Durerea unei pierderi de sarcina (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Jasmine, te felicit ca tii acest post!Mai ales ca se pare ca il tii asa cum trebuie...

Oana_oana26, tu ce mai faci? Cum esti?Nu ai mai intrat sa ne spui cum evolueaza sarcina.Sper ca sunteti bine si tu si bebe mic!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Fetelor, almiona nu a mai intrat pe net. a dat ieri vestea asta groaznica la odisee si nu a mai intrat. mi-am permis sa spun eu aici pentru ca este una "de-a noastra" si pentru ca am simtit foarte multa tristete. imi pusesem si eu gandul ca fiind o odisee la care ne adunaseram 3 dintre cele care pierdusera deja 2-3 sarcini o sa fie bine pana la final pentru toate. nu stiu ce face sau unde este dar mi-ar placea foarte mult sa intre si sa vorbeasca cu noi.

Jasmine timpul nu sta in loc, trece destul de repede si nici nu o sa iti dai seama cand vei fi facut toate analizele si va fi bine! Postul sa iti aduca liniste si curatie iar dupa aceea sa se intample o minune!

oana_oana26 asa e, nici tu nu ai mai intrat de ceva vreme. sper ca esti bine si ca totul e perfect!

Danangie semnatura ei arata 8+, altceva nu ne-a spus. ea avusese niste mici probleme la inceput cu niste sangerari si apoi stiam ca e OK. intre timp nu mai povestise multe.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Jasmine, stiu cum e sa simti ca timpul trece pe langa tine si ca nu se intampla ceea ce-ti doresti cel mai mult...

Pt analizele pt SAFL nu-ti trebuie programare, daca mergi la Fundeni, decat o trimitere de la un medic. Deci poti merge oricand. Pt cele hormonale, mie mi-a dat sa fac in z21 progesteronul si prolactina, o sa le fac sapt viitoare. Ideea e ca, daca iti iese spre ex progesteronul mic, va trebui sa iei supliment de progesteron cand ramai insarcinata. Poti face aceasta analiza si imediat ce ramai insarcinata si sa incepi sa iei supliment de progesteron. Pt cele genetice, nu stiu cum e cu programarile. Eu m-am gandit si nu cred ca o sa mergem sa le facem... Oricum, n-ar fi ceva tratabil...
Apuca-te de proiectul "bebe" cand te simti tu pregatita. Sunt cazuri cand o femeie a ramas imediat insarcinata, fara nici o probleme, sunt zile cand astepata 6 luni si tot nu e bine. Eu una nu cred ca e o regula. Cred ca trebuie respectat doar doliul sufletesc, daca nu au fost probleme medicale speciale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by almiona

Eu, din pacate, am pierdut batalia.
Sarcina mea s-a oprit. Bebe nu a mai vrut sa traiasca.
Va doresc din tot sufletul sa fiti fericite si sa nu treceti vreodata prin ce trec eu acum

8+

.....almiona.... imi pare atat de rau pentru pierderea ta.... nu gasesc cuvintele care sa exprime corect ceea ce simt.....

dragele mele, am vazut ca ati intrebat de noi, chiar am vrut sa raspund si la alte cateva mesaje, insa nu am fost in stare.
eu nu ma simt bine, ieri am muncit efectiv 12 ore cu ochii in calculator, cu fundul intepenit pe scaun si mainile pe tastatura. nu e prima data, dar mi-e foarte greu acum cu sarcina... azi m-am trezit la ora 5, am varsat (de la fiere; probabil ca de oboseala...) si la ora asta inca sunt ametita....
de cateva zile sunt suparata si plansa din cauza surorii mele, poate am sa va povestesc alta data... si cum sotul meu inca nu-i acasa... am plans si-am suferit de una singura...
sebi mai are doar cateva cojite, el este bine.
va pup si poate va mai scriu... daca/cand m-oi mai aduna putin...

9+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

[teal]Lau, ma bucur ca ai reusit sa intri iar pe forum, lipseau mesajele tale. Eu sunt bine acum, foarte aglomerata la birou, al meu sot este racit, ei, dar una peste alta suntem bine.

Azi ma duc si eu la un medic nou, doar pt un control de rutina. In rest, pe cat de entuziasmata eram imediat dupa ce am pierdut ultima sarcina sa fac analize, tratamente, etc, pe atat de dezinteresata am devenit acum... Las totul in voia sortii si sper ca data viitoare sa fie cat mai repede si bine pana la capat.

Ma bucur ca faci tratement, ce bine ar fi sa vezi si tu, prima data in viata, doua liniute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by consi_s

Jasmine, Poti face aceasta analiza si imediat ce ramai insarcinata si sa incepi sa iei supliment de progesteron. Pt cele genetice, nu stiu cum e cu programarile.

De fapt daca progesteronul e nasol cel mai bine e sa se ia progesteron imediat dupa ovulatie. Ca altfel exista riscul unui avort menstrual (pentru ca nu se prinde bine sarcina) cum am avut eu in Octombrie anul trecut... and it sucks.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Consi sa stii ca si eu am trecut prin starile tale. In decembrie cand am pierdut a 2-a sarcina eram innebunita sa fac analizele, eram optimista, etc. Dar apoi a intervenit o stare in care nu ma mai interesa nimic si nu am mai avut chef de nici o analiza. Acum m-a apucat din nou disperarea cu analizele dar am un pesimism de nedescris... Tie doar progesteronul si prolactina ti le-a dat? Pot sa te intreb la ce medici mergi? ca eu nu mai stiu. As vrea sa ajung si la Tutunaru dar sa vedem.
Alinushca tu ai dreptate cu progesteronul dar totusi as vrea sa mi-l recomande un medic nu sa il iau asa de capul meu...Tie dupa 2 sarcini pierdute nu ti-a recomandat doctorul sa stai acasa, in pat, etc? Ca eu ma gandesc si la asta. Daca e sa raman, oare sa stau acasa sau sa merg la serviciu? Si daca stau acasa si o pierd iar, ce ma fac? Of, greu cu problemele astea. Am inceput sa citesc de la inceput capitolele acestui subiect sa vad ce mai aflu...

Mergi la inceput

Jasmine, eu merg la Medicover la Vasilika Gero. Azi o sa merg la o clinica care este chiar langa casa mea, Poemedica, la dr Mircea Poenaru. Chiar doctorita mea mi-a zis de clinica asta. Nici nu stiu de ce merg la el, da am zis ca daca tot am programare...

Cat despre progesteron, eu am luat data trecuta cam la 10 zile de la ovulatie, la ecografii oricum mi-au zis de fiecare data ca aveam corp galben suficient, deci nu cred ca asta sa fi fost cauza la mine, dar o sa vedem.

Viata merge mai departe, cu bune si rele, acum asteptam din nou sa vededm "dublu", sper cat mai curand. Nu ma gandesc nici o secunda acum ca ar putea fi rau data viitoare, acum sunt foarte optimista si increzatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

jasmine,eu la a 3a sarcina, cea cu Mihnea, nu am stat deloc acasa.pana in ziua in care am nascut am venit la gradi si, cu toate ca e a mea, am facut treaba. mi-a fost prea teama sa stau acasa si sa ma gandesc ca nu va fi bine. si chiar si asa gandurile o mai luau razna... acum am un sentiment de nostalgie,dar sper sa am puterea sa mai fac un fratior/surioara lui Mihnea. e tare greu sa ai psihicul intact dupa pierderea unor sarcini
almiona, imi pare rau, nu meritai asta, nimeni nu merita, de fapt...sunt alaturi de tine...

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Consi, este f. ok clinica aceea la care mergi Poemedica.Eu am mers acolo la medicul Rotaru sau Rotariu parca...am auzir si de dl.dr.Poenaru ca e f. bun.Oricum sunt ok toti acolo.
Se pare ca suntem vecine ca si eu tot langa Poemedica stau.

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput