Clipe de viata 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

chiar ca slaba miscare....

eu stau acasa de azi pana luni....am capatat si eu cateva zile de concediu. am papat si eu acum si ma duc in patut ca nu ma simt prea bine.

pupici pentru toate gagicile....

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Moni cum sa fiu? Parca ma misc tot mai greu, ma gandesc ca imediat ajung sa dau telefon dupa dr sa vina la spital
Stai linistita ca nu ma sperii cu cezariana, mai mult decat is deja speriata, dar o sa treaca si asta, iau partea buna a lucrurilor si e ma simt mai bine. Oricum se fac o gramada de cezariene in ziua de azi, una in plus sau in minus.....
Azi am fost la ai mei, m-am epilat, m-am facut frumoasa ca nu se stie niciodata

36+ cu Diana

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

intru si eu dupa mult timp................sa va mai dau vesti despre noi............
am fost la echo pe 25 martie.........ne-a citit toate analizele si nu avem nici un sindrom......
suntem grasute pt. varsta de atunci......... 335 de grame avea la 20 de saptamani.............
am ramas fetita si asa ramanem pana la final............
daca vreti sa ne cunoasteti intrati la semnatura......avem primele clipe inregistrate pe cd.........putine......dar mami nu se mai satura de ea................
am luat pana acum 6 kg. si se pare ca de acum incolo abia o sa incep sa iau in greutate...dar tot ce conteaza este sa fie fetita bine si sa fie sanatoasa...............oricum eram eu slabuta......
va pup pe toate fara nici o exceptie si sper ca sunteti bine!!!!!!!!!!!!
eu nu prea pot sa mai intru pe forum...........la birou am foarte multa treaba si acasa seara ajung cu picioarele umflate si obosita si sincer abia daca vad patul...............
poate cand o sa intru in concediu reusesc sa mai intru mai des....
pana atunci va pup si sa stiti ca ma gandesc zilnic la voi...........toate!!!!!!!!!
Laura, Mary, Kitzy, Anca

ROXANA21 + de Bianca Daniela
prima echo Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

la o parte ca m-am intors!!!

baby, felicitari!!!! sa fiti sanatoase!! emotionante filmuletele!!

ancadragoman, ce repede trece timpul!! deja are 5 luni maria!!

bujo, ma bucur ca s-a elucidat misterul si ca e totul bine! multa sanatate!! si eu am fost racita de 2 ori pana acum, ultima data week-end-ul asta, dar vad ca m-a cam lasat. n-am luat decat paracetamol, ca n-am facut febra, dar deh, avem imunitatea mai scazuta acum si cu vremea asta....

kitzy, mama, mai ai putin si-ti vezi minunea!! tin pumnii stransi!

moni, tu ce mai zici???

claudela, felicitari pt noul loc de munca!!

blanche, pupici!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

deci:
azi am intrat in luna a 5-a! bebe e mishcaretz de sambata si azi chiar a avut ceva activitate!

TT a iesit ff bine, adica risc scazut pt tot!

in rest suntem bine, nu stim inca ce avem intre picioare,d ar este mai putin important. sanatosi sa fim!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
18+

Mergi la inceput

Claudinna felicitari pt bb miscaret si pt luna a 5-a!!!!! Tot asa bine s-o tii in continuare, numai cu vesti bune.
Merci mult ca te gandesti la mine si-mi tii pumnii, chiar am nevoie ca sunt pe ultima suta de metri

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Claudinna, Baby va pup la patrat pe voi si pe bebici. Ce emotionat tre sa fie sa- simti pe bebe miscand!

Maryb inca un pic si in curand il vei simti si tu pe bebe. SArcina usoara.

Kitzy 3 saptamani! Nastere usoara si bebica sanatoasa si grasuna.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

blanche esti o scumpa, multumesc pentru urari. Eu deocamdata ma gandesc sa treaca cele 12s si sa fie totul bine, apoi la bitest si apoi pe bebe miscaret. Mai am ceva pana acolo, dar sper sa treaca mai repede timpul dupa ce voi merge din nou la eco si voi vedea ca e totul ok.

maryb 9+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Blanche stai linistita ca alea 3 sapt is inca dupa DNP-ul vechi, asta nou ar fi undeva pe la mijlocul lui aprilie, adica foarte repede. Si de o sapt Diana se cam agita, cred ca-si pregateste venirea pe lume

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Baby, ma bucur din tot sufletul ca merge totul ca pe roate si ne aduci vesti frumoase despre tine si bebita!Ma rog la Dumnezeu sa fie bine pana la final!
Claudinna, deci bebita are activitate...asta e cel mai important, sa fiti sanatosi amandoi...Ma bucur mult de tot!
Kitzy, inca putintel si iti vei tine printesica in brate!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput