Minunatele Scorpiute (55)
Raspunsuri - Pagina 19
Pisicuta spune:
No, hai c-am prins usa crapatzita si-am zbughit-o din birou sa va mai zic una-alata apoi fug!
Aseara m-a mancat in c-r ca pe maimuta sa-mi intreb cipandeii ce ar vrea sa le aduca iepurasul anul asta si de-atuncia sunt conectata la aparate sa-mi revin!
Norocul meu c-a fost hazbandu' pe faza si m-a prins in mijlocul plonjonului provocat de lesinul instantaneu si mi-a varat sticluta cu saruri (sau vitriol, nu mai stiu) in nas
sa-mi revin, ca altfel azi erati fara miorlaita
de serviciu din dotare!
Deci, vor trenulete cu telecomanda din colectia "Thomas", cu sine, gari si, eventual, controlorul gras plus ceva calatori, ca sa nu se plictiseasca, bietul de el, 

, biciclete noi, ca cele vechi nu mai sunt conforme cu standardele in vigoare,
, plus masinutele lipsa din colectia "Car's".
Norocul meu c-am lesinat, caci altfel si-acuma as fi ascultat doleantele lor! La anu' promit sa nu mai fac imprudente din astea!
Ma spal bine pe dinti si zic ca i-am intrebat! ![]()
Moni, iata ma alatur si eu grupului format ad-hoc de marjorete pentru sustinerea bobocelului de gradinita, pe numele sau Ruxi! Asadar, toata lumea manutele-n aer siiiiii 
haide Ruxi, param-param-pampam! 

Ana, felicitari maxime pentru genialul matematician Alex si la cat mai multe realizari in stiintele exacte! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si numai bucurii sa va aduca-n viata!
Ma bucur ca si Luana s-a linistit cu ora de "biologie" si nu va mai tine cursuri intensive de "sexy"
Tare-as fi curioasa sa stiu cum s-a dezimflamat treaba pe la gradi si cum l-au convins doamnele pe "inteligent" sa-si conserve cunostintele pentru mai tarziu ... ![]()
Nina, cu pozele la mine-i mai greu, caci digitalul este la hazband, care hazband, pe langa pozele oficiale de familie, mai clipuieste si magistralele lui lucrari de constructii, asa ca trebuie sa astept pana se umple cardul, apoi sa-l descarce la biroul sau pentru sortare, apoi sa-si aduca aminte sa le puna pe cele de familie pe cd, dupa care trebuie sa-si aminteasca sa ma puna si pe mine in posesia respectivului disc! Deci ... poate la majoratul lui Bady oi veni si cu poze "noi" de-acuma! ![]()
Nina 2 astept lamuriri: in ce coloare sa vopsesc lana mielului, ce dimensiuni (90-60-90) sa aiba si la ce greutate ti-ar fi mai pe plac?
si ma bucur pentru fiecare zambet pa care reusesc sa-l smulg de pe fata voastra!
Mira, draga mea,
trupa de virusati sa se faca bine cat mai repede si fac haba - haba sa se-ndrepte vremea si pe voi si pe la noi, ca ne-o fi destul cu atata frig si ceata, vorba poetului!
No, hai ca plec sa mai dau si eu o cazma la temelia prosperitatii acestei patrii muma!
minunatele!
Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
Daca va plac pozutele noastre, nu ne suparam de ne votati! Ne gasiti la pag.17 "Dragoste la malul marii" si la pag.27 "La Multi Ani"
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Anina_n spune:
Dori, esti fantastica !
Esti ca o raza de soare, pe vremea asta cenusie, ploioasa si rece. 
Eu ma conformez, imediat !
Ruxi 
Spune-i domnului inginer constructor(am nimerit-o?) ca ai un grup de scorpioance in spate, care il roaga sa se miste mai repede cu pozele, altfel ne scoatem acul din dotare. ![]()
Vanina, felicitari pentru Renata cea curajoasa si pentru noul jerseu ! 
Gata, alerg la intalnire cu omu' meu, sa ne alegem mobila de bucatarie ! ![]()
O zi faina in continuare, fetelor ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor, va multumesc ca ne-ati sustinut cu majorete pe ziua de azi
bineinteles ca am avut din nou circ la gradinita...totul a inceput de fapt inca dinainte de a pleca de acasa cand ea a zis ca vrea afara cu bicicleta nu la gradi
toti ne imbracasem sa plecam ea defila prin casa goala
cand a vazut ca-i groasa si ca ramane singura acasa a pus repede ceva haine pe ea si am plecat toti 4...in masina nu-i intra nimeni in voie...era f nervoasa, nu si-a luat la revedere de la tati si alex cand am ajuns la gradi...la poarta gradinitei scandal(fite, plansete zmiotzaieli ca ea nu ramane acolo, ca nu vrea la gradi si gata) portareasa pe care mai bine ar angaja-o ca psiholog
pentru ea a vazut scena si a zis...d-na daca o sa continuati asa nu o sa stea aici in nici o zi...ea stie ca daca plange dvs veniti, ea stie ca daca zice ceva dvs va executati...si asa este...zice explicati-i clar ce va spun eu acum
NU mai avem telefon sa va sunam cand plange...deci poate sa planga linsitita ca nu mai veniti
, veniti sa o luati cand vin toate mamicile, nu inainte...nu dupa si acum dati-mi-o sa o duc in clasa
in timpul asta eu i-am explicat ruxandrei ea neavand timp sa ma mai intrebe de ce??? apoi d-na a luat-o, i-am dat un pup ea plangea de mama focului si d-na ii vorbea si a dus-o in clasa...peste 1 min a venit la poarta si a spus...NU mai plange
acum plecati acasa (aici avem personal calificat daca plange o potolim noi)
ziceai ca-s teleghidata, am plecat cu sotul si o prietena sa bem un suc si apoi ne-am gandit sa trecem sa o vedem...era in parculet cu ceilalti copilashi se juca frumos...am lasat-o pana la finalul programului, am intrat impreuna cu celelalte mamici si ea s-a bucurat cand m-a vazut...mi-a spus ca a fost cuminte si nu a plans...intradevar asa a fost...nu a mai plans delok...insa nu ma bucur...ca nu stiu ce-mi rezerva ziua de maine ![]()
nina, gabi, pisicuta, ana, Lory, elena, esme, laurici,mira,adriana, nina2,cuscra, va
pe toate
ps nina2 ce ma bucur ca tu nu ai probleme cu renata desi e mai micuta decat ruxi...felicitari
pss.
pisicuto te-ai scos de iepurash ![]()
monica
nastasie spune:
monica, ce simpatica ruxi.o sa se obisnuiasca ea pana la urma.multa bafta in continuare.
noi suntem bine.am mai scapat din hartii dar nu de tot asta ca sa nu ma invat sa stau.
va pup pe toate.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
vbartan spune:
Monica, pupam Ruxita curajoasa...cat despre cresa noi am adoptat din start versiunea portaresei voastre, adica am dus-o dimineata odata cu ceilalti si am mers dupa ea odata cu celelalte mamici
Dorina, ce bine ca Renata nu poate spune inca ce vrea sa-i aduca iepurashu'.... cine stie ce mi-ar fi cerut... iar despre miel...hmmm... ma mai gandesc putin la culoare si dimensiuni....
Nina, ati ales mobila de bucatarie?
noapte buna si pupici tuturor
Pisicuta spune:
'Neata!
Dau eu azi 

si 

pentru toata lumea, caci sarbatoresc taierea motului Raducului meu! 

Inca nu ma obisnuiesc cu noul look si-mi vine sa plang de cate ori il vad! 

Aaaa, si-am aflat ce-am pierdut in timpul lesinului: o chitara si-un "puzle"! ![]()
Fug la datorie, dar sper sa mai revin pe ziua de azi!
O sa-ncerc sa-ncarc niste poze cu Ducu facute cu celularul meu, pana-mi parvin cele oficiale. Scuzati calitatea lor, dar n-am fara blitz la telefon!
Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
Daca va plac pozutele noastre, nu ne suparam de ne votati! Ne gasiti la pag.17 "Dragoste la malul marii" si la pag.27 "La Multi Ani"
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Ana68 spune:
Salutare si de la mine...adevarul e ca ploaia asta si vremea rea ma 'nerveaza cumplit,bay frate...n-am chef de nika.La ora 16 e sedinta cu parintii la Luana la gradi,vedem ce si cum e cu ora de anatomie acolo...Cam asta.Pusi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Anina_n spune:
Ziua buna, fete minunate ! 
Dori, multumesc de
! 
Gabi l-a dus la gradi pe Bodo, ca azi e miercuri.
Dori, tocmai ma uit la pozele cu Ducu tuns si frezat. E un adevarat barbatel, acum.
Ii ies mai bine in evidenta trasaturile.
E un frumos ! 
Cat despre
, macar ti-au spus ce vor, baietii tai, ca fetele mele nu stiu ce ar vrea. ![]()
Monica, asta-i tot secretul, are dreptate doamna portareasa. Copilul nu trebuie sa vada ca iti vine greu sa-l lasi, acolo. Despartirea trebuie sa fie cat mai scurta si hotarata, ca altfel te simte copilul si te santajeaza sentimental, fara sa-si dea seama nici el, normnal.
Renatata Vaninei e mai mica si tocmai de aceea s-a acomodat mai repede, plus, cum a scris Vanina, merge si vine o data cu ceilalti copii si mamici.
Succes, pe azi, la gradi !
Ruxi 
Vanina, am si cumparat mobila de bucatarie, ba am comandat-o si pe cea de sufragerie(care va fi de fapt, camera noastra, a parintilor). Mai ramane sa alegem o canapea si 2 fotolii pt. sufragerie si gata banutii. Restul...pe rand, cand vom mai putea. Ca imprumut nu putem face deocamdata, ca asteptam sa putem cumpara apartamentul(de la mijlocul anului incolo), pt. care chiar va trebui sa facem imprumut.
Cam asta ar fi deocamdata. Am sa va arat poze cu ce se va putea, numai sa vina mobila din sufragerie si canapeaua, sa o alegem.
Adriana, spor la treaba in continuare ! 
Ana, va fi distractie la sedinta, s epare ! ![]()
La noi nu ploua, dar e innourat si frig, se vede ca a nins pe munti. ![]()
O zi cat mai faina, tuturor ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"