gradinite din galati

gradinite din galati | Autor: crisalida

Link direct la acest mesaj

spuneti-mi ce stiti despre gradinitele din galati, fie ele particulare sau de stat; ce impresii v-au facut, cu ce educatoare ati avut de-a face, si, de ce nu ,care sunt tarifele ?
in curand vine vremea cand trebuie sa mergem si noi la gradi. Pot strabate orasul intreg, numai sa gasesc o gradi unde copilul sa fie cat de cat in siguranta si bine tratat; nu-mi trebuie sa devina einstein dupa grupa mica, dar nici sa uite ce a invatat acasa.
multumiri din suflet!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolacris spune:

buna crisalida,

depinde de care gradinita vrei... cu program prelungit sau cu program normal?
eu nu am copiii la gradinita, insa din ce m-am interesat pana acum... am cautat in special cu program prelungit si am gasit asa... gradinita crystal ... nu stiu cum se numeste strada dar este undeva pe la blocul albatros si gradinita Tedi, cu conditii exceptionale. este finantata de firma producatoare a sucului tedi si sunt foarte dotati... astea mi-au fost recomandate de alte mamici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisalida spune:

eu am incercat cateva gradinite de cartier, dar inca din luna februarie nu mai aveau locuri la program prelungit. e o ciubucareala pe la gradinitele astea , de iti vine rau; refuz sa dau spaga sa am un loc la o gradinita cu program prelungit;unele directoare de gradinita sunt de o nesimtire iesita din comun; te prostesc pe fata.

multumesc de raspuns, dolacris; stii cumva unde e gradi Tedi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Gradinita Cristal este pe strada 23 August (s-o mai fi numind asa?) si este de stat. Au grupe destul de numeroase si are renume foarte bun. Pe strada Universitatii se afla Omul de zapada, particulara, cu program prelungit. Parintii sunt multumiti si de aceasta gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisalida spune:

din ce am mai auzit si din cercetarile mele, am ajuns la concluzia ca sunt la mare cautare gradinitele cu program prelungit; este si firesc, in conditiile in care ambii parinti muncesc, in special de la 8 la 16. 9 probabil la concluzia asta ajung numeroasele mame in situatia mea).
mi-am inscris copilul la o gradinita cu program normal ( acolo am mai gasit locuri 0 si este pe lista de asteptare la alte doua gradinite la program prelungit.
recunosc ca nu imi convine situatia si as fi vrut din tot sufletul sa am un loc sigur la una cu program prelungit.
o sa mai incerc la particulare.
de tarife stiti ceva? la piticot cica taxa e de 7 milioane lunar; chiar atat nu-mi permit.

daca aveti alte informatii despre subiect, postati-le va rog, si mamele din Galati va vor fi recunoscatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliana_52 spune:

in galati va recomand gradinita tom&jerry - particulara, pe strada morilor in spatele casei de cultura. au 5 grupe, cu 14-18 copii in clasa, au spatiu de joaca, program pe alese. este super tare. eu am copilul acolo si sunt f incantata. copii sunt f bine ingrijiti si ce ma distreza mai mult sunt patuturile de care sunt indragostiti. va recomand sa o vizitati si astept si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Uliana poti sa imi spui te rog care sunt tarifele pentru gradinita Tom &Jerry?
Eu mi-am inscris copilul la gradinita de langa LMK,dar mi se pare cam deprimanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ssucu spune:

ce tarife practica gr. Tom& Jerry? Stie cineva ceva despre gr. Lyra?

Mergi la inceput

[stie cineva ceva despre gr. lyra?red][/red]

Mergi la inceput

Astept un raspuns fetelor .Chiar nu stie nimeni nimic despre gradinita Lyra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Despre activitatea fluturasilor de la grupa mica cu program prelungit din gradinita nr.64 ILEANA COSANZEANA intrati pe www.filmarinuntigalati.ro

Mergi la inceput