Minunatele Scorpiute (55)
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
O zi buna va doresc,eu mi-s varza
,
Bodo a facut aseara febra 39,4;de la o indigestie(trei sarmale a mancat dar ficatul lui
),stari de greata si crampe la "stomac-burtica".
Azi era ziua lui de gradi dar ,multumesc lui DD ca a adormit pe ;la 3 azi dimineata si s-a trezit la ora 10.Nu mai are febra e vesel si se joaca cu"Henli,Deiiin"(Henry,Janne)
(pewrsonaje din desene animate).Eu in schimb...
...
.
Acum am alta problema ce sa-i pregatesc sa manace?Ca sa fie o mancare usoara sa nu-i mai forteze ficatul,fierea?!
Monica
o sa fie bine cu Ruxi ,ai sa vezi.
intregul
al minunatelor.
16 aprilie
Din pacate, indiferent de natura evenimentelor care se petrec in jurul tau, atitudinea ta interioara va ramane pesimista, in cel mai bun caz, sceptica. Ai senzatia ca nu poti avea incredere in oameni si ca in interactiunile tale cu ceilalti ai fost cel mai adesea dezamagita. Iti vei gasi refugiul acasa, unde cei dragi iti vor oferi caldura si intimitatea de care ai atat de mare nevoie.
* Dragoste: Cu toata atitudinea ta rezervata, persoana iubita nu inceteaza sa iti ofere dovezi de afectiune. Ar fi bine daca i-ai raspunde cu mai multa caldura, daca ai incerca sa fii mai comunicativa si mai tandra cu el, pentru ca altfel, relatia voastra va avea de suferit.
* Cariera: Astazi vei privi in urma la ceea ce ai reusit sa realizati in plan profesional, in ciuda tuturor obstacolelor cu care te-ai confruntat, si vei constata cat de departe ai ajuns. Continua sa iti urmaresti scopurile profesionale cu aceeasi determinare si ambitie ca si pana acum si ai toate sansele sa obtii rezultate exceptionale sau sa fii promovata.
Altul
:
Pe plan profesional, ai dat tot ce-i mai bun din tine si esti teribil de obosita. Incearca sa-ti dozezi efortul, deoarece nu stai bine din punct de vedere fizic si nu vei putea finaliza proiectele pe care ti le doresti.
Astrele incep sa-ti zambeasca, mai ales pe plan financiar. Poti primi fondurile necesare pentru demararea unor proiecte si inceperea unei activitati, la care visai de mai mult timp.
Uitai si o cafa
si o gustarica
.
La CT a plouat toata noapte pana la 9 azi.Acum sunt doar nori.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Anina_n spune:
Gabi, of, saracutzul de el, bine ca acum si-a revenit !
Imi amintesc cum era si Kiki la indigestia din iarna. Eu i-am dat numai uscaturi, dupa aceea. Paine prajita, sticks-uri si daca simtea ca poate, mai cerea mar iar eu ii mai dadeam si banana.
Fara mancaruri grele. Cred ca merge si un orez fiert sau paste fierte. Sau doar cartofi fierti, fara lapte si margarina ca pentru piure. Cam atat. Poate mai stiu fetele, cate altceva.
Refacere grabnica, sa dormiti linistiti la noapte ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Pisicuta spune:
Gabi,
Bodo-mic sa-i treaca burticica!
Anina, merci de aprecieri vis-a-vis de noul loock al lui Ducu!
Fug, ca mai am un pic de plans dupa buclele-i balaie! 

Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
Daca va plac pozutele noastre, nu ne suparam de ne votati! Ne gasiti la pag.17 "Dragoste la malul marii" si la pag.27 "La Multi Ani"
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor.
gabi, sanatate multa puisorului, sa treaca repede burtika
pisicuta,
tunsuliciul
nina, asa este...trebuie cred sa ma obisnuiesc mai intai eu ![]()
anutzo, bafta la sedintza 
noi iar am ramas plangand la gradi si a zis ca nu vrea sa stea...sa vedem ce-o fi pana la pranz
va
pe toate
o zi buna
monica
Anina_n spune:
Minunate scorpiute, poftiti la cap. 56 ! 
Moderatorii pot sa inchida acset subiect. 
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"