ORADEA (27)
Raspunsuri - Pagina 16
cristina22 spune:
ufff, pupam bubita si sa se vindece repede si fara pic de urme!! Ca doar e d-ra!! Apropo, ce inalta si frumoasa e Lili
!!
Simi esti tare harnicuta!! Eu m-am cam saturat de curatenie. Fac asa, sa nu zic ca nu e facuta, dar calitatea lasa de dorit. Imi spun, mereu, ca am sa fac o curatenia d-aia mai profunda inainte de Pasti.
Andrei a avut invitatie la o petrecere, ieri dupa amiaza. Noroc cu el, ca mai iesim si noi in societate, ca altfel...casa-servici-casa-servici si stres la maxim.
O duminica insorita, SA AVEM, strig io, disperata
!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
GabiK, si eu am remarcat cat de mult a crescut Lili de anul trecut, de cand n-am mai vazut-o.
Imi pare rau pentru lovitura de ieri.
Cine m-o pus sa ma visez tot la servici? De data asta cu o harmalaie acolo, studente in practica...of...Bine ca e doar un vis, dar are si un dram de realitate. Stiu eu ce zic.
Vad ca pe weekendul asta scrie mare: "PLOAIE".
_
O bucatica din balconul cu flori: 1; 2 - iar aici -detaliu /floare de azalee.
Asta ca sa va inseninez ziua. 
Gabi_K spune:
multzam fetelor. Daaa, e inalta, si tot creste:) Si acum se va lungi probabil, ca a reusit sa se ingrase un pic... si de obicei daca ii apare un pic de grasime pe sold si pe coapse, iar se lungeste![]()
Pe fata are deja cateva urme de la varicela, noroc ca nu-s prea vizibile, dar buba asta e chiar pe frunte. Noah asta va fi sex-appeal-ul ei:)
Simina daca tot ti se adeveresc visele, incearca sa visezi ceva mai placut decat serviciul
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi
Mercedes spune:
gabi-ati avut peripetii, ma gandesc ca o doare rau, sa treaca repede buba.
Va spuneam zilele trecute ca, trupa e racita... am fost si eu dar pe mine m a doborat din nou de data asta si cu febra.
Nici cristi nu sta prea roz, sa vedem daca il voi lasa la scoala maine.
Mai am putea spune ca daca e weekend ploua cu exceptia catorva ore de acum dupa amiaza a fost nasol.
Gabi_K spune:
Mercedes multa sanatate!
Am fost din nou la pansat, Lili a facut un pic de temperatura... sa vedem daca de la antitetanos sau pregateste si ea vreo viroza![]()
poze noi
adi2003 spune:
Sanatate fetelor si copilasilor!
Eu am fost la magnolii, cred ca daca mai amanam o saptamana ramaneam fara subiecte de pozat.
Florile au inceput sa se scuture. Am sa va arat cateva imagini mai tarziu.
Album 1 + Album 2
adi2003 spune:
Pozele sunt aici.
Daca vedeti pe undeva, prin librarii, jocul cu betisoare colorate "Maroco", va rog sa-mi spuneti. Pana in iunie trebuie sa-l cumpar pentru nepotelul meu din CA, ca si-l doreste foarte mult.
Album 1 + Album 2
cristina22 spune:
salutare!!
Mercedes- cu vremea asta nici nu e de mirare ca ne tot imbolnavim!!
Sanatate si sa va faceti bine repede!!
Gabi-cum e Lili? Poate face febra de la antitetanos?
Simi-sa stii ca am vazut Maroco in ceva supermarket. Incearca sellgros sau metro, in nici un caz in real, ca nu mai au decat un singur raft de jucarii si jocuri.
O zi buna!
ps:io voi da o fuga pe la farmacii, c-am vocea ca si joe cocker!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
Simina- admirat pozele:) Maroco am vazut si eu undeva, dar habar n-am pe unde:( S-ar putea sa fi fost KingArt, dar nu-s convinsa 100%.
Cristina, nush daca poate face de la antitetanos febra, dar pana acum mi-a facut de fiecare data febra mare 2 zile de la DTP. Deocamdata e o.k., azi dimineata era fara febra.
poze noi