ORADEA (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ufff, pupam bubita si sa se vindece repede si fara pic de urme!! Ca doar e d-ra!! Apropo, ce inalta si frumoasa e Lili!!

Simi esti tare harnicuta!! Eu m-am cam saturat de curatenie. Fac asa, sa nu zic ca nu e facuta, dar calitatea lasa de dorit. Imi spun, mereu, ca am sa fac o curatenia d-aia mai profunda inainte de Pasti.

Andrei a avut invitatie la o petrecere, ieri dupa amiaza. Noroc cu el, ca mai iesim si noi in societate, ca altfel...casa-servici-casa-servici si stres la maxim.

O duminica insorita, SA AVEM, strig io, disperata!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

GabiK, si eu am remarcat cat de mult a crescut Lili de anul trecut, de cand n-am mai vazut-o.
Imi pare rau pentru lovitura de ieri.
Cine m-o pus sa ma visez tot la servici? De data asta cu o harmalaie acolo, studente in practica...of...Bine ca e doar un vis, dar are si un dram de realitate. Stiu eu ce zic.

Vad ca pe weekendul asta scrie mare: "PLOAIE".

_

O bucatica din balconul cu flori: 1; 2 - iar aici -detaliu /floare de azalee.
Asta ca sa va inseninez ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multzam fetelor. Daaa, e inalta, si tot creste:) Si acum se va lungi probabil, ca a reusit sa se ingrase un pic... si de obicei daca ii apare un pic de grasime pe sold si pe coapse, iar se lungeste
Pe fata are deja cateva urme de la varicela, noroc ca nu-s prea vizibile, dar buba asta e chiar pe frunte. Noah asta va fi sex-appeal-ul ei:)
Simina daca tot ti se adeveresc visele, incearca sa visezi ceva mai placut decat serviciul

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabi-ati avut peripetii, ma gandesc ca o doare rau, sa treaca repede buba.
Va spuneam zilele trecute ca, trupa e racita... am fost si eu dar pe mine m a doborat din nou de data asta si cu febra.
Nici cristi nu sta prea roz, sa vedem daca il voi lasa la scoala maine.

Mai am putea spune ca daca e weekend ploua cu exceptia catorva ore de acum dupa amiaza a fost nasol.

Mergi la inceput

Mercedes multa sanatate!

Am fost din nou la pansat, Lili a facut un pic de temperatura... sa vedem daca de la antitetanos sau pregateste si ea vreo viroza

poze noi

Mergi la inceput

Sanatate fetelor si copilasilor!
Eu am fost la magnolii, cred ca daca mai amanam o saptamana ramaneam fara subiecte de pozat.
Florile au inceput sa se scuture. Am sa va arat cateva imagini mai tarziu.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Pozele sunt aici.

Daca vedeti pe undeva, prin librarii, jocul cu betisoare colorate "Maroco", va rog sa-mi spuneti. Pana in iunie trebuie sa-l cumpar pentru nepotelul meu din CA, ca si-l doreste foarte mult.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salutare!!
Mercedes- cu vremea asta nici nu e de mirare ca ne tot imbolnavim!!
Sanatate si sa va faceti bine repede!!

Gabi-cum e Lili? Poate face febra de la antitetanos?

Simi-sa stii ca am vazut Maroco in ceva supermarket. Incearca sellgros sau metro, in nici un caz in real, ca nu mai au decat un singur raft de jucarii si jocuri.

O zi buna!
ps:io voi da o fuga pe la farmacii, c-am vocea ca si joe cocker!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Simina- admirat pozele:) Maroco am vazut si eu undeva, dar habar n-am pe unde:( S-ar putea sa fi fost KingArt, dar nu-s convinsa 100%.
Cristina, nush daca poate face de la antitetanos febra, dar pana acum mi-a facut de fiecare data febra mare 2 zile de la DTP. Deocamdata e o.k., azi dimineata era fara febra.

poze noi

Mergi la inceput

Cris, ce ai facut de ai ragusit???

poze noi

Mergi la inceput