S-a incheiat un vis...(partea a doua)
Raspunsuri - Pagina 3
cristina_ana spune:
Ileana, esti o dulce! Iti dau numarul individei pe PM!
Azi dimineata eu am fost de vina, ca eu am inceput prima cu telefoanele si mesajele. Ma trezisem prost dispusa si ma manca undeva! Nu pot sa va zic ce "amabilitati" ne-am transmis, ca sigur primesc avertizare de la moderatori! Oricum, nimic esential!
Astazi am rezolvat tot ce mai aveam de rezolvat in celalalt apartament si de-acum, curaj sa am! Dar internet nu am, ca mi-am luat laptop-ul cu mine si am verificat! Asta inca n-am rezolvat-o. Dupa ce ma mut, iti dau numarul de telefon.
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
madau spune:
Cristina , asta am sa incerc sa fac
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ddanagh spune:
Cristina m-a impresionat foarte tare povestea ta si i-am povestit si sotului. Ca se vezi ce mica e lumea!!!! si-a dat seama ca a fost coleg de facultate cu Dan si mi-a confirmat ca te iubea foarte mult si cam l-a bufnit rasul cand i-am zis ca are amanta. Adica nu si-l inchipuie cu amanta, nu pare a fi genul.
Ce vroiam eu sa-ti spun este ca intr-adevar esti, pe langa mama si femeie, insa, de acum prioritar e statutul de mama si trebuie sa iei o decizie tinand cont si de acest statut. Eu nu zic sa ignori statutul de femeie doar ca trebuie sa te gandesti de doua ori. Nu sunt de acord cu cele care stau sa fie batute, ignorate la nesfarsit, tratate ca specii inferioare...etc, etc adica extremele, insa nu cred ca e cazul la voi.
Ai mei parinti sunt divortati de 15 ani, dupa 17 ani de casnicie. Tata a fost si este un mare idiot, destept in carte si prost in viata. Din punctul meu de vedere s-a ratat. Chiar daca stiu cat de urat s-a purtat cu mama chiar cand era insarcinata cu mine, chiar daca stiu ca a inselat-o cu cea mai buna prietena...in sufletul meu ramane ca un vis ca ei doi sa se impace. Cred ca este visul fiecarui copil in astfel de situatii.
Daca imi permiti un sfat, pleaca cu Eric o perioada. Va veni la tine in limba, sunt convinsa. Nu e prost. PLecati apoi undeva impreuna, fa-l sa te redescopere.
Cred ca tot stresul prin care ati trecut in ultima perioada si-a pus amprenta asupra voastra. Nu cred ca e om care nu ar fi fost afectat. Ce ma mira insa este ca la cat v-ati chinuit sa aveti un bebe spui ca nu se prea implica in cresterea lui. Asta e chiar dureros.
Poate e un semn ca trebuie sa-ti redescoperi credinta. Nu trebuie neaparat sa va duceti la biserica amandoi, te poti duce numai tu. Si e musai sa gasesti un preot cu har altfel unul facator de bani iti va taia tot elanul. Nu trebuie sa devii 'bisericoasa' insa trebuie sa crezi in credinta adica in speranta, nadejde, in dragoste.
Ai putea sa te duci acum in post 3 vineri la rand cand se face Sfantul Maslu la o bisericuta cu har (cea mica de la tineretului) si ai sa vezi ca te vei simti altfel.
Eu cred ca Eric v-a fost daruit de Dumnezeu pentru a va descoperi iubirea pura.
Te pup.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
anyella spune:
quote:
Originally posted by Carolyne
Off topic: pentru Almo.
Xanax si Alprazolam sunt acelasi medicament, cu mentiunea ca Xanax este numele de brand iar Alprazolam este generic, deci mai ieftin. In plus difera si strenght-ul (0.25mg, 0.5mg etc) si normal ca iti da batai de cap cu cat este mai "tare".
Tot off topic: Cred ca substanta activa pentru medicamente e aceeasi "alprazolam",in Ro se comercializeaza si Xanax si Frontin(cu concentratie 0.25,0.5 si 1mg).Tatal meu a luat asa ceva si e ft. periculoasa dependenta.La noi ti se opreste reteta la farmacie.
Aniela
madau spune:
Eu nu sunt de acord cu tratamentele astea luate aiurea...mai ales Xanax, eu am luat o singura data si efectiv m-a pus in cap, n-am mai fost buna de nimic, eram ca o leguma, m-am speriat tare si am refuzat sa mai iau. Vad ca reusesc sa ma mentin la limita normalului cu cate un magneB6, cate un extraveral...sa speram ca voi trece peste.
Cristina sa stii ca azi era cat p'aci sa repet experienta ta de ieri, cu mesajele...mai ales ca l-am sunat si nu mi-a raspuns la telefon, probabil nu-i da voie "donsoara". Ah, ce ma mananca degetele.....adica ieri vine la cea mica, sta ce sta si apoi primeste mesaj de la mandra...se ridica si zice ca trebuie sa plece, ca are nu stiu ce treaba....iar eu cand il sun nu raspunde. Frumos...nimic de zis. Asa i-as da un mesaj "de amor si de dor"...sa-i zic sa nu se mai oboseasca sa vina daca nu are voie...ca nu avem nevoie de prezenta lui.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
daiana_raluk spune:
CRISTINA,nu inteleg de ce nu te-ai mutat inca,vei vedea ca va fi mult mai bine,sa vada putin si el ce are de pierdut,chiar daca nu poti hotari inca ce vei face cu aceasta casnicie,eu cred ca ai nevoie de putina pauza.Iar sms-urile pe care le dai acelei nemernice,crede-ma nu aduc nimic bun,doar o faci pe ea sa se creada importanta.Arata-le ca nu dai doi bani pe ei si pe mocirla lor.Mie mi-a fost pus pe tava nr de tel al amantei sotului meu,dar nu i-am dat nici macar un beep,nici nu ma intereseaza cum arata sau cine e,desi locuiesc intr-un oras mic,unde mi-ar fi simplu s-o gasesc.Aceste nemernice nu merita nici macar sa fie injurate.
cristina_ana spune:
Dana, chiar ca e mica lumea! M-am uitat la pozele cu sotul tau si intr-adevar, a fost coleg cu al meu! Eu pana acum ma uitasem numai la Dariuta, care e o frumoasa!
Madau, Daiana, telefoanele si mesajele au fost in mod clar o prostie. Incerc sa ma abtin de-acum inainte. Si de mutat ma mut cu siguranta luni sau marti. Au mai fost niste lucruri de pus la punct acolo, dar se rezolva maine. Am deja un gol mare de tot in suflet. Am lacrimi in ochi tot timpul. Nu credeam ca o sa imi fie atit de greu. Oare in cat timp trece durerea?
Astazi l-am ruagt pe sot sa stea cu copilul ca sa pot iesi singura sa ma plimb pe strazi. Simteam nevoia de asa ceva. Dar pana acum nu a venit acasa, cica e la serviciu, dar deja nu il mai cred. Nu mai cred nimic. Vreau doar sa se termine odata tot cosmarul asta. Stiu, e vina mea ca l-am prelungit, dar eu am tot sperat intr-o minune, care evident ca nu a venit.
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
ddanagh spune:
Of, mai Cristina, tare greu trebuie sa-ti fie. El te stie acasa, stie ca nu ai cum sa pleci undeva fara Eric si din acest motiv e pasiv.
In acelasi timp, pentru tine, stand acasa, timpul trece mult mai greu si incepi si te gandesti si iti o multime de scenarii, iti faci rau singura.
Barem daca ai fi mutata nu ar mai sti nici el exact ce faci si astfel l-ar rama un pic gelozia.
Cat despre anxietate sa sti ca si eu, la doua luni ale DAriei ni s-a spus ca s-ar putea sa aibe probleme (slava Domnului nu e asa) insa, am suferit un soc, in urma caruia mi s-a declansat o depresie. Am fost la psiholog pentru ca nu imi placea sa am mintea umbrita de tot felul de scenarii sumbre si mi-a prescris Frontin si Coaxil (un antidepresiv usor). Degeaba iei doar Xanax/frontin care inlatura doar efectul nu si cauza daca nu tratezi puiul de depresie. Mi le-a dat pentru 3 luni insa le-am luat doar doua fiindca intre timp am reinceput anticonceptionalele si cred ca interactionau astfel ca incepusem sa ma simt rau. Ideea e ca la mine au avut efectul scontat, fara sa devin dependenta.
Fi tare
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
daiana_raluk spune:
Durerea nu va trece poate niciodata,dar iti va fi mult mai usor daca vei incepe o viata noua,dar din moment ce stai acasa si-l astepti in continuare....e greu,foarte greu.Eu raman la parerea ca trebuie sa-l ignori total un timp,sa nu-l mai suni,sa-i arati ca nu e centrul universului,ca poti sa traiesti si fara el.Uite,eu pana la urma cred ca suspend divortul pt ca l-am chinuit suficient 2 luni,i-am platit cu varf si indesat tot ce mi-a facut,dar macar....omul meu si-a primit lectia de viata,a inteles ce inseamna sa ramai fara familia ta,fara copii,sa ramai cu o gasculita care nu-ti poate oferi decat....PRETENTII!!Crede-ma,indiferenta si hotararea mea l-au adus in pragul disperarii.I-am aratat ca pot traii linistita fara el,mi-am vazut de viata mea fara sa-l mai intreb nimic,nu l-am mai sunat deloc,mi-am dus fetele la mama,iar eu am dat din ce in ce mai rar pe acasa,am mers la saloane de infrumusetare,iar acum....E DISTRUS,si poate asa va ramane,inca nu-s chiar hotarata,pt ca ma simt destul de bine fara el.Te pup si ai grija de tine,esti o fata deosebita si cred ca meriti altceva!
martutza spune:
Draga Cristina iti doresc tot binele din lume.
sunt tare furioasa de 3 ore citesc si plang si ma infurii si bomban...toti au scuze..ei ca sufera sau au suferit si vezi Doamne nu s-au exteriorizat si acum au refulat in bratele alteie...amantele ca au fost seduse...ia te uite domne'....Dar NOI,Noi Mamele de ce nu inselam? De ce nu dam bir cu fugitii la prima lacrima a copilului? De ce nu inselam pretextand ca "am avut sarcina grea, repaus la pat si acum nu ma simteam iubita de sot si am gasit un coleg mai cu foc.." Eu cred ca noi avem caracter,avem constiinta pe cand barbati ca sotzii nostrii nu au...si cred ca merita pedepsiti...ideea este ca tu sa il cunosti cat mai bine si sa-l lovesti unde il doare....Iertare?..Pentru ce? Ca sa-mi arate recunostinta pentru generozitatea mea? Pai eu nu asta vreau ...eu vreau IUBIRE,PASIUNE...nu recunostinta... o casnicie bazata pe recunostinta e un compromis, un fals...
Daca cel ce insala iubeste doua femei o data sa aleaga una si sa o iubeasca in continuare iar daca cea aleasa e sotia atunci sa se lase recucerita daca poate trai toata viata cu viermele indoielii in minte sau daca are puterea sa-l ignore ...e groaznic de greu si nu o spun dn carti...dar,uneori, pentru ca exista un copil facut din dragoste merita incercat...nu pot fi decat cateva luni de ajuns ca sa ai timp sa te detensionezi si vezi limpede ce alegi...pe el sau o noua viata.
Eu sper ca stand singura ceva timp sa poti sa analizezi si sa decizi ce e mai bine pentru tine.
Va doresc o viata fericita tie si lui Eric asa cum meritati.cu "el "sau fara "el" viata merge inainte.
Va pup.Noapte buna.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor