Copiii secolului 21
Raspunsuri - Pagina 3
irinai spune:
quote:
Originally posted by olympia
Elise,e mai important sa aiba cine si cand sa o invete sa mearga pe role si nu tipul ascestora...
Nu, important este sa aiba role. Daca nu ii poti oferi rolele, degeaba ai timp sa o inveti sa mearga pe ele.
CORNELIAP33 spune:
Cred ca asa cum spunea Elise pana la urma important este echilibrul.Este ca ceea ce ai sa te satisfaca, si ceea ce-ti doresti sa se realizeze, dar pentru asta trebuie sa ai dorinte realiste, sa ai target-uri pe care le poti atinge, altfel ramai nefericit.
In ceea ce ma priveste desi uneori ma gandesc ca as putea aspira la un job mai bine platit, dar cu program zi-lumina, pe de alta parte ma gandesc ca as pierde relatia cu familia, timpul petrecut cu Rares, care si asa e putin . Eu am un porogram de la 8,30 la 17,30, cateodata putand sa se lungeasca spre ora 20,00.
N-as accepta nici un job de 4 ore restrangandu-mi astfel cheltuielilesi implicit dorintele . Chiar daca nu petrec cu al meu copil atat timp cat as vrea, cred si in importanta calitatii acestui timp. Imi plac si weekend-urile la Govora si vacantele in Bora Bora(Miami nu ma intereseaza), importanta este sa ma simt bine, sa fiu cu ai mei, sa am dorinte si sa mi le pot implini ...
Deci cred ca in toate cele ca si referitor la acest subiect este necesar echilibrul, iar pentru a fi fericit trebuie sa-ti placa ceea ce faci, sa-ti doresti ceea ce ai, ... etc.Cred ca pentru a putea fi fericit trebuie sa ai exercitiu in acest domeniu...
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."