batog de rechin
Dragelor, am primit o bucata de batog de rechin. Dati-mi, va rog frumos o idee, cum il pot servi sau prepara!
Mii de multumiri.
http://community.webshots.com/user/viki39
Raspunsuri
roxanaz spune:
e deja afumat, da?
cel mai simplu si bun e taiat felii subtiri, cu paine prajita si unt alaturi, cu o felie de lamaie. si cu capere daca iti plac.
sau in salata: cu ceapa feliata foarte subtire si lamaie multa, sau cu avocado si sos remoulade, plus lamaie.
Roxana
monica-elizabet spune:
ce pacat ca nu sunt acasa vicky
si eu l-am papat tot in prima varianta cu paine prajita, unt, lamaie
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
Multumesc, Roxana.
Monica, mie imi pare si mai rau ca nu esti acasa. Iti trimit diseara par-avion?
O sa-l devoram cu paine prajita.
O zi buna!
http://community.webshots.com/user/viki39
catutza spune:
Buna! ma bag si eu cu o intrebare : am vazut in cora/auchan la raionul de peste "medalioane de rechin" sunt congelate. A luat cineva?Cum se prepara? Cum sunt la gust?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
maru spune:
nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul scris anterios
deci noi am luat aici aripioare de richin
nu mai iau in viata mea: mi-au umplut casa de un miros gretos, cand le-am gratarit, ca eu in general nu prajesc pestele, si acum mi se face greata cand mi-aduc aminte
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
principe spune:
of marule,aripioarele de rechin sunt delicateturi
rechinul,mai putin aripioarele,se baga in preparate..crochete,placinte,chisuri..etc ..sunt ff gustoase..cred ca este un peste tare ca sa fie mancat la gratar..ptru preparate se faramiteaza dupa ce a fost bagat cateva minute la cuptor,sau dat cateva clocote in fiert,apoi se amesteca cu vegetale calite (ardei ,ceapa,cili,usturoi).
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
maru spune:
quote:
Originally posted by principe
of marule,aripioarele de rechin sunt delicateturi
rechinul,mai putin aripioarele,se baga in preparate..crochete,placinte,chisuri..etc ..sunt ff gustoase..cred ca este un peste tare ca sa fie mancat la gratar..ptru preparate se faramiteaza dupa ce a fost bagat cateva minute la cuptor,sau dat cateva clocote in fiert,apoi se amesteca cu vegetale calite (ardei ,ceapa,cili,usturoi).
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
sa fie la voi acolo, mie si acum imi vine greata cand mi-amintesc...
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
diuna spune:
Eu am luat pastrama de rechin din Kaufland si am facut o salata cu ceapa, masline, cartofi, lamaie, maioneza...nici nu mai stiu ce...a fost grozava
Acum sa revenim la scrumbie; eu iau din pescarie, e una mai de Doamne-ajuta in centru, e proasopata(scrumbia!) si delicioasa!
diuna spune:
Scuze pentru partea cu scrumbia.Era un subiect aparte, dar le-am amestecat. Tot in apa creste...