Cafea cu aroma de femei *79*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by iahim
Dodo,lume buna pe la voi si in capitala!Ceva barfe sau mondenitati???

Iahim mondenitati?!Nu am auzit aici la CT?Barfe sigur or sa se auda.Ce a admirat toata lumea au fost"gipanele"lui Bush si faptul ca Base i-a saluat ,facand cu mana trecatorilor.Masinile lui au mers f incet si aici,"acasa"atat pentru el cat si pentru noi,a fost cum il stie o tara.

W
Dodo,n-ai simtit un frison ieri,cand au fost Bush Si Base la voi,la mare?Cred ca n-ai fost buna de nimic,din cauza emotiilor!

M-a taiat cevadar n-am stiut ca de aceea

Ramy pe unde umbli?

intregul al cafengitzelor.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ramy,am dat gata toate canile!Ce mai urmeaza?
Iahim,ce sa fac?Cu viata,scoala,drumuri.Ma cam ajunge oboseala.Dar asta-i valabil pt. toti.
Cam adormita atmosfera,fetili!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Iahim,ce sa fac?Cu viata,scoala,drumuri.Ma cam ajunge oboseala.Dar asta-i valabil pt. toti.

W

Traiesc,eu nu contez?

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Sunteti ocupate cu summit-ul, de nu dati prin cafenea
A venit Putin?

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Dodo,te-a taiat tot din cauza emotiilor extreme!Vezi sa nu se lase cu hemoroizi!
Daaa,summitul m-a patruns f. profund,mai mult -fund!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bag de sama ca nu prea va place cafeaua... sau nu va prieste zilele astea...
noi raportam...ca nu prea dormim..suntem maraite in ultima vreme..iar nu prea pot sa stau pe aici..ca tb sa stau dupa una bucatica fetitza frumoasa..da' asta e.. a inceput sa nu-mi mai doarma nici noaptea se trezeste non stop... si zi si noapte stau cu tzatzele la inmuiat cred ca nu-i mai sunt suficiente cele cins'pe ore de supt nu de dormit sau tb sa incep diversificarea... o fi devreme..dar parca nu-i mai ajunge...lapticul meu.. oi vedea eu ce'oi face..acum dau cate o cafea la greu...pt. cine vrea asa matinal...

va si o zi buna

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

Buan dragi cafengitze,
poftiti la cafa si o gustarica .

Slimatei daca nu-s colici,sigur nu-i ajunge lapticul ,si trebuie completat tot cu laptic special pentru bebei.Mie mi se pare devreme pentru diversificare(aveti 3 luni ,nu?)

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by wonderful

W

He he ce urmeaza iti dau azi ca ieri nu mai apucai poftim sa vezi atmosfera mai vesela
Da dau la toate cate o palinca de Bihor
W.

PS:cum ii aia ,palinca de Bihor?[D]

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu_boches

Sunteti ocupate cu summit-ul, de nu dati prin cafenea
A venit Putin?

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Lena pai mei aproape toate fetele fac ca tine intra la 5 zile si atunci comentezi,ioiiiii ,ce bici iti trebe tie, mei unde ii Aida cu biciu sa il arate?
Luanei

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

bag de sama ca nu prea va place cafeaua... sau nu va prieste zilele astea...
noi raportam...ca nu prea dormim..suntem maraite in ultima vreme..iar nu prea pot sa stau pe aici..ca tb sa stau dupa una bucatica fetitza frumoasa..da' asta e.. a inceput sa nu-mi mai doarma nici noaptea se trezeste non stop... si zi si noapte stau cu tzatzele la inmuiat cred ca nu-i mai sunt suficiente cele cins'pe ore de supt nu de dormit sau tb sa incep diversificarea... o fi devreme..dar parca nu-i mai ajunge...lapticul meu.. oi vedea eu ce'oi face..acum dau cate o cafea la greu...pt. cine vrea asa matinal...

va si o zi buna

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mai Stefi sa sti ca eu cand era Teo ca si galusca ta am inceput incet sa ii introduc cate o gurita din fiecare si sucuri daca ar bea ar fi forte bune, cand zic sucuri ma refer la morcovi si fructe facute de tine. Mie dr. mi-a recomandat si mai sti ce faceam ? Cand mancam noi ficamea avea senzori si se trezea si o luam langa mine ca sa nu planga si atat molfaia cu gurita ca trebuia sa ii pun si ei pe buze din ce mancam noi, deci daca aveam piure in farfurie luam cu degetul [ma spalam bine pe maini] si ii puneam pe buze, putin nu mult ca sa inec fata, sau daca era lichi luam o lingurita de plastic care era pentru ea si ii puneam putina zeama aio ce ii placea si asa am invatato si cu gusturile mancarilor eu nu i-am dat specialitati la borcane mai bine am facut cu mana mea de la patru luni in colo ii faceam banana , portocala, mar biscuite adica fructe bagate la blender si facute pasta si aia era mancarea ei de dimineata restul o puneam in frigider si ii dadeam si a doua zi. Dar sa sti ca la san nu am renuntat si alt lapte nu a baut si am alaptato pana la un an si 8 luni
multi printesei

Teo
Perlute

Mergi la inceput