a primit cineva tichete bonus din invatamant?

a primit cineva tichete bonus din invatamant? | Autor: madaluta

Link direct la acest mesaj

Imi puteti raspunde va rog la intrebarea subiectului? daca da....cu ce ocazii si in valoare de cati bani...?
Se tot discuta la "probleme legislative" daca si cele din CIC beneficiaza de asa ceva si se pare k da, dar eu ma intreb daca acestea au inceput sa se dea de fapt cadrelor, asa cum le-au fost promise ( ma refer mai ales in provincie, nu numai in bucuresti...)

Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

soacra-mea (care e invatatoare) a primit zilele trecute, parca de ziua femeii... stiu ca erau valoare mare, dar nu mai stiu exact cat.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Colegele mele care au copii au primit de craciun asa ceva,cred ca era 50 ron valoarea..nu stiu sigur!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Depinde de multi factori;inca nestiuti,necunoscuti,dar nu toate cadrele didactice au primit sau primesc astfel de bonuri suplimentare!
Felicitari celor care reusesc sa-si bucure angajatii cu astfel de cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Da, unii au luat de 8 Martie, iar altii, nu. A depins de primarii... Si numarul tichetelor primite a fost diferit de la o localitate la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Sotul meu a primit de Craciun 14 tichete x 50RON iar acum o luna 7 tichete x 50RON (sectorul 6).

Mergi la inceput

Traiasca Partidul si Ordonantele guvernamentale ca de-acum chiar nu mai primim nimic; nu ne-a mai ramas nici macar speranta cum ca vreodata ne-o da si noua cineva ceva...pentru munca noastra,nu pe degeaba!
Umilirea e la mare inaltime!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Da ..de Craciun 14 tichete a cate 50 ron fiecare ( 7 tichete pt 1 decembrie si 7 pentru Craciun ) si de 1 martie alte 7 tichete.Acum le asteptam pe cele de Paste care ba se dau , ba nu se mai dau ...se schimba de pe o zi pe alta .Vom vedea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Si noi am primit vineri tichetele pentru 8 Martie si de Pasti. Asta se intampla undeva langa Timisoara...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxyn

Si noi am primit vineri tichetele pentru 8 Martie si de Pasti. Asta se intampla undeva langa Timisoara...

Cate tichete ati primit;in ce valoare?
te rog,poate vrei sa ne spui,ca la noi la Muscel,zici ca le ceri din buzunar tichetele-astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Am primit in valoare totala de 330/eveniment. In total au fost de 660. Fiecare tichet are valoarea de 30 de roni.

Ne-a facut o bucurie primarul.

Mergi la inceput