Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

sa va povestesc ceva...alina 27 a fost aseara la tutu si a vazut samburelul. stiu ca ea mai intra si mai citeste aici si sper sa nu ne ocoleasca si sa ne impartaseasca din experienta ei. este o speranta pentru noi toate. alina stiu ca intri si citesti si iti transmit un pupic. sa ai grija de samburel.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

felix, duminica cand v-ati dus sa recoltati la Dr. Matei, ti-a spus si cum statea sotul tau ? V-a facut si spermograma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, nu a mai facut nici spermograma nici monitorizarea foliculului.. De aia sunt asa indoita de ceea ce se va intampla, dar nu se stie niciodata.
Nu stiu daca inseminarea asta va avea sorti de izbanda pt ca am ovulat sambata (atunci mi-a zis Tutu ca se sparge...) iar sotul a avut numai doua zile (de fapt de vineri seara pana duminica dimineata) de la ultima ejaculare. Eu sper, dar nu am asteptarile prea mari din cauza a ceea ce am scris mai sus, deci nu voi cadea chiar de sus daca nu face ochi luna asta!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

stai linistita, ca foliculii tai erau in regula, ca de abia sambata dimineata cand am fost noi la spital, de abia atunci incepeau sa se sparga iar Dr.matei cu siguranta ti-ar fi spus daca nu sunt destui spermatozoizi de calitate. Nici Dr. Matei si nici Tutu nu sunt ca alti medici sa-ti ia doar banii fara sa se asigure ca totul este corespunzator unei eventuale reusite de IA.

Fii relaxata si incearca sa gandesti pozitiv. O sa vezi tu ce repede vor trece aceste 2 saptamani de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, sa stii ca sunt linistita. Din cauza atator "bete in roate" nu imi fac nici asteptari mari, deci nu voi fi foarte dezamagita daca testul meu nu va avea doua liniute. Dar m-as bucura enorm sa fie pozitiv.
Asta este, daca nu merge luna asta mai incercam si luna viitoare.

Roxy, sper din suflet ca ti-ai revenit! Luptam pana la ultimul ciclu din viata noastra daca e nevoie, da?
Va pup,

Lauravoinicu, ma bucur ca esti bine si astepti sa iei puii acasa. Abia astept sa ne dai vestea celor doua liniute!

Pup fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

felix bineinteles ca vom lupta pana la ultimul ciclu. nici nu ma gandesc sa fie altfel. o sa fie bine si dumnezeu o sa ne ajute . sunt convinsa.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Buna fetelor, vad ca ati inceput un nou capitol, pe care-l doresc plin de vesti bune si de cat mai multe gravidute. Cu moralul stati “binisor”, nu va pierdeti speranta in Dr. Tutunaru, si in Dumnezeu , El o sa va ajute pe toate.
Eu , am intrat sa va spun ca vineri la 10.50 am nascut un baietel – RADU GABRIEL.(3580 G- apgar 9). Acum suntem acasa incercam sa ne acomodam..
Asa ca te rog Zenobia sa modifici la mine.
Si poate ma repet, predau stafeta , hai cu vesti bune.

Andreea – mamica de RADUCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

scrisem si io un mesaj destept , in singurul moment de inteligenta si a cazut amarata asta de retea ... acus la varsta mea inaintata , trebuie sa o iau de la capat

so .. aaandreea78, ma uitam lunggg si nu prea intelegeam ... acus m-am prins ...ca deh am citit ce ai scris ...sa-ti traiasca flacaul , sa fiti sanatosi , asteptam povestea nasterii ... si pozeeeeeeeeeeee cu bb

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

fetelor , ce liniste pe-aci....!
am fost azi la Tutu ( ziua 6 a cm) . Dupa 4 injectii cu Gonal , deja am foliculasi la greu , sunt mai multi , insa....in devenire , ca doar unul e mai mare , de 16 mm . Vineri merg din nou la monito , asteptam sa creasca...., si probabil tocmai marti o sa fac IA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,

Rocsy, sunt alaturi de tine, sper ca deja sa te simti mai bine si sa iti fi recapatat increderea intr-o reusita in curand. Luptam pana la capat, vorba fetelor. Trebuie sa reusim pana la urma
Laura, chiar ma gandeam ce mai faci, ca nu prea mai stiam nimic de tine si asteptam vesti despre ET.Doamne ajuta sa iti reuseasca si sa ne dai vesti bune
Andreea
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL PENTRU INTALNIREA CU "RADU MAMII"
Nici nu-mi pot inchipui fericirea pe care o simti cand il privesti !. Sa iti traiasca , sa fie sanatos si sa va umple vietile de fericire !!!

Si acum sa va dau vesti despre foliculii mei incapatanati : azi am fost din nou la monitorizare si fata de acum doua zile nu sunt schimbari spectaculoase. M-a chemat din nou maine dimineata la spital. Nu stiu cat o sa mai dureze, deja m-am saturat de atatea monitorizari, sunt de saptamana trecuta in Bucuresti. Sper sa creasca cat mai repede si sa reusesc sa fac inseminarea zilele astea. Daca si bebitza va iesi atat de incapatanat, nu stiu ce ma fac Eh, ma descurc eu, numai sa apara bb.
Va pup pe toate
Doamne ajuta

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput