S-a incheiat un vis...(partea a doua)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Danut, nu stiu cat mai citeste Cristina acest topic. Da-i un mesaj pe tel in care sa ii spui ca ai postat. Altfel...slabe sanse cred eu sa iti citeasca mesajul curand. Eu speram ca sunteti bine....uf...schimba-ti si tu nr ala de telefon. E asa de greu?
Ai putea chiar sa o iei pe Cristina de mana sa te duci cu ea peste nesimtita aia si sa ii spui "amantei" in fata ca o iubesti pe Cristina si alte cele. Ai ranit deja femeia pe care o iubesti mult prea mult. Si mai intelege un lucru cu fosta " amanta" nu mai poti discuta nimic dupa. Nici macar nimicuri neinsemnate, cu atat mai mult cu cat se dovedeste o persoana meschina. E ca si cum te-ai juca cu focul. Dar e si mai grav, te joci cu nervii, durerea si sufletul persoanei pe care o iubesti.

Daca va fi nevoie sa tai in carne vie, taie...dar nu in aceeasi in care ai taiat de un an si ceva incoace!

Doamne ajuta!
Roaga-te Bunului Dumnezeu si o sa fie bine! Sunteti uniti prin taina casatoriei. Mare este aceasta taina!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Cat tupeu trebuie sa ai sa vii aici si sa ne storci lacrimi si compasiune cu parerile tale de rau!
Asta suna a "dac-a intrat ea si a cerut sprijin aici(unde suntem multe care am trecut prin astfel de situatii), hai sa intru si eu, ca poate dac-o vedea ca am sustinatori, se-ntoarce la mine".
Sper sa fie fata deshteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa-ti fie rusine ! Nu mai ai nicio umbra de bun simt ...
Iti doresc sa regreti tot restul vietii tale prostia ta proprie !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Nu am mai intrat de foarte mult timp, dar acum vad ca subiectul meu tinde sa se transforme intr-un mare circ, ceea ce nu mi-am dorit nici o clipa.
Am citit ce a scris sotul meu si simteam nevoia sa va zic si eu cateva lucruri.
Am recitit ultimele mele mesaje, cele din aprilie, in care eram optimista si speram ca in sfarsit lucrurile aveau sa se rezolve in bine. MARE GRESEALA!!!! Ati avut dreptate in aproape tot ceea ce mi-ati scris de-a lungul timpului. Am facut greseala sa-l reprimesc acasa, sa incerc sa-l iert si sa mergem mai departe. Din pacate, asa cum si voi ati incercat sa-mi deschideti ochii, sotul meu era mult prea indragostit de cealalta si toate eforturile lui de a indrepta lucrurile cu mine nu au avut finalitatea dorita. Nu are rost sa mai intru in amanunte. Ideea e ca el a continuat sa vorbeasca cu ea. Aveati dreptate ca dragostea nu trece asa, peste noapte. Cred ca vreo doua saptamani a incercat sa fie corect, dar in final nu a mai rezistat fara ea, si eu am simtit imediat asta. Ce sa va spun, s-au intamplat lucruri oribile, si de la inceputul lunii mai eu stau la Brasov la sora mea.
Am vorbit de mai multe ori la telefon cu amanta, si am aflat amanunte despre relatia lor care au fost asa, ca un cutit in inima. Mi-a trimis inclusiv mesaje primite de-a lungul timpului de la sotul meu. Mesaje de dragoste!!!!! Oare ce femeie poate trece peste asa ceva? Sa vezi ca sotul tau, barbatul pe care l-ai iubit atita timp e in stare sa spuna asemenea cuvinte unei alte femei? Sotul meu neaga aproape tot ce mi-a povestit ea, dar eu stiu, in sufletul meu, ca e adevarat. Ne-a prostit pe amandoua un an de zile!!!!! Acum ea are un alt iubit. Probabil de asta e sotul meu atit de disperat. Ramane si fara mine, si fara ea, si fara casa pe deasupra.
In orice caz, faptul ca m-a inselat nu e cel mai grav lucru. Grav e comportamentul lui fata de copil si fata de mine. Luni de zile de indiferenta totala!!!!! Si culmea, tot eu eram vinovata, ca eram mereu nervoasa pe el si il banuiam din orice! Ar fi vrut sa inchid ochii, sa fiu multumita ca nu ma paraseste si sa inghit toate mizeriile astea.
Saptamana trecuta am depus actele de divort. La inceput a fost extrem de furios, dar pe urma si-a schimbat brusc comportamentul. Acum ma asalteaza cu mesaje de dragoste, mailuri, telefoane noaptea in care plange ore intregi si isi cere iertare. Nu stiu fetelor, dar voua cum vi se pare tot circul asta? Adica asa brusc, a ajuns sa ma iubeasca de nu mai poate???!!!! Si mesajul lui de pe forum e tot o forma de a ma impresiona. El zice ca simtit nevoia sa scrie, ca e singur si nu are cu cine vorbi. SI are nevoie de sfaturi!!! Si si-a gasit tocmai forumul asta, de femei inselate, sa-i dea lui sfaturi!!!
Asta e mai tare ca subiectul acela de mai jos in care a venit o amanta sa-si spuna si ea oful si si-a luat-o de nu s-a vazut!
Ar mai fi multe de spus, dar in mod voit am sarit peste multe lucruri urate care s-au intamplat si se mai intampla inca in viata mea. Cred ca nici o mie de ani de plansete si pareri de rau din partea lui nu pot sterge cu buretele umilintele la care am fost supusa. Si presimt ca greu de-abia acum incepe.
Luna aceasta baietelul meu implineste un an. Ma uit la el si nu imi vine sa cred ce frumusete de copilas am. Si in loc sa ma bucur de el asa cum ar trebui, eu imi pierd vremea plangand si incercand sa inteleg un barbat care in mod evident nu merita un asemenea copilas si o asemenea sotie (na, ca sunt si increzuta!)

PS: de o luna de zile nu mai sunt blonda!!!!! Sunt castaniu-roscat si ma simt tare bine asa!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

cu toate ca intru f rar pe forum, acum nu m-am putut abtine sa nu scriu un mesaj. cu toate ca nu o cunosc personal nici pe cristina si nici pe dan, ultimile lor 2 mesaje m-au facut sa va scriu.

eu nu vreau sa va critic, nici sa tin partea unuia, dar ceea ce apreciez, fara sa vad dincolo de cuvinte, sentimentele si disperarea emanate de mesajul sotului tau cristina. din partea unui barbat m-au facut sa cred ca sunt inca lucruri pentru care merita luptat (sau nu, tu stii mai bine).

pentru tine, dan, pot doar sa-ti spun ca e bine cateodata in viata doar sa ne recunoastem greselile, nici macar iarta-ma nu asteapta partenerul de la noi. pur si simplu un DA< AM GRESIT. nu-ti mai cauta justificari, ele nu exista, oricat te-ar durea e greseala ta. pt ca a gresi e omeneste, dar a persevera in asta,,,,iar atunci cand amanta te suna si tu stai cateva minute la telefon cu ea (cunoscand un pic barbatii nici nu vreau sa-mi imaginez ce inseamna in timpul lor cateva minute), inseamna ca nici nu ai constientizat greseala, nici nu ti-ai reparat-o sau asumat-o. sa-ti spun ceva despre femei??? orice secunda pe care i-ai dat-o amantei au facut-o sa se simta mai puternica. ea s-a hranit cu nehotararea ta; iar faptul ca inca ii spui intre ghilimele chiar, inca amanta, inseamna ca mai are un loc acolo undeva. uita-te in oglinda, imagineaza-ti amanta aia peste 15 ani, imaginaza-ti cum e ea nemachiata, nedormita, mirosind a transpiratie, enervata, nu cum ai cunoscut-o tu, doar la inceput, mereu aranjata si zambitoare. ai putea sta langa ea si atunci. daca raspunsul e nu n-o iubesti de fapt, doar ai dorit-o. sexual si atat.

legat de pierderea voastra, oricarei pierderi ii urmeaza o perioada de doliu, nu stiu daca voi ati avut-o, dar ca un ultim lucru facut impreuna va sfatuiesc sa ingropati un lucrusor, orice va aminteste de copilasul mort. ajuta f mult.

ideea e ca in orice relatie, care presupune 2 persoane, logic, niciodata nu e vina doar a unuia. nu vreau sa insinuez nimic, dar esti sigur tu dan ca stateai la serviciu pt ca era nevoie sau pt ca vroiai tu asta??? eu una mi-as fi dat demisia a doua zi daca asta afecta viata mea de familie. orice poate fi inlocuit, mai putin persoana pe care o iubim. tu ai incercat sa faci asta, insa te-ai amagit pe tine insuti. n-o puteai inlocui pe ea, cristina, pt ca se schimbase. a schimbat-o tot ce s-a intamplat. ti s-a intamplat si tie, insa voi ati incercat s-o luati de acolo de unde s-a rupt firul, si nu merge asa.

scria dan undeva ca vrea sa redevina cel care a fost.

daca mai aveti vreo sansa, redescoperiti-va. faceti o noua relatie. nu mai cautati in trecut, tot ce s-a intamplat v-a schimbat f mult.

nu stiu insa daca mai poate cristina trece peste ce s-a intamplat. daca nu are cumva prea mult venin injectat de fosta - tot tu ai permis asta, dan. daca te poate ierta, hmmm....ca de uitat niciodata, clar.

priviti in adancul vostru; incercati sa vedeti cum sunteti acum, ce a mai ramas si daca mai puteti ridica o noua relatie...daca mai exista o fundatie pe care puteti cladi.

Va iubiti, pe voi cei de acum??? nu pe cei care ati fost.

priviti in voi.

daca raspunsul e nu, puteti merge mai departe. separat

daca mai e vreo sansa, depinde de voi, altfel veti trai cu regrete toata viata.

eu va doresc o viata frumoasa, oricum ar fi ea, impreuna sau separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:
citat din mesajul lui cristina_ana

Cred ca nici o mie de ani de plansete si pareri de rau din partea lui nu pot sterge cu buretele umilintele la care am fost supusa.

Felicitari, Cristina, pentru ca te pretuiesti pe tine insati si pui pe primul loc pastrarea sentimentului tau de seninatate. si un buchet maaare de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Gio, e vorba de un barbat in toata firea care trebuie sa raspunda pentru vorbele si actiunile lui, nu de un baietel de 7 ani pe care-l trimiti sa stea la colt fiindca "a gresit". Cristina are un copil de un an, nu-i mai trebuie si unul de 30 si ceva de ani...

Si apoi amanta "aia"...chiar ai putea sa te mai uiti la un barbat care se joaca cu viata si sentimentele unei alte femei, fie ea si "neoficiala"? Chiar ai putea sa mai iubesti un barbat care s-a folosit fara scrupule de trupul unei alte femei (asta apropo de "doar atractie sexuala")? Mie mi-ar fi scarba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru mesajele voastre!
Gio. am citit cu lacrimi in ochi mesajul tau. Mi-ai spus ca ar trebui sa ingrop ceva care sa imi aminteasca de baietelul meu care a murit. Si mi-am dat seama ca eu NU AM ASA CEVA! Tot, dar absolut tot, a fost folosit de Andrei. Hainute, jucarii, patut, etc...Pana si numele baietelului meu de acum este cel pe care ar fi trebuit sa-l poarte celalalt copilas. Imi dau acum seama ca eu nu am vrut niciodata sa accept moartea lui. Am ramas insarcinata relativ repede, mi-am dorit asta si nu am stat sa-mi plang de mila prea mult timp. Poate ca am gresit. Poate ca eu credeam ca eram pregatita pentru o noua sarcina, dar sotul meu nu. Oricum, asta nu e o scuza pentru ce a facut. El se agata de asta, cauta scuze, vinovati, dar oricum ar fi, ceea ce a facut e inacceptabil pentru mine. Si asa cum ai spus si tu, ca a gresit e una, dar ca a perseverat in greseala in conditiile in care stia cat de mult rau imi face, asta nu poate fi iertat. Asta imi dovedeste ca nu ma iubeste!!! Poate ca isi doreste sa ma mai poata iubi ca in trecut, dar asta nu e dragoste. Atunci cand il vezi pe cel de langa tina ca plange nopti intregi si tie nu iti pasa, poti dormi linistit sau poti sa te joci senin la calculator, ce dovada mai buna ca asta NU E IUBIRE!!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Cristina_ana, esti sigura ca tot ceea ce ti-a povestit amanta este adevarat? Ca a fost sincera si n-a inventat nimic? Crezi ca n-a dorit sa se razbune pe voi fiindca s-a simtit folosita?
Eu cred ca moartea primului vostru copil v-a afectat f mult, n-ati trecut impreuna peste asta ci fiecare separat in felul lui si poate aici a intervenit ruptura. Nu spun ca sotul tau a reactinat bine, dimpotriva. A inceput sa calce stramb sa minta si n-a stiut cum si cand sa indrepte lucrurile, probabil nu stie nici acum cum s-o faca dar asta nu inseamna ca a vrut sa-ti faca rau intentionat. Poate i-a fost frica ca sa nu se repete si cu Andrei ceea ce s-a intamplat inainte si atunci a dat bir cu fugitii. S-a refugiat intr-o relatie cu o alta femeie nevroind probabil sa retraisca acelasi lucru si cautand o fericire iluzorie. Probabil ca el nu a putut / stiut cum sa treaca peste moartea copilului cu atat mai putin sa te sustina pe tine.
Iti doresc sa fii puternica si sa alegi cee ce crezi ca va fi mai bine ptr voi trei.

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa-ti traiasca frumusetea !

Eu iti doresc puterea de a merge inainte !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput