Fetele din Jud. Hunedoara *4*
Raspunsuri - Pagina 14
marami spune:
Fetelor o cafea amara ca si sufetul meu in dimineata asta!
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
danuta36 spune:
quote:
citat din mesajul lui marami
Fetelor o cafea amara ca si sufetul meu in dimineata asta!
pozne-npoze
Ce s-a intamplat de esti suparata??
ramyteo spune:
Pai am ramas fara cafea de asta nu am mai intrat ![]()
Marami ce ai patit?
Eu vi-am adus filmulete noi, cele doua din dreapta si doua din stanga de sus.
Va
pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ochi_verzi spune:
salutare in miez de noapte![]()
iaca am aparut si eu pe ecran cu poze, nu cu mana goala ![]()
Marami, picioru-n val nu s-a agatat mey ca nu ma omor cu apa, eu soare cat de mult dar la ore indicate.
Ca tot iti arde de intalneli...pai ce-ar fi sa ne intalnim si noi intr-o zi cu soare prin parc pe la HP?
Mey dar ce ai patit de esti suparata?![]()
A fost frumos in concediu, ne-am incarcat bateriile dar as fi vrut sa mai dureze...anul asta fi primul pt Diana am zis 7 zile ca deh, m-am gandit sa nu se imbolnaveasca sau ceva dar la anul marim numarul zilelor...sanatosi sa fim.
Hai ca va dau niste pepsi sau mirinda ce vreti voi...
Mihaela si Diana 22.11.2004
ochi_verzi spune:
quote:no ca acu' am vazut filmuletele...e o scumpa ratusca ta, tare-i place la balaceala
citat din mesajul lui ramyteo
Eu vi-am adus filmulete noi, cele doua din dreapta si doua din stanga de sus.
Vape toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
si tu mai baga niste pur in tubul ala sa faci mai multe baloaneMihaela si Diana 22.11.2004
marami spune:
Mihaela, bine ai revenit.... ce-ai facut cu marea de era asa linistita? In Eforie Nord ati fost?
Saptamana viitoare tot pe la Petrila voi, daca ai timp putem bea o cafea undeva....sau mai bine un pepsi ca e prea cald pt cafea:)
pozne-npoze
ochi_verzi spune:
SALUTARE!
Da, in Eforie Nord am fost, dar ultimile zile erau si ceva valuri ![]()
Gata, nu mai plecam, s-a dus concediul sotului..mno, sper sa ne cunoastem la un pepsi si iaca se joaca si fetele...iti trimit prin pm, id-ul meu...
danuta36 spune:
Neata fetelor!
A-ti baut cafeaua deja?
V-am admirat pozele si filmuletele,tare faine...
Noi maine dimineata plecam la Sibiu,stam cateva zile,sper sa fie fain...tare dor mi-e,ca n-am mai fost in concediu din 2006...
Marami,iti spun de pe acum La multi ani! pt Oana,la implinirea celor 3 anisori!Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
V-am pupat pe toate si sa ne auzim cu bine!
ramyteo spune:
Miha
pai se pare ca cu pur face cele mai multe spume ![]()
Fetlor ieri m-am intalnit cu Tibiuta daca o mai tineti minte
am stat si noi putin la taclale ![]()
Va
pe toate si pe prunci
Teo
Perlute
ochi_verzi spune:
Danuta, daca nu ne mai intalnim pe aici, noi va dorim concediu placut si multa distractie!