Aspirante optimiste >20 (289)
Raspunsuri - Pagina 20
BraveGirl spune:
Mai am 3 ore si-mi vad buburuza. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine.
==========
Corina
5+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
In mai fac 27. Dar arat de 18![]()
(in visele mele!)
==========
Corina
5+
My baby
Albumul meu
voicu_bebi spune:
gugushtiuc
si bebelinul Luca
sa-ti traiasca baietelul ,am vazut pozele tale frumos tare ..si sa mai vii sa ne vizitezi !
Corina
iti tin pumnii si asteptam sa vii cu vesti bune si poate pui poze sa vedem ecografia.
Anca..

clau_lore spune:
Ce norocoase sunteti fetelor, ma refer la voicu bebi si BraveGirl.
Eu am cateva luni bune de incercari, dar nu am prestat nici intr-o luna ca la carte, din 2 in 2 zile. Nu vrea sotul, el zice ca se va intampla si la noi cand va vrea Domnul. Dar il vad ca nu mai are rabdare si tine si el evidentele zilelor.
voicu_bebi spune:
corina..eu am 23
,cred ca sunt printre cele mai tinere eu si cu alexia care tin minte ca are 22
Anca..

BraveGirl spune:
Felicitari! Si eu imi doream un copil mult mai devreme, dar sotul a vrut sa avem mai intai case, masini, calatorii....daca era dupa mine aveam acum deja 2 copilasi.
==========
Corina
5+
My baby
Albumul meu
voicu_bebi spune:
clau
stai linistita ca si al meu la fel zicea ieri ca sa nu mai facem fufu asa la comanda ca facand asa lui nu-i prea place ca daca facem zi de zi trebuie sa se refaca gigeii ,adica sa facem din 2 in 2 zile sau 3 zile..vorba aia fetele sunt unele femei care fac fufu de maxim 4-5 ori pe luna si raman gravide si nici macar nu stau sa numere sau sa se gandeasca ca ar ramane gravide si imediat raman
Anca..

monica_dicut spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
aha mersi Corinade raspuns..ca eu sunt in ziua 20 si prin ziua 18 am avut acea scurgere ...incerc sa nu imi fac sperante ,ci daca e sa fie bebe foarte bine sper sa ma bucure si pe mine Dumnezeu cu asa o veste . Corina tu dupa cate incercari ai ramas gravi? ca la mine asta e prima luna
Anca..
Cum adica esti la prima luna de incercari????? .
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa EL NINO
voicu_bebi spune:
da monica sunt in prima luna de incercare...luna in care am ramas nu ne-am propus sa raman ci s-a intamplat pur si simplu, si nu ma asteptam sa raman gravida pentru ca stiu ca ne-am si protejat in majoritatea timpului, si cand am aflat ca eram gravida a fost o surpriza pt noi . noi ne-am protejat pana in ianuarie...noi ne propusesem sa raman gravida in luna martie si de aceea am zis ca e prima luna cand incercam sa raman gravida
Anca..

cristi_2003 spune:
deci se poate si din prima luna
ce bine e sa stai acasa si sa lenevesti.. de ce nu am 3 zile in fiecare weekend?
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png