Durerea unei pierderi de sarcina (68)
Raspunsuri - Pagina 20
L5845 spune:
Flavia ma bucur ca David si Dominic sunt mai bine acum, Doamne Ajuta! sa fie sanatosi si sa nu mai ai probleme cu ei, cred ca ti-a fost tare greu sa-i vezi ca sufera, mai ales pe David, ca el e mai micut si inca nu stie sa-ti spuna ce si cat il doare.
mamica si puiutii.
Ninia Prezent! la cafea
. Tin pumnii sa scapi usor , sa nu mai treci prin ce ai trecut. Aaa , era sa uit, MULTUMESC!
. Eu, astept ca din data de 30, sa reincep Duphastonul pentru 7 zile doar, apoi sa vina CM si la mijlocul perioadei pana la urmatorul CM sa fac monitorizare.
mcrissa cateodata ceea ce simtim e un semnal, asa ca poate petele tale sunt de bun augur. Si asa cum spunea si danangie, am si eu o prietena care avea deja 12 saptamani, bine-merci si tot teste negative, pana la testul de sange. Tin pumnii maine, sa fie bine.
Teo lasa ca o gurita de cafea nu cred ca are asa efect la papica pentru bebe, e ok acum cu lactatia?
Michelle imi pare rau...iar daca alegi sa nu mai scrii o perioada, sper ca asta sa te ajute sa te mai detasezi de multe ganduri.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
blueeyes2003 spune:
Andreea,iti doresc sa ai parte de o nastere usoara ca un fulg si sa iti tii puiutul sanatos in brate!
Recuperare cat mai rapida si mult laptic!

Mirela
19w 
Our little Miracle!
Ignatica spune:
Andreea16 nastere cat mai usoara si intalnire minunata cu puiucul tau.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
mav spune:

Andreea, nastere usoara, bebe sanatos si mancacios!!!
Flavia, de ieri ma dor urechile (nu foarte tare, dar in mod constant) si ma gandesc la micutii tai... ce rau le-a fost cu otita....
Multa sanatate, draga mea!
Mirela, ai inceput sa-i simti miscarile lui bb (ca n-am fost pe faza)?
Michelle
... ce sa zic... imi pare rau ca nici luna asta n-a fost sa fie... poate totusi nu trebuia sa iei progesteronul asa devreme... iti amintesti ce-am discutat noi pe mess?
Sa aveti o zi usoara!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mariaanna spune:
Buna, fetelor!
Azi m-am trezit mai dimineata!Incep antrnamentul ca de marti intru din nou la serviciu si trebuie sa ma trezesc mai devreme.
M-am decis, in sfarsit sa merg la control, ca daca mai astept mult, trece anul!..
Am tot amanat: ba nu-mi venise ciclul, ba asteptam sa-mi treaca, ba n-aveam bani...Asa ca , gata: luni dimineata sunt prezenta la doctor si la analize.Marti imi intru in paine!
Gata cu concediul!
Mai intru pe aici, cand pot.
Tot certata-s cu parintii.Nu i-am mai vazut de doua saptamani.In rest, suntem binisor.
Va pup pe toate si va urez ceea ce va doriti si voi.
Andreea, sa ai o nastere cat mai usoara si bebelus de nota 10!
Pepsi, Lau, Liana, Michelle, Ninia, Teo, Laura, Iuby, Blueeyes, Ignatica,Musette, Mcrissa, Mony si toate celelalte sufletiste, va imbratisez cu drag.
Mariaanna
cand vine BB?
Laura Ioana spune:
Mariana sper sa-ti iasa analizele bune! Nu mai pune la suflet ce spun si fac parintii tai, ignora-i pur si simplu! Necazul prin care ai trecut tu este mai mult de cat poate duce un om, nu te mai supara si pet ce fac ei!
Marina
nush daca ti-am spus (oricum de mult vreau sa o fac) dar ai o minunatie de copil! Nu fie de deochi sa creasca mare si sanatos! Si ce mandru-i tati
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
Teo2rina spune:
Laura, saru-mana. lui tati nu-i ajungem cu prajina la nas.
Andreeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa, cum stam cu dilatatia? Haaaaaaaaai bebe!
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

toate fetelehttp://tt.lilypie.com/oGbdp2.png