quote:
Originally posted by Roxyn
Am primit in valoare totala de 330/eveniment. In total au fost de 660. Fiecare tichet are valoarea de 30 de roni.
Ne-a facut o bucurie primarul.
directoarea de la gradinita fetitei mele, care este si educatoarea ei a primit tichete, nu stiu exact ce valoare dar, I-AU FOST CERUTE INAPOI...TOATE EDUCATOARELE AU TREBUIT SA LE RETURNEZE pentru ca Guvernul sau cine-o fi responsabil a hotarat ca nu isi poate permite sa ofere asa ceva, nu sunt bani la buget...
quote:
Originally posted by cockeritza
directoarea de la gradinita fetitei mele, care este si educatoarea ei a primit tichete, nu stiu exact ce valoare dar, I-AU FOST CERUTE INAPOI...TOATE EDUCATOARELE AU TREBUIT SA LE RETURNEZE pentru ca Guvernul sau cine-o fi responsabil a hotarat ca nu isi poate permite sa ofere asa ceva, nu sunt bani la buget...
carpe diem
Daca o mai fi de actualitate subiectul: In toata viata mea de profesor (10 ani) am primit anul asta o singura data 10 tichete a cate 10 RON fiecare o singura data. Asta inseamna 100 RON. Atat! Cica primaria e saraca, nu are bani, ca nu si-a propus in buget aceste cheltuieli pe anul acesta. Ca cica nu au stiut de legea care e din 2006??? Apoi io sa o stiu? Ce sunt juristul primariei? Ala ce face? Nu de asta e platit sa stie tooate legile?Hai ca m-am enervat!