai fost pe la o sala de internet din cand in cand. Si nu am avut nici o dispozitie extraordinara, tinand cont de ritmul "galopant" in care au crescut foliculii mei. Am trecut prin tot felul de stari, de la incredere, speranta, dezamagire, disperare, resemnare si speranta din nou. Poate nu toate in aceasta ordine, dar... Acum, cu Dumnezeu inainte
Blondiemonyk
, te pup dulce, nu cred ca ma stii dupa ID, insa iti spun numele : Magda. Nu iti pierde speranta, bafta multa in continuare, iti tin pumnii si sa reusesti cat mai curand sa devii gravidutza !
Alina
, sper din tot sufletul ca marti sa ne dai vestea cea mare ! Iti tin pumnii !
Feli, Mada, Lali, Rocsy, Bebe2008
Va pup dulce si va multumesc ca sunteti alaturi de mine

Va pup si va imbratisez cu mult drag

Doamne ajuta tuturor
Vine
cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
`Neata fetele,
Musettepink, multumesc de raspuns! N-a mai fost nevoie sa : "beu" nimic pentru ca nu m-a luat gripa. Preventiv, am incput sa pap cate o lamaie in fiecare zi.
Magdita ma bucur ca in sfarsit ai facut inseminarea. Poate nastem in aceeasi perioada...
Andereuk, mie nu mi-a intarziat ciclul deloc dupa laparo si nici nu a fost modificat ca si "consistenta". Dar mie mi-a facut laparo cu cateva zile inainte de menstruatie. Daca tie ti-a facut operatia inainte de ovulatie e posibil sa fie bebi dar sa nu confunzi simptomele cu venirea rusilor...
Alina, iti tinem pumnii! Test de sarcina ai facut?
Tamaryllis, bine ai venit printre noi, sper sa nu stai prea mult.
Fetele, va pup pe toate, fara exceptie!
Felix
mada23 spune:
Buna dimi dragele mele
, sa aveti o saptamana excelenta plina de vesti bune!
"Intotdeauna exista ceva bun in orice situatie; trebuie doar sa cauti."
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
blondiemonyk spune:
magdita .....mi-am dat seama dupa nume si oras cine esti. Intra pe mess ca am o groaza de intrebari pt tine. A inteles Adina bine ca ai facut IA fara sa se sparga foliculul ??? Cum asa ?
rucsy mersi de mesaj si as vrea sa stiu si eu la a cata inseminare esti. Si eu vroiam ...cu ardoare...o pauza.Dar uite ca l-am sunat pe TUTU si mi-a zis sa vin luna asta la monitorizare. Adica,dupa 2 luni consecutive de stimulare si IA facem pauza o luna doar (timp in care vin la monitoriz) si apoi iar stimul+IA. Mi se pare un ritm pe care nu mai pot sa-l tin.Mai ales ca nu am unde sta.
In sensul asta, poate stiti pe cineva in Bucuresti care inchiriaza pe perioade scurte de timp (max 7 zile).
Va multumesc si va pup
lalitica2000 spune:
neatza fetelor,
magdita, slava Domnului ca ai reusit sa faci inseminarea si te-ai intors acasa. Acu stai cumintica si asteapta sa treaca cele 2 saptamani
Felix draga, a trecut jumate din perioada, poti sa incepi numaratoarea inversa :)
va pup cu drag pe toate si sa avem numai vesti bune de la toate tutnaresele
tamaryllis spune:
Multumesc fetelor pt urari!
Va intreb si eu ceva: dr. T se ocupa si de probleme mecanice de tipul probleme pe col, rani, etc? caci eu nu am vazut la cabinet instrumentar pt asa ceva. Sa stiu in caz ca....
Multumesc.
rocsy2007 spune:
buna dragele mele!
blondiemonik eu am facut prima inseminare. luna asta am zis ca nu mai merg nici macar la monitorizare pentru ca trebuie sa ma invoiesc de la munca. am zis sa iau si eu o pauza de o luna. nu prea imi convine dar asta e. plus ca ma gandesc ca e postul pastelui. nici nu stiu ce sa fac sa tin sau nu post. ovulatia mea pica chiar in saptamana mare.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
blondiemonyk spune:
ROCSY eu stiam ca tb sa faci neaparat 2 IA consecutive,probabil ca sa profiti ca nu poti sa faci multe consecutive. Dar mai important cred ca e psihicul , asa ca odihneste-te ! De post eu te sfatuiesc sa tii ! Pt tine in primul rand. Si eu as vrea sa fac pauza, dar am zis ca TUtu stie mai bine...asa sa fie Doamne ajuta !!
anaconda2 spune:
Buna fetelor ! am facut azi cea de-a 3 a inseminare !! sper sa se prinda , sa fie ultima ! altfel , ma paste GIFT ! o sa merg maine dimineata iar , sa vada daca s-au spart foliculii... Ca iar am facut cu ei nesparti.... Insa n-ar fi o problema , ca gigeii stau pe trompe si 24 de ore . Nu mi-a mai facut azi eco , nici inainte , nici dupa IA . Sa vedem maine dimineata...
va pup
pa