Aspirante optimiste >20 (289)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by Ramo2007

Corina e normal sa ai emotii, te asteptam cu poze.Ziceai ca ai facut sure check cu 2 zile inainte sa vina uratii, mai stii in ce zi ai ovulat?

http://tt.lilypie.com/VB4Xp2.png

Am ovulat in ziua 13-14. Primul test pozitiv l-am avut cam la 10 zile dupa conceptie. Era un clear blue. Liniuta era abia vizibila. Trebuia sa te chiorasti mult ca sa o vezi.Dupa 2 zile am facut sure check si liniuta a aprut mai intensa.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici. Pe unde umblati fetelor? Sunteti la program artistic?

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Corina eu fac curatenie si de aceea nu am scris,dar acum am facut putina pauza sa vad ce mai ziceti una alta..tu ai facut test de sracina prin ziua 24-25 ? off as vrea sa fac si eu un test miercuri ,sa dea Dumnezeu sa mi se pozitiveze si mie ca tare mult as vrea !

Anca..

Mergi la inceput

fetele vreau s ava intreb si eu ceva..vi s-a intamplat sa aveti o scurgere asa roz deschis ,dupa ovulatie ..hmm ca eu am avut acum 2 zile si ma intrebam,ar poate fi si de la ovulatie ?

Anca..

Mergi la inceput

Da Bebi am facut testul asa devreme pt ca simteam eu ca e bebe.
Iti tin pumnii sa ai si tu un test cu II.
Eu am un ciclu de 28 de zile de obicei. Ultimul, conform tickerului a fost de 27 de zile. Daca si luna asta ar fi fost de 28 de zile, trebuia sa-mi vina miercuri. Primul test l-am facur vineri, al doilea duminica.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by voicu_bebi

fetele vreau s ava intreb si eu ceva..vi s-a intamplat sa aveti o scurgere asa roz deschis ,dupa ovulatie ..hmm ca eu am avut acum 2 zile si ma intrebam,ar poate fi si de la ovulatie ?

Anca..

Eu am avut. Dar era de la bebe. Cam la 6-7 zile dupa ovulatie. Am avut si miercurea asta aceeasi scurgere rozalie.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

aha mersi Corina de raspuns..ca eu sunt in ziua 20 si prin ziua 18 am avut acea scurgere ...incerc sa nu imi fac sperante ,ci daca e sa fie bebe foarte bine sper sa ma bucure si pe mine Dumnezeu cu asa o veste . Corina tu dupa cate incercari ai ramas gravi? ca la mine asta e prima luna

Anca..

Mergi la inceput

Prima luna

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Ce mai fac fetele aspirantele optimiste? ma intreb oare mai e cineva cunoscut pe aici sau ati migrat cu toate la odisee?
Acum un an l-al conceput si eu pe gugushtrumful meu si ma apuca de dimineata asa o nostalgieeeeeeeee. Imi aduc aminte de gasca vesela de aspirante de 2007, bancuri, povesti, chicoteli....

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

Mergi la inceput

oo ce bine.ma bucur ca ai reusit sa ramai gravi dupa prima luna ,sper sa am si eu norocul sa fi ramas gravi. tu cati ani ai?

Anca..

Mergi la inceput