Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magdita, chiar la tine ma gandeam cand am intrat pe forum. vroiam sa vad daca ai postat ceva. chiar ca foliculii tai sunt tare incapatanati. la cat de incapatanati sunt sa se dezvolte sa vezi tu pe urma ce implantare buna o sa ai. Tin pumnii sa scapi repede si sa te intorci acasa cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Andreea, felicitari pentru bebic! Sa fie sanatos si mancacios! Il cheama exact ca pe sotul meu .

Magdita, io cred ca cresc in salturi. Abia astept sa ne spui azi cat au mai crescut nazdravanii!

Georgia, tu ce mai faci? Te-ai hotarat sa te taie Tutu sa vada ce ai prin burtik?

Rocsy

Fetele, eu cred ca incep sa racesc, trag deja de nas. Cred ca am pescuit-o de la serv, ca pe aici toti sunt raciti. Iau polen dar altceva nu stiu ce as putea lua ca sa nu imi faca rau in cazul in care o fi cu ochisori. Lunile trecute am luat echinacea dar am inteles ca, daca se produce fencundatia, nu lasa ousorul sa se fixeze in peretele uterin, deci nu pot sa mai iau. Ce altceva pot sa inghit impotriva racelii astfel incat sa nu fac rau la bebi, daca o fi?

Va pupacesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Andreea78, sa-ti traiasca baietelul!!!!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor eu nu mai cred in testele de urina. o colega de-a mea a facut si i-a iesit negativ. a fost la dr si e gravi. trebuie sa va spun ca si ea a reusit destul de greu si are 37 de ani. dar testul i-a iesit negativ si nu dupa 14 zile ci dupa mai mult timp. asa ca...stau si ma gandesc ca poate am gresit ca nu am facut test de sange pt ca pe mine m-a durut destul de tare burtica cand mi-a venit. nu m-a mai durut niciodata asa de tare. plus pata roz de sambata. daca se prinsese bebe si am avut avort premenstrual. asa ca fetelor faceti teste de sange.
magdita si felix va tin pumnii.toate fetele.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

andreea vrem povestea ta ca sa ne mai incurajeze si pe noi. ai reusit repoede sau usor sa ai bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

FETELOR, SUNT MAI VECHE PE FORUM DAR NU PE SECTIUNEA ASTA.
DUPA 2 INSEM NEREUSITE CU TUTU vreau sa va intreb daca stiti cumva care ar fi rata reusitelor doctorului Tutunaru la inseminari si la FIV. Mai vroiam sa va intreb ,daca stiti, care ar fi numarul optim al inseminarilor - adica nu cred ca tb s-o faci la infinit!
Sunt foarte desumflata si trista si nu-mi mai gasesc locul si raspunsurile la atatea intrebari. Sotul nu are spermograma chiar proasta (are doar mobilitatea mai proasta) iar eu am Lh si FSH ca pentru menopauza. Totusi am facut tratam inainte de insem tot cu clomifen (clostybegit) si in urma monitorizarilor se pare ca am ovulat. Zic se pare ca eu nu mai sunt sigura de nimic.
Please raspundeti-mi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetele,

Blondiemonik, cred ca reusita lui Tutu la inseminare depinde foarte mult si de materialul clientului. Eu stiu ca puti incerca 6-7 inseminari pe cicluri stimulate, evident nu una dupa alta pt ca se face varza endometrul, inainte de a trece la alte proceduri mai complicate.

Magdita, iti tin pumnii stransi la inseminare! Sa fie cu ochisori ca dupa atata asteptat!!!!

Fetele, ce mai faceti? A ramas Tutu fara aspirante optimiste? Asa s-o explica lumea putina de la cabinet din ultima vreme....

Eu sunt in a 5-a zi de dupa inseminare si simt ceteodata niste "dureri" daca le pot numi asa prin zona uterului si a ovarului care a ovulat. Abia astept sa fac test de sarcina dar mai e timp pana atunci. Astept linistita si increzatoare...

Va pupacesc si va astept sa reanimam forumul!

Felix

Mergi la inceput

blondiemonik si eu am facut o inseminare si nu mi-a reusit. dar mergem inainte . trebuie sa reusim in cele din urma. cu ajutorul lui Dumnezeu vom reusi. eu am auzit pe cineva odata ca a facut 12 inseminari . nu stiu cat de adevarat este.
felix inca suntem optimiste si asa vom ramane mereu. pacientele optimiste ale dr tutunaru pentru ca vom reusi. cu ajutorul lui Dumnezeu ne vom tine puiul in brate.
va pup si nu va pierdeti speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

neata fetele
Felix, magdita tinem pumnii sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

felix draga, cred ca lumea nu mai scrie asa de des ca nu mai au noutati. ce sa facem daca mai toate intreprinderile noastre depind de CM. eu astept ca peste o saptamana sa imi vina CM si pe urma sa incep sa prestez la 2 zile ca poate-poate se va prinde natural si de la sine.

abia astept sa ne dai vestea cea buna ca ti-au iesit II liniute

magdita, tinem pumnii sa iasa cu ochisori de la inseminarea asta. La cat te-a purtat Tutu pe la cabinet, spital, trebuie sa fie cu II peste 2 saptamani

Mergi la inceput