Casnicute sexy (168)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nici acu nu observarati greseala?????????jur ca nu fu cu intentieeeee
vazui ca veni o sexoasa nouaa are numele..hmm uitai..da ii urez bun venit si sa numai spuna ca e grasaaaaaaaaaaaa...si io sunttttda sunt sexoasaaaaaaaaaa
Danelutzoooo pai stiu..io si grasu..pe bune ca stim doar noi2tu crezusi ca zic de miki??????nuu fatooo ca io nu barfesc..nuuuuuu
apropooo cetisii reclama cu hemoroiziii????????
cica suferiti de hemoroizi????????folositi servetelee
apropoooo sa intrati si voi pi la ZZeuuu sa ma votati si pe mineca daca vede admini pana maine am cravata rosieasa ca macar sa o am votata

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

uitai sa va spui ca va pupezzz pe toateeeeeeeee.
gyongyi azi nu semnasi condica???????umblasi brambura???ha???il asteptasi pe Mircea Radu??????venii????ca-s curioasaaaaaaaaaaaaa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Pe mine am sa va rog sa ma scuzati...is prinsa zilele astea cu niste treburi urgente.
Sper sa recuperez car de curand!

Va pup!

Bine ai venit Mihaela!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

noroc cu mihaa ca aflai si io numele ..
Mihaelaa bun venittt sexoasoooo..stttt ca estii..auzi tu?????Danelutzoo zii tu nu zic io adevaru?????sa nu zici ca si tu spusasi numele da???ca io o asteptai pe mihaa cu caru ei ,
mihoooooooooo hai ca io te scuzda cand recuperezi carul mi-l arati si mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata si o cafea sa va trezeasca, ca greturi nu cred ca aveti
poftiti duamnelor
una mai amara si neagra, ca fata individului
ceaiuri nu am
un pepsi va rog

Liano io spusei ca o cheama Mihaela, dar tu citii in nemteste, de aia nu pricepui

Cuscra ia si tu masina, ca sa gatesti/gasesti carul

Monica arata bine bomba si sta si in picioare. Cum se mai simt prichindeii, astazi ?

Restul va tuc, ca sinteti absente...

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

´neatzaaaaaaa
Danelutzoo multam de cafea fusa bunaaa..moamaaa cum le stii tu pe toatee
va pupezz pe toateeeeeee

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Neatttaaa! Buna
Liana, Miha multumesc de urari. Voi ce faceti azi, eusi dupa o plmbarica in parc cu skat-ul(Mihai) si rolele(Tina). Vad ca-i soare si-i pacat sa stam in casa.
la fete.

Mamica de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

"Sper sa recuperez cat de curand!" asa era corect...dar voi...offf...critici literari va fac...

Si daca ziceti voi...poate o sa recuperez si carul... Sau cu carul...

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mihaela, bine ai venit !!! Ai niste copii foarte frumosi ( am tras cu ochiul)
Danutza, ti-a trecut supararea?

Miha, bafta sa recuperezi carul sau cat de curand
Moni, cum sunt piticii?

Eu ma retrag. Am o leeeeeeeene in mine, cred ca de la vremea ploioasa si friguroasa. Poate-mi vine cheful de curatat cuptorul....

Miki

Mergi la inceput