Durerea unei pierderi de sarcina (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

jasmine, la primele 2 sarcini nu am avut probl cu progesteronul, abia la sarcina cu Mihnea. se intampla intr-o sambata. cum am vazut pata am luat progesteron. cand am mers luni la dr mi-a spus ca am facut fff bine. eu am luat utrogestan intravaginal. daca ai probleme cu progesteronul sa nu astepti ca poate fi prea tarziu. eu am fost disperata cand am vazut pata.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Almiona offfffff......am ramas fara cuvinte. Imi pare asa de rau.....

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Ninia . cu Rotaru am nascut eu, daca o fi acelasi. Octavian. unde e clinica asta? in Dr Taberei?

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ma bag sa fac capitol nou

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

capitol nou aici

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Teo esti draguta sa imi spui la cate saptamani ai pierdut tu sarcinile? Tu ai avut probl cu progesteronul? Ca ma gandeam ca as putea sa il fac luni ca sunt in ziua 21. Iar apoi sa ma duc si la Fundeni vinerea viitoare. Macar sa stau si eu linistita. Oricum eu am si analiza Ureaplasma prezenta dar valorile sunt<10000. Am sa ma duc sa vad ce inseamna si asta. oricum am auzit ca parerile sunt impartite in cee ce priveste aceasta analiza si aceste valori... Am innebunit cu atatea analize. Cred ca in curand imi dau doctoratul in ginecologie. Mai e cineva pe aici care a pierdut 2 sarcini? Ca sunteti atat de multe fetelor si mereu uit cine si cum, ca sa mai cer si eu sfaturi... Deh sunt si eu batrana...Va pupicesc

Mergi la inceput