Casnicute sexy (168)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

deci gata ai fost pusa la treaba sa faci soricei

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Monica.....daca la alceva nu sunt buna....macar soricei sa fac

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

mmiha, ei las ca esti modesta

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

sapt asta vreau sa ma duc la bazin, la Lia Manoliu, ca e f aproape de noi.....sa vad daca o accepta pe Maria la inot
Anul trecut nu a aceptat-o

Ma duc sa mai aflu cate ceva pe forum

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

toate sexoasele!

Intru si eu in fuga...am ajuns de la munca...maine si poimaine liber

DANELUTZA,moaaaaaaaama,m-ai inebunit cu site-urile alea,super!!!...ce interesante chestiile cu cochiliile de oua,...iar soricei aia beton,i-am bagat la cap,sa-i fac tura urmatoare,ca lui barbat'miu ii plac ouale umplute... si sanatate voua,cum mai esti cu manutele?

MIHAELA bine ai venit la sexoase!...si stai linistita ca nu suntem numai slabute pe aici,si eu fac parte din categoria,ca m-am ingrasat 10kg in ultimele luni,da e ok,atata timp cat nu suntem complexate,nu?!...sexoase suntem toate...sa-ti traiasca copilasii!!

MONICUTZA,cum va mai simtiti?..cum sunt copii?...sanatate si sper ca ti-ai mai revenit cu somnul

CAMI,chiar ca o sa va distrati de Pasti,misto ca faceti petrecere surpriza,eu tot timpul am visat sa-i fac cuiva,dar nu am avut ocazia...idei nu am,soryyyyyyyy...sunt cam varza in ultimul timp,de oboseala nici sa gandesc nu mai vreau

MIHA,sa-ti iaaa treburile bine!!!

MIKI,pai si unde mergi in vacanta?...parca ziceai ca o vizitezi pe Danelutza?...concediu placut oricum...nu am mai ajuns pe bancuta,s-au dus vremurile bune...acum ma culc la 10

LIANA,deci te intreb eu...cu dragostea cum stai?..io's curioasa din fire

MMIHA si tie si cretulinei tale,bafta sa va primeasca la innot!!

Fetelor,eu m-am apucat de un ceai de slabit,ca tot vorbeam de grase...heheh...si imi vine sa ma duc la wc din ora in ora,pt treaba aia mare......da nu fac nimic...uffffff...ce ne mai chinuim uneori...si parca am broaste in burta...nasoala senzatie...da nu ma las,ca vreau sa scap de 5-6 kg...

In rest nimic nou...munca si casa...si asta mic cand e cu muci cand e ok...mergem inainte...mie dor de voi,nu mai apuc sa stau la palavre...va pe toate si sa auzim numai de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

´neatzaaaaaaaaaa
hai la cafeaaaaa
CRISMIR sati bineeeeeeeeeee
va puppppppppppppppppp pe toateeeeeeeeee

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Buna dimineata!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

la ora asta e dimineata?!!!
am venit de la munca pt somnul de frumusete.
toate, revin dupa ora 17

alexa simami

Mergi la inceput

buna frumoaselor,
sunt in zona cu doua cafele la activ
pe toate

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata

Mirela si mie tot soriceii mi-au placut cel mai mult, abia astept sa-i fac pentru pastele ortodox

Mihaela cred ca trebuie sa faci albumul public, ca nu se vede nimic

Restul... va tuc, dulce, dar dulce de sa va lipiti una de alta

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput