Aspirante optimiste >20 (289)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mai am 3 ore si-mi vad buburuza. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

In mai fac 27. Dar arat de 18(in visele mele!)

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

gugushtiuc si bebelinul Luca sa-ti traiasca baietelul ,am vazut pozele tale frumos tare ..si sa mai vii sa ne vizitezi !
Corina iti tin pumnii si asteptam sa vii cu vesti bune si poate pui poze sa vedem ecografia.

Anca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_lore spune:

Ce norocoase sunteti fetelor, ma refer la voicu bebi si BraveGirl.
Eu am cateva luni bune de incercari, dar nu am prestat nici intr-o luna ca la carte, din 2 in 2 zile. Nu vrea sotul, el zice ca se va intampla si la noi cand va vrea Domnul. Dar il vad ca nu mai are rabdare si tine si el evidentele zilelor.

Mergi la inceput

corina..eu am 23,cred ca sunt printre cele mai tinere eu si cu alexia care tin minte ca are 22

Anca..

Mergi la inceput

Felicitari! Si eu imi doream un copil mult mai devreme, dar sotul a vrut sa avem mai intai case, masini, calatorii....daca era dupa mine aveam acum deja 2 copilasi.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

clau stai linistita ca si al meu la fel zicea ieri ca sa nu mai facem fufu asa la comanda ca facand asa lui nu-i prea place ca daca facem zi de zi trebuie sa se refaca gigeii ,adica sa facem din 2 in 2 zile sau 3 zile..vorba aia fetele sunt unele femei care fac fufu de maxim 4-5 ori pe luna si raman gravide si nici macar nu stau sa numere sau sa se gandeasca ca ar ramane gravide si imediat raman

Anca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

aha mersi Corina de raspuns..ca eu sunt in ziua 20 si prin ziua 18 am avut acea scurgere ...incerc sa nu imi fac sperante ,ci daca e sa fie bebe foarte bine sper sa ma bucure si pe mine Dumnezeu cu asa o veste . Corina tu dupa cate incercari ai ramas gravi? ca la mine asta e prima luna

Anca..

Cum adica esti la prima luna de incercari????? .

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

da monica sunt in prima luna de incercare...luna in care am ramas nu ne-am propus sa raman ci s-a intamplat pur si simplu, si nu ma asteptam sa raman gravida pentru ca stiu ca ne-am si protejat in majoritatea timpului, si cand am aflat ca eram gravida a fost o surpriza pt noi . noi ne-am protejat pana in ianuarie...noi ne propusesem sa raman gravida in luna martie si de aceea am zis ca e prima luna cand incercam sa raman gravida

Anca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

deci se poate si din prima luna

ce bine e sa stai acasa si sa lenevesti.. de ce nu am 3 zile in fiecare weekend?

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput