ORADEA (27)
Raspunsuri - Pagina 17
cristina22 spune:
Gabi- nici n-am cantat, nici n-am baut bere rece
.
Asa m-am trezit!!!
Ca cccola rece NU se pune!!NU??![]()
Ioi, ce naspa incepe saptamanaaaa!!!Si tot asa va fi!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
De la cola rece nu ragusesti, asta-i sigur. Si eu beau cola rece si nu-s ragusita:) Te-am convins?:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi
Gabi_K spune:
Ar trebui sa ajung si eu pe la dentist... dar stiti voi, pana nu doare... (stiu ca trebuie un control la 6 luni, etc, etc...)
Fata e mai bine, maine merge la gradi:)
poze noi
cristina22 spune:
'neatza! Se pare ca io dau desteptare la oradeni!!![]()
Ha-ha!! Lasati-ma sa rad putin de voi!! Ca io am scapat de dentist pt cateva luni. Am fost si io si copilu'. Acum se chinuie consortu'.
Cand l-am programat(ca normal, io l-am programat!!!), i-am si zis d-ritei:vezi sa-l chinui!!
Deh, am suflet buuun!!![]()
Gabi- sa stii tu ca mi-am dres vocea si, fireste, cu cola!!Cum e Lili??
Simi-vezi daca duci serviciu
in somnul tau!!Acuma se si implineste!!
Eu am invatat, pt binele meu si, implicit, linistea din familie, ca acasa SA NU MA MAI GANDESC LA NIMIC CE TINE DE SERVICI!!!
Si ma autoeduc incet!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
Se pare ca febra era de la vaccin, ieri fata era o.k. de tot, am facut cateva www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze aseara... asa o melancolie inainte de culcare... 2 copii cuminti...
poze noi
blaganadia spune:
Buna ziua, dragilor!
Spre rusinea mea nu apuc si sa scriu, doar sa citesc ce mai faceti voi.
Gabi imi pare rau de ce a patit Lili, dar trece. O pup dulce sa-i treaca.
Noi sambata am zugravit in bucatarie , si bineinteles ca Rares a sarit in ajutorul nostru si era tot de dispersit, dar bine ca am scapat, ca imi era groaza.
Aseara si al meu copil a vrut sa se urce pe minge in baie si bineinteles ca mingea a mers cat colo, iar copilul a aterizat, s-a lovit de vana sau asa ceva, ca nu am inteles prea bine, dar cred ca mai tare s-a speriat cand am urlat eu.
Nu dorea nicicum sa ii duc la gradi alte incaltaminte ptr.clasa, ca erau incaltarile lui de orasel, si toata seara mi-a facut capul calendar, ca intr-un tarziu sa-mi spuna ca le vrea, ca sun frumoase.
Maine vor merge cu gradinita in Parcul Magnoliei sa faca curatenie, intr-un program Ecogradinita (daca nu va ploua) si trebuie sa le ducem saci de gunoi si manusi. Rares m-a pus sa i le duc de azi ca nu cumva sa nu aiba pe cand ii vor trebui.
Am vazut ca Daria a mers la Praid, ce bine de ele!!!
Va pup pe toti.
http://lilypie.com/pic/070207/zNTy.jpg
http://b3.lilypie.com/CmyWp2.png
Gabi_K spune:
Nadia bine ca ai scris... tb sa intreb la gradi daca merge si grupa mare? Sa stiu s-o pregatesc din timp.
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
cristina22 spune:
Gabi-ce dragutzi suuuunt luptatorii!!! Da' vad ca d-ra conduce detasat!!
Sa-ti traiasca!!
Nadia-s-a lovit Rares??
Al meu copil, ieri si-a dus scaunul de birou pe balcon.Zice el, ca sa vada mai bine!!!

Ufff!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)