ORADEA (27)
Raspunsuri - Pagina 11
marius spune:
Siminel,
Cum se spune? A plecat un pagan si a venit un crestin? Nu stiu daca am spus corect dar asa ceva era...
Oricum sa va bucurati de ea multi multi ani fericiti!
PS
La mine nu este distractie pana la urma a fost ceva de genul home alone - Daria a vrut si a ramas la bunica ei peste noapte.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Multumesc.
Ieri, cat a stat la mine in brate, mi-a oferit zambet dupa zambet.
Album 1 + Album 2
Gabi_K spune:
Noi am fost la film azi, la Micul meu monstru. Nu era chiar pt varsta lui Lili, dar i-a placut.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
salutare!!
Gabi-cand am deschis calculatorul, exact la un film m-am gandit.Merg sa vad ce mai este la H.Multiplex.Trebuie sa scot undeva copilu', ca ieri n-am iesit nicaieri!!!
De s-ar face vreme.
Marius, scuze nestiinta...concursul e la Bucuresti? Am vazut si io ceva la tv si m-am gandit la voi
.
Numa' bine!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Intru si eu dupa o noapte mai mult alba decat intunecata 
![]()
Am aspirat la greu "viitorii" muci ai Giuliei ... care vor ataca din nou, cred. Cel putin sunt prevestiti de nervii cupilului. Asa k saptamana viitoare nu merge la gradi sa putem pleca sanatoase vineri la Praid. Va fi jale si teroare sa nu mearga la gradi ei micutza ...
Va invidiez ca mergeti la film. Noi nici la desene nu ne uitam. Ba pardon, eu ma uit cu mare drag pe Minimax (singurul program la care are acces mandra, Cartoon si Jetix ar trebui desfiintate). Giulia nu se uita. Isi gaseste tot timpul altceva de facut.
Sper sa fie o zi senina ... sau macar sa nu ploua sa mergem in parc.
Duminica frumoasa tuturor !
PS Marius,
pt domnisoara sportiva ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
cristina22 spune:
Daria-io i-as da si un pic de Sinupret, ca sa mai dea drumu' la muci.
E oribil, da' eficient.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Da chiar Marius, ce concurs are Ioana?
Ii tinem pumnii!!!
Daria, bebelina noastra are un aspirator nazal pe baterie care face toti banii. Simplu si eficient.
Album 1 + Album 2
szivarvany spune:
Siminel,
te asteptam diseara cu impresii, nu te am uitat !
Noi aspiram cu batista bebelusului, e super buna, doar k ink nu sunt muci, scuzati detalierea, dar la Giulik asa debuteaza.
Cris, merci de idee. Sinupret avem pe stok. Are un gust horror
Dar merge daca vedem vreo recompensa gustoasa
Ultima in materie este marul. Pt ca face dintii frumosi ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
adi2003 spune:
Fetelor si Marius, am niste emotii...pentru azi.
Sa va ganditi la noi.
Album 1 + Album 2
Gabi_K spune:
Simina tinem pumnii pt bebelina, nashica si toata familia!!!
Distractie placuta!
Daria sanatate la Giulik! Se lasa aspirata? Lili uraste din suflet aspiratorul, chiar daca scot numai sa fac curat, ea deja fuge si isi sufla nasul:)) Lui Robert ii place, saracutzul, e un masochist innascut
Prefera aspiratorul, decat sa-si sufle nasul. Brrr....
Cris, io zic ca merge filmul pt Andrei, daca ii plac dinozaurii. (e de fapt cu monstrul din Loch Ness) Are mult suflet filmul.
Marius, cum a fost la concurs?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!