Mamici din Arad (94)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI,DRAGOS! Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa ai grija de surioara ta si sa iti bucuri parintii!
Alex s-a trezit azi-dimineata cu febra, avea cam 38,5. I-a trecut cu Nurofen, dar dupa-masa a facut iar, 38,8. I-am dat si Oscillo. Habar nu am de la ce e febra,ca nu prezinta niciun simptom... Oare sa fie de la caninii care au scos capsorul de curand? Sper sa fie asta cauza, dar vom vedea.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

In sfarsit am net.De fapt de ieri am dar dupa ce am elaborat o superpostare nu am reusit sa o trimit.

La multi ani Dragos! sa cresti mare,cuminte ,sanatos si voios.Alina sa va traiasca si sa va bucurati de el si de Adelina!
Miha sper ca ti s-a mai ridicat moralul.
Maria dar stiu ca ai o zglobie de fetita.Saracuta.Acum e mai bine?
Flavia l-am vazut pe Bogdi marele conducator auto.E un scump!Ti-am urmat sfatul si ma simt mai bine.
Clau ieri ti-am scris si tie cateva randuri dar azi nu mai stiu ce
Gabi iti dai seama cat sunt eu de curioasa de mesajul tau scris si sters.Bine ca ati scapat numai cu dezordine la Cipri la birou.
Ioana n-am murit de pofta salamului de biscuiti ,maine-mi face socrele.
Ildy multam pt saptamanile de la semnatura .Zici ca domnisoara e bine.Nu mai stiu cum spuneai ca o va chema si mi-e lene sa caut.

Azi am fost ultima zi la scoala.Gata de luni sunt in concediu.Mi-a ajuns.Acum ma ocup de casa ,vrem sa mai facem ceva modificari si imbunatatiri.

Carmen(28+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani Dragos!
Sa fii sanatos si alaturi de Ade sa aduci numai bucurii parintilor!

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc pentru voturi! Pupici de la Turda!

O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani Dragos!!"
alina sa'ti traisca flacaul

scuzati ca intrai ca'n caldareplec acu

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

SUBIECT NOU!.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput