Clipe de viata 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
gaby76 spune:
Sautare gagici!!!
Bujo, imi pare nespus de bine ca nu sunt probleme cu bb!! Tare greu trebuie sa-ti fi fost!!! 
Kytzi, of ce putin mai ai...pe mine ma ia frica si nici gravida nu-s...
Mai, tare greu reusesc sa intru. La servici nu pot, acasa merge netu cand vrea UPC-ul...

http://mt.lilypie.com/1BH4p2.png
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august 
ancadragoman spune:
poftiti la cafeluta si piscot![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
claudela spune:
quote:Multumim, scumpa mamica!
Originally posted by ancadragoman
poftiti la cafeluta si piscot
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
kitzy spune:
Neata!
Anca merci de cofi si piscoturi!
Oana vin eu la o mica cafea cu tine. Tocmai mi-am facut una ametita rau de tot cu lapte ![]()
Gaby ce-o sa te faci cand o sa ramai gravi si-o sa mai ai un pic pana la nastere, daca de acuma ti frica? ![]()
36+ cu
Diana
AMR 4 saptamani!!!
monica_dicut spune:
Ce fac fetele mele dragi?
Kitzy, cum esti? Sa sti ca si io am emotzii
Si de mine mi-e o frica de mor. Mie o sa-mi fie frica si de cezariana daca o fi cazul. (Nu vreau sa te sperii)
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
bujo spune:
Fetelor io zac de cateva zile de nu mai stiu de mine.![]()
Am preluat virusu de la sot. Numa raceala nu e asta. Naiba stie ce tulpina e de a imbolnavit toata casa (sotu, mama si io). Tusesc din toti rarunchii de abia ma mai tin pe picioare. Mi s-au spart o gramada de vinisore la ochi de la tuse, nu trece dom'le cu nimic. Acusi ma duc iar la dr sa vedem ce zice.
bujo
24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
claudela spune:
Bujo, nasol e cu racelile astea...Am zacut si eu vreo 3 zile...Aveam un cap cat ceasul de la gara...
Multa sanatate iti doresc!
Monica
...cam scumpa la vedere...![]()
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
alinushca spune:
Nu mai vreau raceala! Sper sa nu fie iar din aia de se transmite foarte usor ca la cum petrec eu ore intregi pe drum in metrou in fiecare zi.... ce sanse sa nu-mi stranute un om bine-voitor in nas?
Cate raceli sa faci intr-o singura sarcina?
Alexooooo, unde esti? Toata lumea te incurajeaza de zor pe la Odisee si tu unde esti?
Pup tot retul poporului de pe-aici! 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
10+
slimatei spune:
multumim anca de primire...
bujo..multa sanatate!
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei
ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Blanche25 spune:
Buna!!!!!!!
Am revenit si eu! Am fost o sapt in Romania, ne gandim sa ne intoarcem in tara....inca nu am decis insa.
Ce mai faceti dragelor? Vad slaba misare pe aici.
Pupici tuturor