Fetele din Jud. Hunedoara *4*
Raspunsuri - Pagina 15
danuta36 spune:
quote:
citat din mesajul lui ochi_verzi
Danuta, daca nu ne mai intalnim pe aici, noi va dorim concediu placut si multa distractie!
Mihaela si Diana 22.11.2004
Multumim

marami spune:
Ramy, Lulu daca vreti miercuri dau o cafea, vin cu o prietena si o sa am cateva ore libere pana iasa din examen.
Dati un pm daca vreti
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
ramyteo spune:
Marami ti-am trimis PM 
Va
pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
lorellay spune:
Hello..hunedorence..din Petrosani e cineva?
Sorana 
21+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">
sunt...lo1.
ramyteo spune:
Ehei .....Lorelai, cum de te-ai mai gandit si la noi?
Sigur ca avem din Petrosani.
Astazi m-am inatalnit cu marami
am stat la taclale ![]()
Cristina
de la noi si 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
rasfatzata spune:
buna fetelor ,si eu am stat in hd si am crescut dar as vrea sa beau si eu cafea k voi,poate cine stie ne cunoastem...

ochi_verzi spune:
quote:
citat din mesajul lui lorellay
Hello..hunedorence..din Petrosani e cineva?
Sorana21+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
In primul rand salutare tuturor!
Lore, oare ma insel..una din domnisoarele tale de onoare vad ca e Rodica...
Ramy, Marami, va invidiez
ma bucur ca v-ati vazut.Marami, ce-a facut prietena ta la titularizare? ma gandesc ca astfel de examen a avut ca deh ast examen era azi la Deva...
Am zis sa te las sa o sarbatoriti pe printesa si te sun dupa sa ne vedem prin parc

...mno eu am fugit sa mai citesc ceva ca mai un pic si vine examenul iar eu mi-s tufa...
Mihaela si Diana 22.11.2004
marami spune:
Ia te uita, lipsesc o zi si apar ciupercutele![]()
Sorana, bine ai revenit... eu sunt din Petrosani.
Rasfatzata, wellcome in the club, ar fi bine sa-ti placa cafeaua noastra si ar fi si mai bine daca ai fi dimineata pe aici sa o si faci![]()
Am ajuns si eu de o juma de ora acasa, chiar duceam dorul unei zile ca asta.
Ramy pupam si noi si promit ca data viitoare imi iau si odrasla
Mihaela, maine la ora ?? (am un lapsus) vin si la Petrila, poate ne vedem.... prietena mea, da, la titularizare a fost, acu as zice ca e ok, a trecut stresul...... si nu ne lasa, hai sa sarbatorim impreuna
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
ramyteo spune:
quote:
citat din mesajul lui rasfatzata
buna fetelor ,si eu am stat in hd si am crescut dar as vrea sa beau si eu cafea k voi,poate cine stie ne cunoastem...
Noi nu refuzam pe nimeni

Miha
si lasa ca poate o sa ne intalnim si cu tine
Teo Perlute
ramyteo spune:
Cristina asa sa faci
sa o iei si pe aia mica sa aibe teo cu cine alerga si noi dupa ele
deh...sa iti pupi printesele din partea mea
Teo
Perlute