ORADEA (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

In sfarsit ajung sa mai scriu si eu,ca doar seara pun mana pe calculator si doar ca sa citesc am vreme...V-am urmarit !

Fetele au fost ieri cu bunicul la teatru de papusi (vorba vine,ca mai nou e doar cu ...oameni,nu cu papusi) la "Samy,purcelusul de portelan".S-au plictisit,iar tata a zis ca a fost naspa.Bine ca nu m-am dus.Medeea striga "Sa vina Tomica!" - personajul din piesa ce o mai vazusera.
In schimb,saptamana trecuta au venit din Bucuresti la gradi cu "Fata babei si fata mosului" - cu papusi.Am dus-o si pe cea mica si tare i-a placut.

Eu am reusit sa intorc din drum raceala Medeei cu Calpol amestecat cu Sinupret.Dar la Alexia tot a razbatut,dupa acelasi tratament,o tuseala.Noroc ca nu-i nasoala.Acuma ia picaturi de Ambroxol.
Am comandat un aparat de aerosoli.O sa va zic daca da rezultate,ca fina-mea zice ca nu le-a mai dat medicamente la copii de cand il are.

Simina,sa fie botezul intr-un ceas bun ! Abia astept sa vad poze.
Si mie mi-a nascut azi o fina : un Vlad de 3 Kg. Nu speram sa-i mai vad parinti,ca au aproape 40 de ani amandoi...

Am avut drum pe la centura pe la pranz si m-am gandit sa intru la Real,ca tot eram singura...Gresit gand : era "moarte de om" in parcare si pe langa parcare,asa ca am ocolit mancand pamantul.Ce or fi facand toti oamenii aia deodata acolo? Ori s-au dat bonurile de masa? ca doar pana la Paste mai e !

Eu tot achizitionez vopsele,hartie creponata ,lumanari ,decoruri,servetele...ca Alexia doar despre cum o sa vopsim ouale vorbeste de vreo doua saptamani.Apoi trebuie sa fac o tura de praji si cozonac inainte,sa trimit la Viena,la sora-mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ally, la Real in fiecare duminica e asa multa lume, probabil din cauza pietei de vechituri... cine stie... Sanatate fetelor!
Simina, cum a fost? Sau mai esti la chef?:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Botezul a fost la superlativ, emotiile m-au coplesit, la un moment dat nu puteam sa-mi opresc lacrimile de bucurie.
Am retrait bucuria venirii pe lume a Mariei, de acum 6 saptamani.
Am vazut parinti cu adevarat fericiti, momente ce nu le voi uita niciodata.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

daca Ally ne povesteste de finuti, hai sa va zic si io ca si finii mei ce mici au o bebelusa . Si s-a nascut cu 4 kile si 60 cm. Normal.
Si e cuminte. Si cu par mare si negru.

Ally-eu nu mai intru in real, tot pt aglomeratie si nebunia care e acolo. Chiar sado nu-s, ca dupa ce abia ma tarasc prin magazin, sa mai si stau o ora la coada la casa!!

Simi-sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!

Gabi-nu am mai mers la film, pt ca nu a vrut copilu'. De cand ne-am mutat, Piticu' meu nu vrea sa mearga nicaieri. Iesim din casa numai cu santaj.

O SAPTAMANA FAINA SA AVEM!!
Si soareeee!!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, o saptamana frumoasa tuturor !
Siminel, felicitari pt micuta crestina !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Felicitari pt finuti si finute!!!!

poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

simina-Felicitari pentru micuta crestina!
simina- multumesc pt idee, asta am luato deja de cateva saptamani.

Felicitari de asemenea pt. fini si finute pentru toata lumea!

marius- asteptam sa ne povestesti cum a fost.

Ai mei copilasi sunt amandoi acasa raciti, nu mai intru in detalii ca ar tb sa umplu pagina.

Vroiam sa va mai spun ceva... l am inscris pe cristi la un curs de dans in incinta teatrului de papusi saptamana trecuta copiii cu varsta 5-14 ani...ideea e ca sunt f multi copilasi mici mici si sunt aprox. 30-40 de copii in sala aceea, va spun mai incolo ce se mai intampla sa nu scriu prostii acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Mercedes- io astept detalii!!!

Sanatate la pitici!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Tortuletele de la botez:

Tort1a, Tort1b, tort2a, tort2b

Mai multe poze la urmatoarea intalnire.

Mergi la inceput

Uff ce bine arata... cred ca imi era mila sa fie taiate...
Abia astept sa vad mai muuulte poze!!!

poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput