Timisoara, Impreuna...la party pentru Emma (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Doriiiiiiissss....bah...sa mor de nu saman cu Aida,numa' ca io nu port,inca,ochelari de vedere si sunt tunsa oleaca mai scurt....Mistooooo!!!!!

Aida mama,vezi daca suntem amandoua din Cta?Semanam.....

Ma duc sa beau cafea si revin....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bine , bine , am tot vazut ca s-a facut o incurcareala , dar eu nu am vazut unde si care , pfoai , atat am cautat poza si nu am gasit-o.
Gata ca s-a pp si cafeaua mea in sus .... ma duc sa o beau

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

neatza natiune.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Ano, nu mai radea...

Aidule, iote de ce radem...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ano pai nu prea semanam ... ca tu nu ai fata asa buhaita de grasa ca a mea ... chiar ma duc sa beau poooooate sa strige ... ma bag in camara

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna dimineata!

Cu schimbarea asta de ora inca nu-mi reveni,atata as putea sa dorm pan' la loc comanda,mi un somn de vad numa paturi in fata ochilor

Hai ca va dau si eu o cafa un fresh si e gata MICUL DEJUN sper sa va cada bine sa nu va trebuiasca ceva NO-SPA,TRIFERMENT ca nu am.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

am io no-spa in poseta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Beyyyyyyyy. azi e ziua pacalelilor, io am luat-o in freza de la Laura, am bagat botul...aveti grija, ca asta le coace de mult...

Acuma, serios, fara gluma, nu uitati azi sa va uitati la Protv, dupa masa, intre 18, 20-18, 40 la Maruta in emisiune, si de la 20, 20-20, 30 dupa stirile de la 19.
Nu e baza...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Laurel te tii de prostii,asa ceva ne servesti tu la ore matinale,dar noi oricum nu putem refuza ,mai degraba o mancarica decat un macho ca asta.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

1000 de ganduri

Mergi la inceput