gradinite din galati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns csim spune:

Sa va zic eu cum e la Omul de zapada, deoarece am avut fetele acolo, o perioada.
Stiti cum se spune: la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Asa am fost noi, plini de sperante, dupa o experienta neplacuta la o gradinita de stat. Insa, cu cat asteptarile sunt mai mari, cu atat si dezamagirea e mai mare: aceeasi indiferenta din partea asistente, care doar colectioneaza adeverinte; aceleasi activitati gen mers la teatru sau adus teatru in gradinita, ca doar e mai simplu asa; aceeasi mancare proasta si foarte putin variata; aceeasi lipsa de informare si aroganta; in schimb bani cu carul, chiar si atunci cand copilul sta acasa cu lunile, fiind bolnav. Pe hartie, pe net, in reclame, toate sunt frumoase, numai cand esti zi de zi acolo le vezi.
Unele educatoare chiar isi fac treaba, altele sunt cam pe langa, iar ingrijitoarele sunt de nota 10.
Din partea mea...o mare dezamagire aceasta gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TomsiJerry spune:

Va asteptam pe pagina noastra de Facebook!

http://www.facebook.com/pages/Gradinita-Particulara-Tom-si-Jerry-Pagina-Oficiala/143840985756702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinutzel spune:

Buna mamici, eu m-am mutat recent in Galati si caut o gradinita, daca ma puteti ajuta cu sfaturi si pareri din experientele voastre v-as ramane indatorata. Vreau sa o dau pe fetita la program scurt, eu inca nu lucrez, dar cred ca se plictiseste numai cu mine. Am intrat pe site-urile unor gradinite, primul criteriu de alegere a fost meniul, daca am vazut crenwusti si sunca nici nu m-am uitat mai departe. Singura a ramas Piticot cu mancarea preparata ok, dar cred ca pretul nu e actualizat, la fel si meniul, era de foarte multa vreme acolo. As ca, daca lucrurile stau altfel decat am vazut eu si suneti multumite sau nemultumite de ceva, v-s ruga sa ma ajutati sa aleg si eu. Multumesc!

Mergi la inceput