UN SALARIU MEDIU PE UNITATE DACA AI NASCUT?
Raspunsuri - Pagina 3
hormih spune:
Revin cu noutati. Am luat 2 salarii pentru gemeni.Se poate daca exista bunavoin#355;#259;!
marius spune:
Bunavointa nu este acelasi lucru cu obligatia legala. Sa nu confundam. Daca cineva doreste poate sa acorde si 10 salarii ramane la latituidinea bunavointei oricui dar sa nu aruncam aceste informatii ca si cum ar fi prevazute de lege ca si obligatii.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
catilin2008 spune:
buna ziua,
am si eu o nelamurire..sotul s-a interesat la uzina si i s-a spus ca i se da un salariu minim pe unitate, nu mediu..este totusi o mare diferenta...sa inteleg ca se incalca legea totusi..
si inca o intrebare...eu lucrez la o firma foarte mica..adica doar 5 angajati...sunt oare obligati sa imi acorde si mie acest ajutor?..sau e doar la alegerea patronului?
27 + cu
Bebicu Andrei
Rozi spune:
quote:
Originally posted by catilin2008
[...] i se da un salariu minim pe unitate, nu mediu [...]
Nu au citit bine! Trebuie sa le atraga atentia, sa le arate citatul. Poate nu e rea-vointa, ci doar neatentie (sau lucreaza dupa ureche, din ce aud de la altii, fara sa citeasca legea).
quote:
[...] lucrez la o firma foarte mica..adica doar 5 angajati...sunt oare obligati sa imi acorde si mie acest ajutor?..sau e doar la alegerea patronului?
Este obligatoriu, indiferent de nr de angajati.
ligia13 spune:
quote:
Originally posted by catilin2008
buna ziua,
am si eu o nelamurire..sotul s-a interesat la uzina si i s-a spus ca i se da un salariu minim pe unitate, nu mediu..este totusi o mare diferenta...sa inteleg ca se incalca legea totusi..
si inca o intrebare...eu lucrez la o firma foarte mica..adica doar 5 angajati...sunt oare obligati sa imi acorde si mie acest ajutor?..sau e doar la alegerea patronului?
27 + cu
Bebicu Andrei
Pai daca tu lucrezi...trebuie sa iei tu si atat...sotul nu mai are dreptul!
Eu si Raducu (22.04.2005)
catilin2008 spune:
va multumesc pentru lamuriri..oricum, daca lucrez la o firma asa mica, sper sa imi dea si mie nmacar o prima..ceva
27 + cu
Bebicu Andrei
the_andreea spune:
Buna.
Am si eu o intrebare:daca eu si sotul lucram la aceeasi firma,poate sa depuna el cererea pt salariul bonus pt nastere?Pana la urma e salariu mediu pe unitate sau e un salariu normal al angajatului?(Sotul are mai mult decat mine.)
Multumesc.
Andreea 36+ si Theona (27.08.2002)
marius spune:
Nu poate. Doar daca sotia nu ar lucra.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa